My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

I'm a goddamn cowerd but then again so are you

Publicerad 2013-02-28 18:00:00 i Dagens make up,

Hola chicas :) Idag har jag funnit inspiration från låten jag har snott texten till rubriken nämligen First Aid Kit's Lion's Roar och skogs väsen. En väldigt fager och naturlig rödbrun sotning med en enkel clean hud till så som olika skogsväsen oftast har. Som alverna i sagan om ringen eller som dessa människorna i First Aid Kit's music video.
Idag har det blivit besök i Kristianstad och lite städande.... Känns som denna veckas tema har varit att städa! Har det inte varit i mitt eget hem så har det varit flyttstäd i Johannas gammla lägenhet! Ser fram emot helgen då jag hoppas jag kan få slippa städa. Antagligen för det står nämligen kalas, jobb och girls night på schemat inför helgen. wiiie trevligt :)
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
Nelly.se earth palette
MUS Eyepencil Black
MUS Tri brow color
Fransar från Depend
 
Kinder
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
Ingenting

Mindre lyckad manikyr :)

Publicerad 2013-02-28 13:29:43 i Allmänt,

I förgår tänkte jag skulle göra en snygg manikyr med matt militärgrön och glansigt guld....... det var lättare sagt än gjort dessutom har allt nagellack redan trillat av ooo shit :/ kanske dax att fixa ett baslack? :)

Kul med eftertanke

Publicerad 2013-02-27 19:14:36 i Allmänt,

Något jag tror att de flesta kvinnor kan hålla med mig om så är det kul att få en present eller något tecken på uppskattning, det männen nog inte vet är att tanken bakom är viktigare än hur mycket pengar man har hostat upp. Därför tänkte jag bjuda på lite kul saker som bär en eftertanke med sig. Inte nog med det så har jag gjort det super enkelt då jag länkat hemsidorna sakerna kommer ifrån OCH det är bara att klicka på bilderna för att komma direkt till denna vara och beställa!
 
Från Fokiwa
Infinite love- Kärlek som varar förevigt
 
Från KyssJohanna (tycker nog att detta är hemsidan Oliver skulle köpa alla min presenter ifårn! :P)
Detta nedersta halsband föreställer en liten by och vid varje halsband som säljs skänker man 50kr för projektet att bygga bostäder i kambodja till de hemlösa där.
 
Tycker dock att de små söta halsbanden från Dogeared är ljuvliga med söta små meddelanden som hade fått vilket kvinnohjärta som helst att smällta!
 
 

I fly like paper get high like planes

Publicerad 2013-02-27 14:33:41 i Dagens make up,

Hej Hej Hallå! Waaaow vilket vackert väder det är där ute idag, jag ska snart get some of that men först ska jag bli färdig här! Hoppas hoppas hoppas att detta är vändningen på denna som det känns oändliga vintern.
 
Dagens sminkning som jag hade igår (!?:P) var en väldigt enkel och naturlig sotning och en rätt så klassisk advertise makeup, har sett liknande hos bland annat Burberrys reklamer. Jag tycker det är en sminkning som alltid funkar då jag själv har haft den när jag har gått på fest och liknande. Funkar till allt, lägg till en eyeliner så är det en perfekt bal eller bröllops sminkning. Om ni vill ha en bal eller bröllops make up nu till våren /sommaren så börjar det bli dax att höra av sig ;)
 
Peace out! ;)
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
MUS MS Diva
MUS MS Velvet
MUS Eyepencil Vanilla
Loreal Telescopic Mascara
 
Kinder
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 
Läppar
Maybelline Colorsensational 445 Mango Diamonds

Come Together

Publicerad 2013-02-26 17:22:00 i Dagens make up,

Tjena gott folk :) Hoppas allt är bra med er! Själv är jag inte så pigg på allt då dagen har bestått av en visit hos tandläkaren och jag tycker kanske inte att det är så jäkla roligt faktiskt. Har inte tandläkarskräck eller liknande men det är fortfarande inte kul, speciellt när man har två visdomständer som bestämmt sig för att växa åt helt fel håll :/
Idag bjuder jag därför på en sminkning jag hade i Lördes när jag tog med mig mannen och Johanna nr 2 för trevligt restaurang besök på valentino. Mycket trevligt och efter det blev jag glatt överraskad då vi skulle hänga hemma hos en vän till Ollis och kommer hem till en av mina gammla klasskareater Sofie :D. KUL :)
 
Jah har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
MUS Blush Power
MUS MS Ghetto
MUS Eyepencil Black
HM Dipeyeliner Black
Loreal Telescopic Mascara
 
Kinder
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 
Läppar
HM Lip Gloss Pink

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Fuck no it's NOT!

Publicerad 2013-02-26 11:11:00 i Allmänt,

Nä för idag är ingen vanlig dag för idag är det bloggen ett års dag HURRA HURRA HURRA! Haha inte klokt att det redan gått ett år men att det är såååå stor skillnad på människan som är på bilderna här. Idag bjuder jag nämligen på de allra förstaste bilderna jag la upp på bloggen! :)
 
aaaaaahahaha vilken liten plutt :)  Detta var alltså innan jag tog första klivet in i sminkbranschen. Det var ju därför jag startade bloggen så ni skulle kunna se villka framsteg jag gjorde och för att visa världen vad jag går för. Nu är det i och för sig inte riiiiktigt hela världen som läser min blogg men man får ju börja någonstans ;)

Nude VS Pink

Publicerad 2013-02-25 16:04:00 i Dagens make up,

Vad säger ni? Nude VS Pink?
Idag bjuder jag på en vårig bild för att jag super duper, mega, massa, mycket vill att det ska bli vår! Trött på vintern! I alla fall så blev det en vårig look med två versioner på läpparna, vilket tycker ni är snyggast? De knallrosa läpparna kommer ju hårt nu till våren och sommaren och det tycker jag är trevligt men det kanske inte är allas cup of tea?!
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
TTC ED Spring Forward
HM Vit kajalpenna
HM Dipeyeliner Svart
Loreal Telescopic Mascara
 
Kinder
Claudia Cosmetics Fairy Pink
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
Nude version
HM Lipp Gloss Pink
Pink version
Maybelline colorsensational 148 Summer Pink

Army Chic

Publicerad 2013-02-23 17:02:13 i Allmänt,

Eftersom jag är så extremt shopping sugen och på snudden till luspank så får man "fönstershoppa"! Idag är detta en outfit jag skulle kunna tänka mig tillsammans med sminkningen här under och min ludna mössa :)
 
 

Nothing, Nobody, Right and Wrong

Publicerad 2013-02-22 18:21:00 i Dagens make up,

Gårdagens makeup såg ut såhär då jag var på erfarenhets hunting och jag måste säga att det kändes till att gå bra! Tror detta är lite av en favorit look just nu. Snygg, enkel, elegant som är en extra snygg vardags make men även en klassisk bal/bröllops makeup som klär typ alla ;) Denna gången valde jag att matcha med kalla toner och rama in ansiktet med ett Bronze puder från Make Up Store
 
Händer ikväll då? Själv kommer jag mysa med my man med god middag och ett eller två glas vino. Kanske får Johanna nr 2 på besök :)
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
MUS MS Muffin
MUS MS Diva
Claudia Cosmetics ED Fairy Pink
HM Dipeyeliner Black
Loreal Telescopic Mascara
 
Kinder
Claudia Cosmatics ED Fairy Pink
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
TCW Rosa läppstift

OMG!! Jag måste ju ha detta!!!!

Publicerad 2013-02-22 10:46:00 i Allmänt,

Detta hittade jag HÄR och HÄR och det är ju bara som gjort för mig! Jag som säger OMG så fort det händer eller har hänt något och som även jämnt och ständigt tjatar om hur mycket jag älskar Big Bang theory! Hahha kolla namnen på lacken: Bazinga, Coitus, Penny, Penny, Penny! och I'm not crazy my mother had me tested
 
GE MIG!

For those who don't know me I can get a bit Crazy!

Publicerad 2013-02-21 17:47:00 i Dagens make up,

Oj oj oj vad denna kvinna saknar sommaren därför sprang jag runt med sommarkläder igår och gjorde en somrig kleopatrig (japp nya ordet, kleopatrig!) sminkning som skulle kunna liva upp vilken sommar natt med solbränd hud som helst! :) Valde att vara försiktig med resten av sminkningen eftersom jag inte vill vara särskillt tungt sminkad om sommaren och för att framhäva ögonen extra mycket.
 
Jag har använt:
Ögon
MUS Eyepencil Copacabana
MUS Glitterliner Kayo
Viva la Diva Guldig glitterliner
Loreal Telescopic mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
MUS Blush Lush
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
MUS Lipstick Bare
Oriflame Lipgloss Lychee
 
 

Testing testing!

Publicerad 2013-02-21 11:46:18 i My makeup,

Jag sa ju att jag ville visa hur bra min nya Too Fadeds Lemon Drop funkade så i helgen så tog jag före bild och efter bild flera timmar senare efter en vild spelkväll hos Nilsson klanen... Som jag och Lina vann allt by the way, Dream team där känner jag! ;) men jag är ingen tävlings människa sååå atteee.....
 
Här är iaf resultatet och jag måste säga att även om det både var creamskugga och eyedusts som jag använde (ultimata testet) så höll sig sminket på plats och behöll färgen bra under kvällen! Så den får 5 solar för att hålla sminket på plats och 4,5 sol för att den lila färgen har tappat lite men det är nog bara jag som är petig.. tror dock att jag skulle behöva lite blothing powder till min panna ser jag!
 
Före
Efter

Tiden springer ifrån mig!

Publicerad 2013-02-20 15:51:34 i Allmänt,

Herre jisses här springer tiden helt ifrån mig när man är så uppslukad som jag är just nu! Håller på med att fixa inlägg för veckan och under tiden har jag äntligen fått inspirationen tillbaka att söka sminkjobb så här letas det på nätet och planeras för de kommande dagarna då jag hade tänkt ut och söka igen! Yeeey :)
 
Så länge bjuder jag på favorit i repris då jag inspirerades av korpens multifärgade svarta fjädrar, älskar verkligen denna looken
 
ciao så länge :)
 

I don't have to be anyone other than a birth of two souls in one Part of where I'm going is knowing where I'm coming from

Publicerad 2013-02-18 17:56:00 i Dagens make up,

GAAAAAAAIIIGHHHHH WAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!! #&&%##)(*^%
Idag e Johanna på krigsstigen!! Idag har varit en sådan dag som bara har försvunnit ut i intet som man inte fått något vettigt gjort eller ett skit ut av! Ingenting känns bra just nu och så fort jag skrivit färdigt detta inlägg så kommer jag väl gräva ner mig i soffan med film och fortsätta att vara allmänt oproduktiv och bitter... Medans jag piggar på mig så bjuder jag på min makeup jag hade i lördes, Tack och Godnatt!

Speckle them like Illamasqua

Publicerad 2013-02-18 12:38:38 i Veckans Wanties,

Freckle, Speckle, Mottle, Fragile & Scarce £14,50
Haha låter som en dålig ripoff av knatte, fnatte och tjatte :P
 
Första gången jag stötte på denna idén var just Illamasqua butiken i London och blev helt enkelt såld med en gång! En rolig ide med söta pastell naglar som ser ut som små ägg och dom ser verkrligen jätte fina ut på riktigt också. Om man inte ska till London eller någonstans där de har butik kan man beställa hem dom från Illamasqua.com

I heart you

Publicerad 2013-02-17 18:58:00 i Allmänt,

Här är något jag helt har glömt att visa er! Sist jag beställde på Nelly.se så kunde jag fan inte motstå att köpa dessa för typ 30 spänn haha kul grej! Tänk vad en liten detalj kan liva upp stämmningen :)
 

Uncover

Publicerad 2013-02-17 12:25:00 i Dagens make up,

Idag står det jobb på schemat vilket gör att jag missar min lilla kusses födelsdagsfirande men det får att ta igen i veckan :) Idag bjuder jag på bilder på min makeup jag hade på alla hjärtans dag. Ännu en klassisk VS makeup med det mjuka ögonen och stora eyeliner vingen och mitt nya favorit läppstift som ger perfekt rosa naturliga läppar.
 
Jag har använt:
Ögon
Too faced Lemon Drop
HM divine eyeshadow palette nr. 1, 2 och 5
MUS MS Cupcake
HM dipeyeliner Svart
MUS EP Vanilla
 
Kinder
MUS Blush Power
 
Läppar
TCW läppstift i gammekrosa färg (har inget namn)

What can I say I'm in love with my self, Hope it's okey

Publicerad 2013-02-16 16:25:24 i Dagens make up,

Såhär såg jag ut igår kväll när jag och Ollis var hemma hos Jens och Sofie för en kväll med vino och prata strunt :) En väldigt brud/bal inspirerad makeup som är en typisk klassiker, funkar alltid!
Idag tog dock vinet ut sin rätt och jag är vääääldigt trött men det är bara att pigga på sig då vi ska till Ollis farbror med familja och äta middag, kan bli mycket trevligt. Så för att fräscha upp mig sitter jag nu med power masken Glamglow i ansiktet och känner mig redo för släkt middag :)
 
Jag har använt:
Ögon
Too faced Lemon Drop
FACE Stockholm ED Clarity
TTC ED Eleventh hour
MUS MS Diva
HM dipeyeliner Svart
HM Kajalpenna Vit
Loreal Telescopic Mascara
 
Kinder
Blush Power
 
Läppar
Elizabeth Arden 8 hour cream

I wanna make you smile whenever your sad I'll carry you around when your arthritis are bad, All I wanna do is growing old with you

Publicerad 2013-02-15 19:12:00 i Dagens make up,

Ombre är något som har varit hett i modebranschen på allt! Kläder, hår, läppar och här kommer min sommar variant på ett par heta Ombre lips. En korall/orange som övergår i knall rosa i en tropsik variant. En snygg eyeliner till denna looken sen har vi en partylook som kommer vara het i sommar! Överallt ser man knalliga färger som vårens och sommarens nya trend och jag kan inte bärga mig för jag ÄÄÄÄLSKAR knalliga färger!
 
Jag har använt:
Ögon
Isadora Cream Mousse Eyeshadow 24 Fudge
Loreal Telescopic mascara
 
Kinder
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 
Läppar
MUS Lipliner Fluffy
Isadora Perfect Lipliner 32 Mandarine
Limecrime Lipstick Countessa Floursecent
Isadora Moisturizing Lippgloss 15 Tropical Pink
Isadora Moisturizing Lippgloss 14 Coral Glow

Divine Eyeshadow Palette från HM

Publicerad 2013-02-15 11:53:00 i My makeup,

Gud när jag köpte denna paletten för 50 spänn gjorde jag det mest för att det var fina färger, jag trodde ju dock inte att jag skulle bli halft beroende! Känns som om den har varit med i alla sminkningar på senaste och jag ville bara promota den lite till. Ovanligt bra pigment har den för att vara hm skuggor, perfekt att ha med sig på resan om man vill kunna variera sig lite med olika sminkningar. Mina favoriter är nog .... alla typ :P kan inte bara  välja några stycken märkte jag :P
En perfekt ljus för highlighter, en skit snygg champagne färgad, den gröna är magisk, likså den röda, perfekt brun till en snygg brun sotning och den svarta blir snyggt granitgrå
Bägge tummar upp helt enkelt!

Happy Valentines

Publicerad 2013-02-14 18:32:00 i Dagens make up,

Glad alla hjärtans dag gott folk :) Vad hittar ni på idag? För mig blir det god middag och mys med mitt hjärtegull. Idag bjuder jag på favorit i repris för det känns som det kunde passa sig. Denna sminkningen gjorde jag när jag gick utbildningen till att bli makeup artist och den gjorde jag till att matcha Victor och Rolfs brudklänning på catwalken. Min tanke var ju såklart att det skulle skrika kärlek men samtidigt vara väldigt romatisk och till Ditas vackra bruna ögon blev den röda färgen jäkligt snygg!
 
Rätt kul när man tittar tillbaka på bilderna jag tog i skolan så ser man att det ser ut som alla där har de största näsorna i världshistorien.... Tror jag har övat lite på att ta bättre bilder så det inte ser ut som om alla har jätte näsor! :)
 
Jag bjuder på en söt liten film till er idag också som jag tycker passar dagen till ära :)
 

Too Faced Lemon Drop

Publicerad 2013-02-14 10:45:00 i My makeup,

Efter att bara ha hört gott om Too Faced Shadow Insurance kände jag ju bara att jag var tvungen att prova det och varför inte passa på att köpa det när man är i London då jag var säker på att det skulle vara billigare där. Nu var ju tyvärr "orginalet" slut så jag köpte Shadow Insurance Lemon Drop, samma sak fast detta har ett litet guldshimmer i sig. Men jag säger bara tur jag köpte det i London där jag betalade £16 (~160kr) då det här i Sverige går loss på 250 spänn! Så tips är ju att inte köpa Too Faced's produkter i Sverige då det är snoooooor dyrt och hälften så billigt i t.ex London!
 
Nog om detta, hur var den då? Jag har bara provat den två gånger än så länge men jag kan säga att bägge dessa gånger satt den som berget och skuggan höll sig på sin plats hela tiden. Då var det ändå sotningar jag gjort bägge gångerna och de har ju en tendens till att lägga sig i linjerna men med Lemon Drop satt det jäklar i det på plats! Alltså en grym primer som sitter i timmar, men är den värd 250 kr? Mjo det är den nog faktiskt men vem vill lägga dubbelt så mycket pengar än vad man behöver? Har en känsla av att man kan hitta den billigare på några utländska hemsidor. För jag kan helt ärligt säga att om ni beställer från en Engelsk hemsida så ligger frakten DEFINITIVT INTE på 100 kr!

Tjabbis (Oliver som fått bestämma titel!)

Publicerad 2013-02-13 19:16:00 i Dagens make up,


Idag kör vi på en väldigt neutral men super snygg sminkning. En bra sminkning om man vill vara lite extra fin i vardagen och den framhäver blåa ögon något så ypperligt! Känns som ett väldigt fräscht alternativ till en vardags sminkning
 
Jag har använt:
Ögon
Isadora Cream mousse eyeshadow 24 Fudge
HM Divine eyeshadow palette nr 4
MUS MS Dramatic
Loreal Telescopic mascara
 
Kinder
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 
Läppar
MUS Lipstick Bare

Nail Polish by American Apparel

Publicerad 2013-02-13 11:03:00 i My makeup,

Kolla in mina nya snygga lack från American Apparel som jag köpte i London! Neonlacket har ni ju redan sett och ett matt top coat är kanske inte att sätta kryss i taket för men det som dom påstår ska lysa i mörkret ska jäklar i det testas! Kan tyvärr inte prova denna veckan med tanke på att jag ska jobba nu några dagar men kanske till helgen eller nästa vecka!
 
Dessa tre köpte jag för sammanlagt £17 men de måste ju finnas i Sverige också

Tuch, One tuch by the one I Love and I was hooked for eternity

Publicerad 2013-02-12 18:39:00 i Dagens make up,

Är inte denna skuggan underbar? Har skrivit om den innan är jag säker på men jag hade nästan glömt bort den när jag såg hur många som hade hypat denna skuggan och med all rätt! Jag menar, kolla den är brun och midnatsblå samtidigt! Hur coolt är inte det? Det är denna skuggan jag har kombinerat med svart skugga på min header. Tuch heter den och kommer från Make up store. I burken är skuggan midnattsblå och den förblir det tills man börjar sudda ut den, då övergår den till brun.
 
Jag har använt:
Ögon
Too faced Shadow Insurance Lemon Dropp
MUS MS Tuch
HM IDivine palette nr 1
MUS Tri Brow Color den svarta skuggan
Depend Kajalpenna Brun
MUS Eyepencil Black
HM Dipeyeliner Black
Loreal Telescopic Macara
 
Kinder
MUS Blush Power
 
Läppar
TTC Lippgloss Friday I'm In Love

Afternoon the at fortnume and mason + lite fler bilder från London

Publicerad 2013-02-12 12:39:24 i Allmänt,


Mmmm visst ser det mumma ut? Detta var när jag och mor var på afternoon tea som det så fint heter och detta brukar vara något som är lite finare också och detta var nog inget undantag eftersom vi betalade 250 var för två små scones, en torr kaka och tre små bakelser och en kanna te... Herre gud vi åt ordentliga middagar som vara billigare än detta, men det var kul att prova och det var verkligen super gott! Här är lite andra bilder jag pillat lite med från Camden och när vi var på Harry Potter tjofräsen
"Muggels in their rightful place"
 

Well I just wanna be fun, I want to be the one who makes you smile. I just want to belive I could be something to someone

Publicerad 2013-02-11 18:48:00 i Dagens make up,

Bjuder på lite bilder på en sminkning jag hade i helgen när Johanna var på besök här. Rätt otippad kväll och helt och hållet spontan som slutade med bastukväll och snöbadning ute på landet...? :)
Det är ju kul, idag har varit mindre kul och jag har haft en sån dag som man bara vill lägga sig under täcket och hoppas att den ska ta slut någon gång och det är just dessa dagar man känner att man egentligen man har massa att fixa så det är bara att ta sig i kragen och göra det som ska göra! Tyvärr löser sig inte tvätt, disk och ny ugn situationerna sig själv, märkligt de va? :)
 
Jag har använt:
Ögon
Too faced shadow insurance Lemon Drop
HM Divine eyeshadow palette 3, 5 (Gröna och mjukare guldbrun)
MUS MS Cupcake
Depend Kajalpenna Brun
Hm Dipeyeliner Black
Loreal Telecopic mascara
 
Kinder
MUS Blush Power
 
Läppar
TCW gammelrosa läppstift

La Turista

Publicerad 2013-02-11 16:12:26 i Allmänt,

Vårt vackra hotell.... NOT :P Men ska man bara sova där kan det kvitta samma bara man har en säng ;)
Varnig för ture turist foton från och med nu! :)
Till alla R Patz fan där ute, här ser ni dräkten han hade på sig när dom spelade in Den flammande bägaren! :P
Butterbeer.... Något av det äckligaste jag fått i mig faktiskt!
Camden Town och Camden market

London look

Publicerad 2013-02-09 20:22:10 i Dagens make up,

Här har vi den sista sminkningen jag tog foto på när jag var iväg! Passade på att ha semster på riktigt! Väldigt enkel, kan vara bra om man ska springa på stan hela dagen! Nu ska jag återgå då vi har stepsis på besök här! :) Ha en grym lördags kväll ;)!  

Neon Orange

Publicerad 2013-02-09 15:24:17 i Allmänt,

Nu när man har varit iväg i London har jag såklart lyckats handla på mig lite nya saker och här är två av sakerna. På mina nagler har jag på mig ett neon lysande lack från american apparel som är hundra gånger coolare IRL än på bild! Att det lyser på bild bevisar bara att det lyser ännu mer i verkligheten så jag är super nöjd och tycker det är AS coolt! Kommer lätt bli favorit lacket i sommar!

Just like an Angel, a pink angel!

Publicerad 2013-02-08 21:00:04 i Dagens make up,

Sa ju att jag skulle göra ett inlägg till här! Lite sent kanske men äh, jag är jetlaggad! Det skiljer ju en hel timme mellan sverige och england! Detta är en sminkning jag gjorde när jag var iväg och det känns som en klassisk Victorias secret sminkning med de gammelrosa läpparna, champagne glittrig ögonskugga, fet eyeliner och allmänt clean finish.
Idag har varit en sådan bra dag då man inte har gjort så mycket vettigt! Trodde vi skulle få en ugn idag men så blev inte fallet så jag har nördat sönder Harry Potter filmerna och ritat samtidigt, just nu är jag på nr film nr 4 och teckning nr 3! :P

Himma!

Publicerad 2013-02-08 12:26:41 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen efter 5 hektiska men ytterst roliga dagar med min mor! London my love, good to see you again! Under tiden vi har varit iväg har vi hunnit SHOPPA, äta ny spännande och super god mat, varit på afternoon tea at Frotnume and mason (my god vad det var fint i kanten! :O), Varit på inspelningsplatsen till Harry Potter, Träffat Lilja, varit en snabb runda på tate modern och gjort ett besök till camden market. Här arbetar vi snabbt! :P
 
Nu ska jag sätta mig med alla Harry Potter filmer och gotta ner mig och kolla igenom bilderna på kameran!
 
Hörs väl ikväll igen :)
 

Gryffindor

Publicerad 2013-02-07 17:51:00 i Dagens make up,

Mer än jag som hejar på Gryffindor i Quidditch? Om den översta bilden är deras kläder då är detta deras sminkning! Haha guld och rött rakt igenom! ;)

Expecto Patrunom

Publicerad 2013-02-06 16:44:00 i Dagens make up,

Idag ska jag och mamma till stället där dom har spelat in alla Harry Potter filmerna och jag är så jäkla taggad eftersom jag är en legit Harry Potter NERD! Har haft introt till filmen i huvudet flera dagar nu :P Den andra Johanna ville också vara med på bild när jag tog dessa :) Är det någon produkt ni undrar över var det kommer ifrån så hör av er så ska jag svara ;)
 

Jewelry

Publicerad 2013-02-05 11:42:00 i Allmänt,

Detta är min fina julklapp från ollis som jag fick bestämma själv! :) Jag kommer vara så himla fin i mina nya smycken :)

Ready for take off!

Publicerad 2013-02-03 12:28:00 i Allmänt,

Nu är jag förhoppningsvis uppe i luften om allt har gått som det ska och påväg mot London. Härligt härligt! Där kommer att komma inlägg under tiden jag är borta som jag tidsinställt! Under tiden jag är iväg och fixar nya bilder bjuder jag på några gamla bilder från mitt underebara England.
 
Everybody wants a piece of the banana!
Hälften of the Lost family! Gud de var verkligen som min andra familj i London :)
Sheeeepooos FTW :)
Vackraste bruden! Haha bästa är ju att dom där bak är värsta med, såg det precis :P
Sötaste ungarna!
 
 

Ystad saltsjöbad

Publicerad 2013-02-02 12:25:14 i Allmänt,

Lite bilder från när vi var i ystad på spa. Mycket mysigt dock var min badrock aningen för stor! :P Annars var det ett väldigt mysigt ställe med fina rum och mysig restaurang med god mat. Ska ni åka dit rekomenderar jag helt klart the salt creek experience för det var väldigt skönt och avslappnande. Personligen gillade ju jag Tylösand bättre, men kanske inte så konstigt med tanke på att de hade typ 3ggr så stor spaavdelning men vi var väldigt nöjda med Ystad också och det ligger ju kanske lite närmre till hands än halmstad :)
 
 

It's like you're always in the cornor of my mind, I see your silhuette every time I close my eyes

Publicerad 2013-02-01 17:46:44 i Dagens make up,

Okej jag vet att jag sa att jag var färdig med mina covers, men jag kunde inte låta bli att göra en sminkning till denna bilden! När jag såg den fick jag denna sminkningen i huvudet direkt och kände att jag behövde få det ur mig så jaaa här kom en till :).
Här är förberedelserna i full gång inför söndagens resa och jag är taggad! Har fått min avslappning efter vår spavisit så nu är denna kvinna redo för city livet i London! Eftersom båda jag och mor redan har avverkat de klassiska turist attraktionerna ska vi nu hitta på lite andra saker som afternoon tea osv. Det ska bli kul, roligt, skönt och spännande att få komma tillbaka igen men även lite jobbigt eftersom jag har mitt hjärta hemma :( Kommer sakna min påg!
 
Jag har använt:
Ögon
Tick tock infinity eyeshadowbase milkyway
FACE stocklholm clarity
88 palett
MUS Cake eyeliner Black
HM Kajal Vit
MUS Eyepencil Wave
 
Kinder
Blush Power
 
Läppar
MUS Lippencil Russian
MUS Lipstick Havanna
 

Lilla jag!

Publicerad 2013-02-01 10:23:00 i Allmänt,

HAHA HERRE GUD!!! Kolla på dessa bilder asså! Kolla! Dessa bilderna är tagna för endast ett år sedan och jag ser ut som en liten skit! :P Gud vad ett år kan göra mycket på utseendet, jag menar kolla skillnaden! eller är det bara jag? Ser ut till att vara 16 på de övre bilderna och inte 21! :) Hehe detta var mitt dagensskratt jag hoppas jag kunnat dra på någon annans smilband också

P.s vill bara medela att på de övre bilderna var jag fortfarande inte utbildad makeup artist så dom är kanske inte riktigt lika bra ;)

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela