My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

I'll keep you my dirty little secret!

Publicerad 2014-05-16 13:36:54 i Dagens make up,

 
It's Friday Folk's och det betyder SMOKEY! ;) Och det betyder att Johanna slänger på sig sin favoritskugga som heter Cupcake och kommer från Make Up Store. Den är verkligen den bästa och roligaste skuggan jag vet att göra smokey eyes med för den är mör mörk lila/brun med massa större glitterkorn i, passar till ALLT ;)
 
Gud nu när jag ser dessa bilderna saknar jag mitt långa och mörka hår litegrann faktiskt :/
 
Gissa vad denna smartisen gjorde idag?! Kände mig sådär lite hurtig när jag vakna och fick för mig att jag skulle ut och gå i karnas(slinga i skogen för er som inte känner hörby ;P)! Så jag tog på mig de snabba skorna och begav mig, dock märkte jag väldigt fort vad det var jag hade glömt innan jag gick: min allergi medicin O_O Det blev en onödigt jobbig runda men jag genomled det och nu känns de i rumpan :) Men hur smart får man bli, mitt i pollens högsäsong drar vi ut på hike utan allergimedicin..... Stupido!
 
Jag har använt:
 
Ögon
TFSI Lemondrop
MUS M/S Cupcake
MUS E/D Strict
Depen (en svart/brun kajal)
MUS Multilash mascara
 
Kinder
Blush Sugarpink
Blush Nut
 
Läppar
Liten tuch av MUS Lipstick Obsess
 
 
 
 
 

With a love this deep we don't need no sleep!

Publicerad 2014-05-15 19:16:00 i Dagens make up,

Så nu är jg färdig med uschligheterna för ett litet tag och för att jämna ut det bjuder jag på denna guld/lila makeup som jag gjorde i vintras, men är en look som alltid kommer funka! Det är skuggorna E/D Carat och M/S Diva från MUS jag har använt och den guldiga pennan jag har i vattenlinjen heter Czar. Minns inte riktigt allt jag har använt i dessa sminkningar som är lite äldre men jag ska försöka iaf ;)
 
Jag har så sjukt mycket sminkningar jag vill dela med mig av gamla som nya så jag ska försöka mixa ihop de så gott jag kan ;) är det något speciellt ni önskar så är det bara att hojta till på ett eller annat sätt! Skriv en kommentar här, skicka ett meddelande på facebook eller skriv på Instagram! På instagram hittar ni mig under @mymakeupconfession ;)
 
Så vad har ni hittat på idag? Jag är så galet uttråkad! Är det illa om jag säger att jag har haft på tok många dagar ledigt i rad? Det hade nog inte varit så farligt om det hade varit fint väder och jag inte var den enda som var ledig.... men nu är det ju så att det har regnat och alla andra har jobbat :/
bröööööööööööl!
 
Kramiz/
Johanna
 
 
 

Some creepy for you

Publicerad 2014-05-15 13:19:15 i Dagens make up, Portfolio,

AAAAAAAH! Asså förlåt för detta men om det hjälper gör detta mig sjukt obekväm med och sjukt medveten om att jag sitter i en tvärmörk lägenhet med bara datan i famnen och jag sitter så lång bort från lampknappen jag bara kan komma O_O.....
Det hjälper inte heller att jag är sjukt rädd för spöken (jo jag vet att dom finns!!), extremt mörkrädd och golvet är den farligaste platsen man kan befinna sig på när dessa rädslor sätter igång!
 
hjälp...
 
 

Like a true fashion/beauty blogger :P

Publicerad 2014-05-14 21:07:22 i Allmänt,

Asså ibland undrar jag hur jag inte är en stor professionell bloggare? Kolla bara dessa bilder, jag har det i mig liksom! Där är ju allt man behöver: Sushi, facecharts, senaste nummret av harper's Bazaar UK och självklart colan och datorn! Sååå om ni hör om någon opening som en pro-blogger kan ni väl höra av er? ;)
 
Kramiz
 
 
 

The bitch is back in tha house!

Publicerad 2014-05-14 20:45:25 i Dagens make up,

 
AND SHE'S BACK AGAIN!!! WOOHOOOO...... Jo men tjaaaaa! De va ju bara 6 månader och åtta dar sen senast jag uppdaterade här men nu kände jag att det faktiskt var på tiden att kicka igång det igen! Speciellt när jag insåg efter att jag bokstavligen talat dammade av laptoppen hur mycket material jag har samlat på mig de senaste månaderna! JAUSA! Ja ni kan ju tänka er en makeupartist som arbetar minst ett par dar i veckan + det jag gör hemma!
 
Anyway jag inleder denna nya era med att bjuda på en snäll version av en av vårens största trender: Orangea läppar! Om du, olikt mig, är lite rädd för att köra på med det starkaste orangea på läpparna det första du gör så är Make Up Stores läppstift Prairie det där perfekta, vardagliga, lagoma (oh yes you read it!) stiftet för dig!
Och för att visa det så gjorde jag två olika vardags-looker med just detta stift. På de första två bilderna är stiftet det enda smink jag bär! För att visa att stiftet till och med är snyggt, bara det! Dessutom en perfekt look om du vill pigga upp med lite färg de där sommardagarna då det är så skönt att inte slänga på sig allt för mycket smink. Eller om du, som jag hade tänkt göra, villa hotta upp sommarens "strand-look".
På den andra bilden ser ni mig i min favorit look på vardagarna just nu. Detta är en snygg look som man slänger på sig på 10 min och bara behöver ett fåtal produkter (det bästa som finns när man har brottom).
 
Ja det var nog allt jag hade att säga för idag :) Hoppas ni får ha en trevlig kväll så hörs vi strax igen
 
Kramiz/
Johanna
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela