My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

I was aiming for the sky ended up flat on the gruond I'd better keep on walking

Publicerad 2012-06-30 13:11:00 i Dagens make up,

Fick insperationen till denna maken igår när jag jobbade natt. Finns inget vackrare en en stjärnfylld natthimmel, det är så satans vackert!! Perfekt Fest make up! Dock blev det bara mys för mig och min älskade igår (Hade en HEL DEL mys att ta igen efter dessa dagarna i Gbg :)) och ikväll jobbar jag så, så kul ska jag ha det!
 
Hittade ni på något kul igår? Var är festen ikväll? :)
 
 
 
 

Vad har hänt??

Publicerad 2012-06-29 18:25:30 i Dagens make up,

Hallå vad har hänt? är inte inne på hemsidan på någon dag sen helt plötsligt har de ny desig och allt! Blev helt chockad, tänkte.... var fan skriver jag inläggen.......? Men jag hittade :P
 
Nu är hon hemma från tre soliga dagar i Göteborg, kan dock inte riktigt säga detsamma om vädret här hemma! Fan de är faktiskt lite jobbigt att åka från mor, tror det slog mig att det nu är en bra bit till henne och att man inte bara kan åka dit när man vill :/ Fuck hur ska det gå när pappa också åker? Jag är lämnad!! Ska jag säga som också verkar ha planer för hösten :P haha men vi får se hur de blir med dom, de tar vi när det kommer! ;)
 
Håller på att ladda upp lite bilder på en make jag gjorde idag men jag tänkte att jag skulle bjuda på den senare, nu bjuder jag på lite från skoltiden istället. Hemlig bild hette denna lektionen och gick ut på att hon jag sminkade hade en bild som jag inte fick se och tt hon skulle förklara hur jag skulle sminka.
 
såhär sminkade jag
 
 


Göteborg

Publicerad 2012-06-26 14:04:19 i Allmänt,

Nu sitter jag uppe i mammas lägenhet och väntar på att hon ska få tummen ur!! Vi tänkte ju ta en runda till Liseberg och det känns som om man vill hem om innan man ska äta ikväll... Får se hur det går med det! Men är iaf bekvämt klädd för karuseller! Och fiint väder har vi också :) ha så fint så hörs vi ;)

Skit blogg.se!

Publicerad 2012-06-25 22:15:38 i Allmänt,

Försöker komma in på min blogg på mobilappen men skitet funkar ju inte!! Så störigt! Kan berätta att jag är påväg hem nu, snart hemma :) och att jag imorgon bitti åker till min kära mor i Gbg :) ska bli roligt! Då har jag gått om tid att knepa och knåpa med mobilen och se om man hittar något man kan göra! Väldigt ofta är det som jag inte kan lägga inlägg från mobilen över huvud taget! Och busschauffören ska vi inte snacka om! Jag håller ju på att bli dum i huvet här på hanns musik o_O!!! Vi hörs imorgon! :) puss hej!

Love♥

Publicerad 2012-06-24 19:01:00 i Allmänt,

Vet ni vad som är extra underbart att göra såhär års när man har lite tid över för sig själv? Jag älskar att koppla av med mig själv, en bra tidning eller bok och något gott att dricka ute i solen eller nermyst under en filt i soffan lite då och då! Några tidningar jag njuter lite extra av är definitivt Harper's Bazar och ELLE, de är helt klart två av mina favoriter! Inspon man får från bilderna, kläderna, SMINKET är ju helt underbart! Japp jag är nog gjord för skönhetsindustrin, inte för att jag är en vacker victorias secret modell som följer mode slaviskt utan för att det faktiskt värmer mitt inre när jag ser en sjukt vacker skräddar sydd jacka, eller en handgjord paljettkjol med vackra mönster och själv klart ett grymt bra arbete med smink!

Japp det är verkligen något jag njuter av! Vad gör ni när ni får en timme över eller två?

Edens lustgård (tidsinställt)

Publicerad 2012-06-23 18:29:00 i Portfolio,

Hejsvejs gott folk :)

Hade ni en bra midsommar? Det hade säkert jag och hade säkert tur att bli frisk så att jag jobbar nu... who knows :)
Tänkte att jag skulle bjuda på dom sista bilderna från mitt slut prov, har dock fortfarande bilder kvar att lägga upp från kursen! Jises de tar ju typ aldrig slut! :P haha

På detta provet var temat då edens lustgård och söta Fanny ställde upp ännu en gång för att bli sminkad. Min tanka när jag hörde Edens lustgård var just LUST och vackra kvinnor! Jag tycker att de färger jag har använt är väldigt vackra och sensuella så därför valde jag att använda dom. Jag valde även att göra en snygg maj och spåra lite med accessoarerna men fortfarande behålla det vackra. Tydligen va de inte tillräckligt för en femma :/ men fick 4+ vilket också är helt okej :) P.s Jag ääääääälskar dessa skuggorna jag använde på Fanny, tycker dom är så jävla snygga!




Haha kan säga att jag märkt att alla får MYCKET större näsa när jag ska ta bilderna på ögonen så jag ber om ursäkt till alla som varit med på närbild för detta! :)

Fukling!

Publicerad 2012-06-21 18:28:26 i Allmänt,

Ussssssch! Fick gå hem från jobbet igår så dåligt jag mådde, skulle även jobbat idag men så blev det inte. Nu hoppas jag innerligt att detta ska bli bättre till imorgon då det är midsommar sen har jag jobb hela helgen och rätt bra pengar att få in! Åååååå dumma förkylning!

Bjuder på min lilla kärleks hörna här i vår lägenhet för det är lite utav min favorit del här hemma :)


Yes denna hörnan är det inte Ollis som ställt ihop i alla fall ;) Tavlan har jag målat själv, vacker va? haha jag är en riktig konstnär! Det roliga är för att de röda hjärtat syns inte om det inte är ljust ute för de är målat på baksidan, så när solen lyser lyser vårt hjärta lite extra :) Framför tavlan står en del av champagne korken som vi drack kvällen Oliver frågade chans på mig! ;P haha Typ! :)

Dan för dan med stort M :)

Publicerad 2012-06-21 12:37:00 i , Dagens make up,

Jaha då var det snart midsommar och halva detta året har gått... Är det någon som skruvat upp hastigheten på tiden???? För jag vet fan inte vart den tar vägen! Jaha man kanske skulle sminka sig såhär imorgon? Detta var en provsminkning på hur jag skulle se ut till Maries 30 års fest :) Slutresultat på det kommer och bilder från Maries fest, wiiie :)




Hejsvejs på er :)

She's a man eater!

Publicerad 2012-06-20 12:34:46 i , Portfolio,

Sån chock jag själv fick när jag skulle sminka min lilla kusin! Va fan hon börjar ju för fan bli stor!!!! När hände detta?? ;) haha Här är bilder från mitt ena slutprov där vi skulle göra en sminkning för en opening av en bar på typ ibiza eller så. Dock var haken att vi endast fick använda bas (fundation, concealer, puder), en blå skugga, vår tri brow, röd läppenna och mascara sen skulle vi göra om till en sminkning till bikini reklam.

Ja de va ju kuul :P haha förlåt om jag är tråkig! Förkyld så jag håller på att dö! Känns inte rätt att åka till jobbet men man är ju så illa tvungen då det inte finns personal tillräkligt... mm kul!



Hallå hur snygg är hon inte? :) min lilla kusin! :)

Sorry guys!

Publicerad 2012-06-18 22:07:10 i Allmänt,

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att de inte händer ett skit här men man hinner ju knappt sluta skolan innan man börjar jobba. Kom hem halv tre lördes natt och bussen till jobbet gick kl 6...... Behöver jag säga att jag var trött igår? Haha nu är jag på bussen hem från jobb. Vill ni veta något kul? Börjar med 5 pass i rad (2a passet idag) i rad, ledig en dag och jobbar heeela midsommar helgen... Inte kul :/ och ovan på detta känns det som om jag kommer få världens sämsta förkylning inom kort! Rivig i hals och ont i huvudet, sist jag kände såhär blev jag MEGA FÖRKYLD! Det blir hem och ta en dos strepsil och Ipren tack och god natt för mig

Puss på er :)

Färdig!!!

Publicerad 2012-06-17 01:05:54 i Allmänt,

Nu är Johanna arbetande make up artist! Fick mitt diplom igår sminka en brud idag och firade med pågarna ikväll! Sitter nu i taxin påväg hem från Kristianstad och ska jobba kl 7 imorgon bitti! :P haha party like à rockstar! Jag kommer skava HELA sommaren då får man unna sig mesans man kan! Vi ska väl en sväng till valvet när vi kommer till Hörby för Martin är där. Honom får man ju passa på att träffa innan han tar reslasset till Stockholm.

Puss på er! Bilder kommer inom kort från slutprovet.

2 down 2 to go!

Publicerad 2012-06-12 19:47:35 i , Portfolio,

Åååå sån lycka idag! Vi fick tillbaka vårt teori prov idag och jag fick högst poäng i klassen :) alltså högsta betyg till Johanna på teorin! Asså detta är helt sjukt de lugn jag har haft dessa två dagarna! Jag hoppas det håller i sig för det känns bra! Sen blir det kanske att sminka till bröllop i helgen. Kapp ren och skär lycka är det jag känner idag!

Här är bild på den sista sminkningen jag gjorde på provet idag

1 Down 3 more to go!

Publicerad 2012-06-11 13:33:06 i Allmänt,

Då va teori provet gjort och jag var inte ett dugg nervös faktiskt vilket var skönt :) enda jag behöver oroa mig för nu är modeller till imorgon :/ jag bjuder på någon bil från i lördes! Har bara bilder på mig själv i telefonen :P får väl ladda upp från kameran sen ;) vad händer? Tåget står still och vi är typ instängda.... Spännande :)

G som i gemenskap (tidsinställt!)

Publicerad 2012-06-11 09:34:00 i Allmänt,

Herre jävlar nu sitter jag väl och skriver mitt teoriprovoch håller på och bajsa på mig så nervös jag e gör jag nog också! Fuck vad dum man är!! Har typ inte läst på alls! Jaja tänkte jag skulle bjuda på lite mys bilder från när vi kamouflage och tatuering i skolan. Felicia hade tillräkligt med tatueringar så det räckte till oss alla :) rätt fräckt var det!


Den som hon har nere på foten tog dom bort helt vilket var rätt coolt! :) synd att jag inte hittar bilderna på det!

Felicia va snabb och skulle tvätta bort det så man fick ju va snabb som fan innan hon hann få bort allt! :)

Arabiska natt

Publicerad 2012-06-10 18:17:00 i , Portfolio,

Halloj :)
Idag har jag varit uppe och pigg sen typ nio :) allt bra med er idag? någon som är bakis? :) Jag borde vara det med en sån fest men jag är pigg och vaken. Jag är dessutom den dryga grannen som spelar hög musik kl 10 på morgonen :P haha Kan alla andra pumpa hög musik varje helg när dom ska festa kan jag väl göra det för att förgylla min morgon? :)

Blev grymt nöjd med min sminkning jag gjorde på mig själv och mamma igår och jag tänkte visa er senare men sålänge får ni:
Favorit i repris! Detta är från tema tusen och en natt/arabiskt bröllop.






Piggar upp!

Publicerad 2012-06-10 11:05:42 i Allmänt,

När man känner sig lite nere e de skönt att ha något underbart att pigga upp sig med. Själv har jag små "brev" från min käraste sparade i mobilen som gör mig på bra humör med en gång! Tänk att några få ord kan göra så mycket!

Har ni något sådant?

Fler bilder

Publicerad 2012-06-08 09:00:00 i , Portfolio,

Imorgon ska man på 30års fest och det ska bli riktigt kul! :) Sålänge tänkte jag bjuda på lite bilder på morgonkvisten :)

Tema glitter och glamour


Det är tråkigt för både skuggan, eyeliner och läppar var väldigt glittra vilket är typ omöjliggt att fånga på bild! Ser bara ut som smuts typ!

Stil, färg och karaktär (vi skulle behandla som om vi skulle få en kund i butik typ och hitta deras stil färg och karaktär typ)



Sminkning av äldre hade jag med mig kära mormor och mamma blev utlånad till Dita :)

Tiden går fort när man har roligt!

Publicerad 2012-06-07 13:24:00 i Allmänt,

Oj oj oj nu börjar jävlar i det sista veckan i skolan närma sig med storm steg och jag vill bara inte att det ska ta slut! Haha nog fan först gången man säger det om skolan! Jag trivs så bra och har träffat massa nya underbara vänner! Idag och imorgon har vi repetiotion och nästa vecka har vi slutproven... Var fan tog de elva veckorna vägen liksom?? Och jag har fortfarande massor med sminkningar kvar att visa er!! Då är det väl bara till att sätta igång och lägga upp!


Detta är en festsminkning jag gjorde i början kursen så det kankse inte är välrlden bästa sminknings kvalle från mitt håll men jag gjorde mitt bästa!! :)


Sminkningen av mörkhyade var en utmaning! Shit jag avundas inte de med mörkare hy när de ska köpa smink, jätte lätt att man får grådassig hy om man inte har rätt färger! Mycket snäll och trevlig modell dock :)


Detta är bilder från en modevisning vår klass sminkade på och det var sååå jäkla kul!

Ja detta var några sålänge! fler kommer imorgon :)

My typ of wedding ♥

Publicerad 2012-06-06 10:10:00 i , Portfolio,

♥Idag blir det kärlek som tema för jag ligger antagligen och myser med den finaste jag har nu såhär för att fira Sverigens nationaldag!♥

Detta var min fina brud makeup på finaste Sanna som fick kalla färger då hon ville ha det
kom ihåg att bruden har alltid rätt ;) Tyckte det framhävde hennes gröna ögon super fint också!




Sen min version av en visning till viktor och rolfs brudklänning

Hehe kolla Heidi (vår fröken) i bakgrunden :P




Fy fan vad jag älskar att göra detta! Så HIMMLA kul tycker jag det är och jag känner mig på helt rätt ställe!
Det är detta jag vill göra!♥

Lugna kropp och själ ett snäpp

Publicerad 2012-06-05 15:53:53 i Portfolio,

Fick mig en liten tankeställare innan idag när jag tog en sväng om på min gammla som jag tycker är kul att besöka för att kolla bilder. Snubblade över en kul grej då. Jag har nämligen fortfarande lika många läsare kvar där som jag hade när jag var aktiv och då har jag inte skrivit där på över ett år och jag har även skrivit att jag skapat en ny blogg, ändå har jag inte i närheten av lika många läsare här som där. Så jag bara undrar vad jag gör för fel här som gör att folk kollar en gång sen skiter i vilket om jag inte uppmanar dom. Nu vet jag att jag har några som går in och kollar ofta också så ni ska inte ta illa vid er ;) För er som vill kolla den gammla bloggen är det bara www.johannahjalm.blogg.se

så det va ju inte de jag ville säga :P Fyy jag har inte mått bra de senaste dagarna och fattar inte varför (eller så gör jag det egentligen men vill inte erkänna det själv). Skit läskigt eftersom jag känner mig svimfärdig och att jag ska spy vilken sekund som helst! Mindre kul! Så nu får jag väl lyssna på mamma och sambon och lugna ner lite, använda vår neckmassager, meditera och börja ta hand om kost och motion på riktigt!

Mycket mer hade jag väl inte att säga :) I alla fall har ni min look a like sminkning från skolan här:

Kan ni gissa vem hon ska vara lik? :)

I fablernas värld

Publicerad 2012-06-04 17:16:57 i Portfolio,

Idag var jag nog i sagornas värld! Vi hade tema trend och ta med en sak som vi skulle sälja och jag kanske spåra liiite, men jag gillar det! :) Det Sanna ska föreställa idag är ett typ skogsrå från sagornas värld eller en sagolik nymf eller någon sådan vacker varelse som man endast ser i sagornas värld!


Covergirl IMC 2015

Publicerad 2012-06-03 10:29:00 i Portfolio,

Efter vi hade gjort badmode fick vi typ 45 min tror jag det var för att göra en makeup till International makeup centres tidning. Min fick gå i astrologins tecken så ett spaceat lejon bara för min kära Ollis är lejon :)  Haha jovisst att det var de jag tänkte när jag gjorde det :P

Badmode

Publicerad 2012-06-02 18:23:00 i Portfolio,

Dessa fotona är från när vi hade redaktionelt på schemat och först ut för oss var badmode. Lite för kallt för att vi skulle springa runt i bikini men ja vinterkläder går väl också bra! ;P USCH Jag är antagligen på jobbet just nu (Ångest...), ni vet jag är så hightech så jag kan göra tidsinställda inlägg vetni! :P




Någon som blev sugen på att bada nu? ;)

Dark!

Publicerad 2012-06-01 19:53:55 i Allmänt,

Nu till sommaren är det finte med lite ljusa slingor i håret för att få det mer sommrigt.... Det tyckte värken jag eller min kära frisör Frida! Så nu har Frida gjort mig fierce i en riktigt snygg mörk brun färg, meee like!! Ha en trevlig helg gott folk :)

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela