My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

Loreal False lash Wings Mascara

Publicerad 2013-04-30 17:01:00 i My makeup,

Nu har jag haft denna mascaran i typ en månad så jag tänkte jag skulle skriva och berätta lite om den. Förutom att det är en suuuper snygg hylsa som gör sig fin och utstickande i makeup väskan så är den riktigt bra faktiskt!
Mascaran breder med sin unika borste ut dina fransar mot sidorna och förlänger varje frans likt ett vingslag. När jag köpte den ville jag prova något nytt och eftersom jag alltid köper mascara för att förlänga mina framsar ville jag nu ha mer volym. Inte nog med att jag får fler fransar, då mascaran når ut till de yttra fransarna också och lyfter dom så blir mina fransar betydligt längre. Ju mer du bygger med mascaran desto mer volym och längd får du, likt lösfransar! Amazing!
 
Så jag kan varmt rekommendera denna mascara till er som vill ha det där lilla extra.
Den finns att köpa i alla butiker som har loreal typ som åhlens, hm, cubus, vissa mat affärer osv. och kostar ca 170:-
 
 
 

This is the end, hold your breath and count to ten. Feel the earth move and then, hear my heart burst again

Publicerad 2013-04-30 11:28:00 i Dagens make up,

Hola chicas! Idag såhär på valborgsmes bjuder jag på ett par ombrelips som man kan se överallt nu för tiden. Väldigt många bloggare och instagramare som lägger upp olika versioner och jag kan ju inte vara sämre då ;)
Vad står på agendan idag då gott folk? Besök i stadsparken? Grilla i karnas? Bygga upp eget majbål? Party?
Jag har ingen aning vad jag mamma och mormor ska göra men det blir nog inget traditionel valborgsfirande iaf! :P
 
Jag har använt:
MUS Eyepencil vanilla, under LimeCrimes läppstift Serpentina
MUS Eyepencil Black
TTC Lipgloss Creatures of the night
MUS Lipgloss Virgin

Röd snuvig näsa?

Publicerad 2013-04-29 16:48:00 i My makeup,

Som ni vet var jag förkyld som attan förra veckan och jag kan säga att min näsa var så torr och högröd att det inte var sant! Min räddning då var denna lilla produkt från make up store som heter neutralizer yellow och det är som en tunnare concealer. Till skillnad från cover all mixen så är denna inte så fet, den är mer tunnare i konsistensen och i flytande form. Det gör att den är perfekt till att täcka den förkylda näsan eller de brända sommar kinderna då den är lite snällare mot huden och är inte lika heltäckande. Det gula är för att neutarlisera det röda och jag själv blandar bara denna lite med min foundation eller BB-Creme för att få ett jämnare och naturligare resultat.
Finns på Make Up Store och kostar 165:-

You may have my number, you can take my name But you'll never have my heart

Publicerad 2013-04-29 12:48:00 i Dagens make up,

Jaha nu är denna kvinna på Irland men bloggen den kommer att fungera nått sånär som vanligt, kanske lite färre inlägg bara.
Men när jag la upp bilder på olika förslag på bal och bröllops makeuper märkte jag att det faktiskt var allt för få varma makeuper så här bjuder jag på en snygg varmare makeup som kan göra sig bra med de bruna, lila, gula, beiga, champagnefärgade, svarta balklänningarna och de varma brudklänningar som de benvita eller de creme färgade.
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
HM Idivine ES Palette 1,2 & 5
FACEstockholm ED Mayby
Nelly.se Earth palette (den lila)
MUS Eyepencil Vanilla
MUS Cake Eyeliner Black
Loreal False Lash Wing Mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
TBS Lip & Cheek dome Pinch me pink
MUS Bronze powder Baked
 
Läppar
TBS Lip & Cheek dome Pinch me pink

I love ICECREAM

Publicerad 2013-04-27 17:48:29 i Allmänt,

FÖR ALLTID! Om man nu bortser från familj, smink och mannen så är nog glass den största kärleken i mitt liv!

Were worlds collide and days are dark

Publicerad 2013-04-27 16:26:00 i Dagens make up,

Här har vi dagens fest makeup, älskar verkligen denna knallrosa skugga asså! Själv ska jag har familjekväll hemma då mamma ska låna vår lilla soffa några timmar inatt och jag ska passa på att vara klistrad in till min älskade tills vi ska åka tidigt som f*n imorgonbitti!
 
Hoppas alla får en GRYM lördagskväll vad ni än gör!
 
Jag har använt:
 
TFSI Lemon Drop
MUS Eyepencil Black
TBS Smokey eye palette
TTC ED Midlife Crisis
MUS Cake Eyeliner Black
Loreal False Lash Wing Mascara

Let it sparkle!

Publicerad 2013-04-26 17:34:00 i Dagens make up,

En uppdatering på dagens look! Let it sparkle!
 
Jag har lagt till:
MUS Strazz Multi
MUS Strazz Universal
Små vita stenar i strazzhjul från Ullared

Garnier Olia

Publicerad 2013-04-26 14:15:00 i Allmänt,

Nu mina vänner ska jag berätta lite om en ny revolutionerande produkt som har kommit ut på marknaden! Är det någon som har provat denna nya hårfärg?
Jag har provat den iaf och som den snåljåp jag är har jag färgat mitt hår hemma själv 95% av alla de gångerna jag har färgat håret. Så när jag fick för mig att jag ville ha mitt hår lite ljusare brun (jag har färgat håret ljusrae själv hemma utan några problem innan) när solen börjar komma fram och göra sitt ville jag hitta det bästa alternativet. När jag började läsa om denna produkt låter det ju oförskämt bra! Massa naturliga ämnen som skulle göra håret himmelsk OCH det stod även att mörkt brunt hår blev ljusare med den färgen jag använde.
 
När jag börjar blanda ihop och fixa ser det väldigt bra ut och luktar inte så mycket, i håret var det bra men när större delen av tiden har gått ser jag ingen skillnad på mitt hår så jag låter det sitta lite extra. När jag väl sköljer ur håret och har låtit det torka visar det sig att det bara är rötterna som har fått någon färg, dessutom är mitt stakars hår strävare än svinto! Jag vet inte hur det är för er del men om det står att mörkt hår ska bli ljusare så ska man väl kunna se någon skillnad? Ja förutom i hårbottnen då! Dessutom har jag aldrig varit med om att håret har blivit strävt, torrt och räligt av att färga det! Snarare tvärt om.
 
Så det var bara att sätta håret på intensiv fuktkur och färga om det mörkt igen. Vilket var tur i sig för jag trivs nog för bra i det mörka men en fet diss åt denna nya hårfärgsom skulle vara så himla amazing för håret!
Ljusare hårbotten men resten av håret förblev mörkbrunt! Snyggt!
 
 
 
 

You’re on a different road, i’m in the milky way You want me down on earth, but i am up in space

Publicerad 2013-04-26 11:30:00 i Dagens make up,

Här gott folk har vi fredags looken! Jag vill bara börja med att förklara den snygga utväxten, det var ett stort misslyckat försök att färga håret ljusare.... gick sådär va? Men mer om det sen! Vad händer idag? :D Det är fredag och helg igen, händer det något kul för er? Själv är det arbete, träffa Lilja som är on a visit from London i två veckor, umgås med min käraste sen på söndag flyger denna kvinna till IRLAND och Dublin! Guuud jag är så taggad! :) Har aldrig varit på Irland förr och hur kul är det inte att få utforska nya saker?
Som igår när det var roadtrip med pappa, Lotta, Johanna och mannen min som stod på menyn. Riktigt kul! Men hur ofta blir inte spontan besök det? Haha hur snygg var bilden på pappa egentligen som jag la upp igår? :P
 
Nej nu blev det för osammanhängande kände jag, antar att jag är lite speedad bara :) Idag är det blått som gäller... Suuplize! I love! :)
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
MUS Eyepencil Black
TTC ED Showtime
MUS Cake Eyeliner Black
MUS Eyepencil Wave
Loreal Falselash Wing Mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
Peggy Sage ES Rose Oriental
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
TTC Lipgloss Fraiday I'm In Love

ROAD TRIP!!

Publicerad 2013-04-25 17:35:27 i Allmänt,

Idag har bloggen varit lite åt sidan då far är hem om en runda, vad gör vi då? Spontan roadtrip! Vi är just nu inne i Köpenhamn men har redan klarat av det nya aquariumet och ett besök på christiania! Haha låter roligare än vad det var men massa fräsiga saker man ville fota men guess what? No photos! Fan också! :)

Coral Glow

Publicerad 2013-04-25 11:08:00 i Dagens make up,

Ibland är det ju bara tomt i huvudet och just nu är ett sådant tillfälle! Har suttit med detta inlägget en timme nu och har inte kommit längre än såhär.... Jag kan väl säga som så att detta är en makeup jag gjorde på mig själv för rätt så längesen. Jag gjorde en av makeuperna jag skulle ha till Fridas modeshow, känner ni igen den? En enkel makeup som funkar både till vardags eller om man ska vara fin i sommar natten, för en sommar makeup skulle jag nog verkligen säga att det är! :)

Ja det var nog allt jag hade att komma med just nu :)
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
FACEstockholm ED Shangri-la
MUS Cake eyeliner Black
Loreal Telescopic Mascara
 
Kinder
MUS Blush Lush
 
Läppar
Isadora Lippencil 32 Mandarine
Isadora Moisturizing Lippgloss 14 Coral Glow

Photoshop receptbok

Publicerad 2013-04-24 17:06:00 i Veckans Wanties,

Något som jag bara tycker blir roligare och roligare just nu är att få sitta och pula och leka med photoshop. Skit roligt ju att hitta alla nya effekter som kan lyfta bilden till 1000! Så just nu har jag lyckats utveckla ett ha begär efter denna boken som är en bok full av "recept" och tips på hur photoshop funkar. En "photoshop for dummies" helt enkelt och det känns verkligen som om det är där jag ska börja då jag bara kan en bråkdel av photoshop jämfört med vissa andra.
Boken finns på bland annat hos Bokus.com (<- Direktlänk till bokus och att beställa boken) men tydligen så finns alla "recepten" från boken plus fleeera andra till både photoshop och andra fotoredigerings program på DENNA hemsidan.
 
 
 

Tack!

Publicerad 2013-04-24 14:00:00 i Allmänt,

Jag skulle vilja tacka denna snygga kvinna för att hon lånade mig sitt ansikte att leka på :) Hoppas ni gillat mina svart/vita kreationer för jag hade kul att göra dom så :)

All I wanna do is BANG BANG BANG BANG!

Publicerad 2013-04-23 16:53:00 i Dagens make up,

 
Matchande min nagler som jag visade i förra inlägget hade jag denna makeupen i lördes när vi skulle på middag hos Olivers kusin och hans käresta. Gud jag kan säga att det inte är kul att sminka sig när man är jääääääätte förkyld! Rinniga ögon, torr skrovlig näsa, röd näsa, stora påsar under ögon och en huvudvärk som bara vill gå och lägga sig igen. Men envis är man ju och jag är en människa som inte vill missa något så det var bara att bita ihop och göra sig klar! Men bra blev det ju och jag fick till de där kattögonen jag ville ha med lite skugga under ögat för att gömma de snygga blå/röd, svullna, förkylnings ögonen :)
 
Jag har använt:
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
Nelly.se Earth palette (alla skuggorna)
MUS Cake Eyeliner Black
MUS Eyepencil Black
Loreal False Lash Wings Mascara
 
Kinder
MUS Bronze Powder Baked
Peggy Sage ES Rose Oriental
 
Läppar
Lepsyl!!!!

Military green and silver stripes

Publicerad 2013-04-23 11:35:00 i Allmänt,

 
Hallöj mina vänner! Idag tänkte jag visa mitt försök till att göra snygga stylade naglar själv, inte så pjåkigt ändå för att vara första gången men inget mästerligt arbete heller direkt :P Rätt passande färg för helgens bravader dock då jag tar mamma och mormor med mig till Dublin :)
Men visst är det miltärgröna lacket snyggt? Det har en matt finish i sig själv som jag tycker är super snyggt, dessutom drog jag på ett extra lager med ett matt topcoat. Lacket kommer från Peggy Sage, strazzen och korset från Ullared och stripesen är rester från mitt försök att sätta på sånna nailart saker (gick mindre bra när jag skulle göra det! :P)
 
Så vad tycker ni? Får jag godkänt för första försöket?
 
 

Bal och Bröllops dax

Publicerad 2013-04-22 16:32:37 i Dagens make up, Portfolio,

Som vi alla vet så börjar tiderna närma sig för bal och bröllops tider. Bägge är dagar då man vill vara och känna sig vackrare än aldrig förr. Barndomsdrömmen om att få vara en prinsessa kommer inte mycket närmre än dessa dagar, man vill bli ompysslad och allt ska vara perfekt ut i minsta detalj. Skönhet står på agendan! 
Då kunde inte sminket vara viktigare eftersom det ramar in ditt viktigaste drag, ditt ansikte! Det finns inget som är så skönt som att få sin makeup lagd och var bättre att få detta gjort än hos en makeup artist?
Själv har jag redan börjat få bokningar men än finns det tider kvar! Så varför inte boka en tid och få luta sig tillbaka en stund på din stora dag? 
Är du intresserad av att få en makeup lagd (såklart för fest och vardags makeuper också) så hör av er till mig på 0734010567 och boka tid, jag finns på frisörsalongen "På min gata" på grönegatan 18 i Hörby.
 
Här är några bilder som inspiration men eftersom smaken är som baken så har jag valt lite olika stilar. Vilken stil är du?
 
Less is more- De snyggaste sminkningarna är inte alltid de flashigaste utan enkla små knep för att få fram det vackraste i dig. Så varför gå bananas med en tung makeup när du redan är dressad till tusen? För de som trivs bäst med så lite smink som möjlig men fortfarande vill ha något mer.
 
Elegance- För den som vågar lite mer och verkligen vill få ett lyxigt och elegant slutresultat, med en makeup som verkligen passar sig till sin vackra klänning. Sådana här sminkningar är verkligen en boost för självförtroendet och det är i några av dessa sminkningar som jag själv har känt mig som allra snyggast i.
Smoky- Säga vad man vill om vackra och skira makeuper men det finns inget sexigare än en riktigt snygg sotning i olika färger. Dessa i olika bruna nyanser för att få en mjukare look

Dax att prova något nytt?- Något jag brukar säga till min kunder är att våga tänka lite utanför boxen när dom ändå är hos någon som kan färger och vet hur man ska använda dom för snyggaste resultat! Som ni kanske vet älskar jag att leka med färger och det finns massa snygga och eleganta sminkningar som är i mer udda färger och sticker ut. Eller varför inte ett par snygga läppar om du inte har planer på att utföra grovhångel eller så under kvällen. Yes mina kära brudar det går att lägga ett par snygga knalliga läppar om man så vill på sin bröllopsdag utan att allt sitter på mannen efter någon timme och lösningen heter lipsealer och puder! ;)
 
 
 
 
 

Balsammetoden

Publicerad 2013-04-21 10:31:00 i Hur jag gör det,

Som jag skrev och berättade för ett tag sedan så har jag ju provat den omtalade balsammetoden för att se hur bra det var. Tyvärr glömde jag ta före och efter bilder men jag kan säga som så att guuuud vilken skillnad! Tänkte nog inte på det lika mycket under tiden jag höll på med det men nu när jag slutade efter att ha färgat håret märker jag en enorm skillnad! Mitt platta nordiska hår hade plötsligt naturlig volym, min torra och fnasiga hårbotten ver helt plötsligt inte så torr, mitt hår blev inte elektriskt så fort jag borstade det och mitt hår hade ett helt annat liv! Så nu efter att ha tagit en paus från balsammetoden är det nu dag att återuppta den igen! 
Vad balsammetoden är kort och gott är väl att ta bort de dåliga produkterna som alkohol, sulfater och silikoner för att få ett friskt och fint hår men närmre förklaring finns nedanför, taget från hemsidan lockig.se där du kan läsa mer om balsammetoden och hur du ska göra och vad du ska använda.
 

martina.jpgPrecis som det är lättare att laga god mat om man har bra råvaror, är det lättare att ha ett vackert hår om håret är i god kondition.

Nyckeln till ett friskt och vackert hår heter fukt. Torra hår är helt enkelt inte vackra - de blir glanslösa, risiga och frissiga. Självlockiga hår är torrare av naturen än raka hår, och måste därför behandlas lite annorlunda för att nå sin fulla potential.

Varje hårstrå är omslutet av ett fjällskikt, och ser i förstoring ut ungefär som en grankotte eller en fisk. På ett friskt, rakt hår ligger fjällen tätt slutna, de skyddar håret och ger det en blank yta. På lockiga hår, däremot, reser sig fjällen en aning i varje krok (prova att böja en fisk får du se) vilket gör att den fukt och de oljor som naturligt ska finnas i hårstrået, kan dunsta. Om håret dessutom är kemiskt behandlat (t.ex. blekt) eller påverkat på annat sätt av friktion, värme osv, är fjällskiktet ännu mer uppruggat. Håret har blivit poröst, och kan inte behålla fukt inuti stråna.

Många, både raka och lockiga, upplever att deras hår fort blir fett, och för att råda bot på det tvättar de håret ofta i ett försök att torka ut hårbotten. Resultatet blir att hårbotten reagerar med att producera mer fett för att återställa balansen, så de måste tvätta håret ännu oftare. Hårstråna torkas ut, medan hårbottens talgproduktion går på högvarv.

För att få stopp på denna onda cirkel finns det bara en sak att göra: Sluta torka ut din hårbotten, och se till att återfukta ditt hår!

Balsammetoden

Lorraine Massey revolutionerade en hel värld med sin bok Curly Girl. Hennes koncept är enkelt: Sluta använda schampo, sluta använda produkter som torkar ut ditt hår, sluta borsta håret, sluta skada det med värmestyling.

“Sluta använda schampo?! Usch vad äckligt!” tänker du nu, men faktum är att det vi idag kallar schampo bara har funnits i ett fyrtiotal år, och vanan att tvätta håret var och varannan dag är betydligt nyare än så, och såvida du inte har ett särdeles smutsigt arbete där du kommer i kontakt med oljor och kemikalier finns det faktiskt ingen anledning att tvätta håret med schampo.

När du slutar använda schampo, krävs det dock att du inte heller använder produkter som innehåller mineraloljor och silikoner. Dessa ämnen är inte vattenlösliga, och om du fortsätter att tillföra sådana ämnen utan att tvätta bort dem, byggs de upp på håret: Håret blir matt, platt och livlöst, det kan kännas kladdigt som otvättad ull, och blir omöjligt att styla. Innan du ställer undan schampoflaskan för gott måste du därför schamponera en sista gång med ett schampo som innehåller sulfater, så du får bort alla rester av mineraloljor och silikoner. Följ dock inte upp med ditt gamla balsam!

Vad ska du då använda istället? Enligt Massey behöver man egentligen bara två produkter: Balsam och gele.

 
 

Anastasia Beverly Hills

Publicerad 2013-04-20 10:52:00 i Veckans Wanties,

 
Något som har poppat upp på fler och fler smink tutorials och bloggar är brynprodukterna från Anastasia Beverly Hills, eller ja alla deras produkter för den delen! Men detta är om jag förstår det rätt den nya våta drömmen för alla makeup intresserade, det exklusiva brynkitet med ALLT man behöver för att få ett par snygga bryn. Detta setet innehåller nämligen stenciler, pincett, pensel, borste, after tweeze cream, bryn gel, brynskugga och en bryn highlighter. Jag kan säga att jag har inte provat produkter från detta märket innan men jag vet att jag vill ha typ allt från deras hemsida! Speciellt deras brynprodukter! Ge mig, ge mig, ge mig!
Produkterna är rätt så nya i Sverige men finns att hitta på ställen som Kicks och eleven.se men även på deras egna hemsida www.anastasia.net 
Minus med dessa produkterna är dock priset, dom är faktiskt rätt så dyra och detta All In One Brow Kit kostar $85 men gissar på att det går runt tusenlappen här i Sverige, men smakar det så kostar det och jag är inte känd för att vara den som spottar ut det de billigaste produkterna.
Är inte det märkligt? Kvittar vad det är för sida jag är inne på så fastnar jag alltid för det dyraste, och detta är innan jag ens hunnit se priserna!!! :/ It's my curse..

Testing testing!

Publicerad 2013-04-20 09:51:50 i Allmänt,

Wooow kan nog med all säkerhet säga att detta är det tidigaste jag har varit uppe på länge! Så för att underhålla mig själv medans Ollis är och jobbar en liten skvätt såhär på förmiddagen har jag "lånat" hans ipad lite. Ville provar hur det funkar med att göra inlägg med den då mobil varianten inte är den bästa! Jag tänkte börjar med en bild så att ni kan förstå hur mycket jag hatar min näsa
 
Kan säga som så att detta är efter jag har varit vaken 1 timme....... NicE!

Hjälp! Basilusk attack!

Publicerad 2013-04-19 11:56:14 i Allmänt,

Nej men fyyy vilken otrevlig överraskning! Vaknade upp igår morse med ett huvud som dunkade värre basen på hörbydräggens volvo bilar, en hals svullen som *** och en näsa som var näst intill oanvändbar för andning! Hjälp asså och jag som tänkte aja det blir bättre till imorgon..... Nope, fel av mig. Det blev värre! ISCH! Jag misstänker Oliver starkt som skyldig eftersom han har varit förkyld ett tag nu.
 
Så om ni undrar hur jag ska spendera dagen så kan jag svara att det förmodligen blir i sängen med film, glass och lite fixande till bloggen :)
 

Peggy Sage 202 Dreamy Beige

Publicerad 2013-04-18 11:35:00 i My makeup,

Dagsljus, blixt/lampa
Skugga
 
Som jag berättade igår beställde jag ju lite saker till mig själv också från Peggy Sage och här har ni ännu en sak. Ett riktigt fint nagellack med holografisk effekt, kan säga att det var kärlek vid första överstrykningen! Ett lager räckte för att få ett täckande lack och att det är ett super fint, elegant nagellack utan de holografiska effekterna är ju bara ett plus!
Om det är något ni ser här på bloggen som ni är intresserade av som inte finns hos Frida så för ni höra av er och berätta så ska vi nog kunna lösa detta på något vis ;) 
 
 

Capri Blue

Publicerad 2013-04-17 18:59:00 i Dagens make up,

Hej hopp allihopa :) Har ni haft en bra dag? Själv har jag färgat fransarna på min kära mormor, fikat med henne, underhållt parasiten jag har till syrra, provar lite nya produkter hos Frida nu och njutit av vårat härliga vårväder! 
Till denna sminkningen har jag använt produkter från Peggy Sage som jag har beställt till mig själv och jag måste säga att jag älska'rt! Riktigt bra produkter för en billig peng!
Hur snyggt är det inte att prova en eyeliner i en annan färg som blå? Och hur kul är det inte att piffa upp den med matchande stenar för att få lite glitter på det hela? :)
 
Jag hara använt:
Ögon
TFSI Lemondrop
Loreal Chrome Shine 165 Golden Rose
Peggy Sage  Eyeliner Semi-permanent Bleu
Blå stenar från Peggy Sage
Fransar från depend
 
Kinder
MUS Bronze Powder Baked
Peggy Sage Eyeshadow Rose Oriental (sååå fin som rouge!)
 
Läppar
Elizabeth Arden 8 hour cream

Tråkiga hår!

Publicerad 2013-04-17 11:11:00 i Dagens make up,

Måste först säga att äntligen har solen hittat fram och jag lovar att kommer det börja snöa en gång till så kommer jag gå basärka på något!!!!!
Jag vet inte om ni märkt det men jag har nog världens tråkigaste och plata hår i hela världshistorien, dessutom är jag sämst på att fixa mitt hår så ska vi någonstans så kanske jag borstar det lite typ. Om jag har tur... MEN NU ville jag prova att göra något och jag har provat denna frisyren innan och tycker den är super söt och roligare än en vanlig boll.
Jag menar en rosett är väl alltid kul? :)
Till detta matchade jag med enkel makeup och skön outfit!

What to come is still unsure, youth's a stuff will endure

Publicerad 2013-04-16 18:58:00 i Dagens make up,

Illa när man gjort en makeup, har brottom, knäpper av ett gäng bilder och sticker och när du senare kollar igenom bilderna och det visar sig bara finnas EN bild som inte är helt suddig och som faktiskt går att använda..... MERP! Något som var kul med denna sminkningen var dock att jag hittade tillbaka till en skugga jag inte har använt på typ 300 år! Vampyre från MUS som är lite lila/brun, riktigt fin eyedust måste jag säga och för att liva upp det mörka blev den turkos kajal under.
Resultatet blev en snygg makeup för utekvällen som visade sig kunna stå emot vatten 100x bättre än vad jag kunnat tro!
 
Jag har använt:
TFSI Lemon Drop
Depend kajalpenna mörkbrun
MUS ED Vampyre
MUS Eyepencil Copacabana
MUS ED Seabreeze
Loreal False Lash Wings Mascara
 
Ögonbryn:
MUS Tri Brow Color, den mörkbruna
 

Enjoy this moment, 'cause this moment is your life

Publicerad 2013-04-12 15:57:00 i Dagens make up,

Nu är det ännu en gång fredag, man har precis stigit av sin arbetsvecka (för er som har lyxen med ett måndag- fredag jobb) och är redo för en helg med massa kul! Men det är fortfarande fredag och man har varit uppe tidigt och varit på jobbet så orken till att slänga på sig snyggaste maken för kvällens bravader kan vara mindre inspirerande. Mitt tips är då EYELINER! Eyeliner med glitter, eyeliner med färg, eyeliner med kul former!? En eyeliner går snabbt och höjer en alldaglig look på kort tid!
Förra helgen var glittereyelinern dark sapphire min räddning då allt mest bara kändes jobbigt och trist. Även om man bara vill stanna hemma och gräva ner huvudet så kan man ju faktiskt inte göra det för alltid! Och desto mer man är bland folk man tycker om att umgås med, desto snabbare kommer man tillbaka på sina fötter igen. Det och många kramar, många fina vänner, många tårar och ett starkt stöd att vila på, i detta fall var det min fina boyfriend.
Tack till alla er som finns där, I love you!
 
Jag har använt:
 
Ögon
MUS Glittereyeliner Dark Sapphire
Loreal False Lash Wings Mascara
 
Kinder
MUS Bronzepowder Baked
 
Läppar
Nada!
 

Because the hardes part of this is leaving you

Publicerad 2013-04-10 12:33:00 i Allmänt,

Idag är en tråkig dag men jag ska i alla fall få ha denna vackra kreationen på mig och Oliver ska vara supersnygg i sin nya kostym. Hoppas att ni får en bra dag iaf
 
R.I.P 2013 03 24
 
Fuck Cancer!
 

Is all that we see or seem, but a dream within a dream?

Publicerad 2013-04-09 17:27:40 i Dagens make up,

 
Oj oj oj nu börjar det äntligen komma makeuper här på bloggen igen för i helgen hade jag äntligen ork och lust för att sminka mig igen. Jag var även och praktiserade för Make Up Store på Åhlens i Malmö vilket gick väldigt bra tycker jag! Jag var där för att hjälpa dom att göra reklam för sin nya minikollektion Volume men även dra kunder till butiken såklart :)
Skit snygg look måste jag säga, älskar produkterna! Det är High Tech Lighter Full moon, CyberShadow Steel, Eyepencil Wave, Lippstick Black Currant  och ett nagellack (som jag tyvärr glömt namnet på just nu men det var blått :P) var av tre av produkterna är helt nya.
Kan meddela att det kommer komma upp inlägg oftare nu igen men att de antagligen kommer vara tidsinställda med tanke på att imorgon ska jag på begravning och Olivers bror och hans Fru är i Hörby så det blir väl att passa på att träffa dom innan dom åker tillbaka till England igen!
 
Jag har använt:
MUS HTL Full Moon
MUS MS Tuch
MUS MS Pollution
MUS Eyepencil Black
MUS Eyepencil Wave (i ögat med skuggan steel ovanpå)
MUS CS Steel (under ögat ovanpå svart penna)
 

Don't hate, congratulate!

Publicerad 2013-04-04 14:51:40 i Dagens make up,

Som jag har skrivit innan så har all energi gått åt till att ta hand om familj och mig själv de senaste veckorna och nu börjar det verkligen kännas som om saker och ting har börjat gå uppåt igen. Jag har börjar äntligen se ljuset igen och hoppas bara att det som kan stoppa oss nu är typ stjärnorna! Saker och ting börjar falla på plats igen med en hel del saker att se fram emot, så som en resa till Dublin i slutet av denna månaden :)
Under tiden jag har varit hemma har jag gottat mig i två av Elsa böckerna och måste säga att det är nog de mest inspirerande böckerna jag någonsin läst! Man blir verkligen lycklig när Elsa är lyckligt och man tycker att situationer som är jobbiga för henne är minst lika jobbiga för en själv! Även om Elsa lever i en helt annan värld än en själv känner man igen sig i henne och jag rekommenderar verkligen er till att läsa dessa böcker! Man blir så otroligt peppad att ta sig framåt!
Ville bara tipsa om dessa braiga böcker nu ska jag ut i vårsolen och ner och glufsa i mig lite sushi! :) Mums!
Men jag säger som Elsa, don't hate, Congratulate! Det hjälper inte att störa sig åt andras framgångar, bara glädja med dom!
Kram

Delicious Ambiguity

Publicerad 2013-04-02 16:31:57 i Allmänt,

Some stories don't have a clear beginning, middle, and end.
Life is about not knowing, having to change, talking the moment
and making the best of it,
without knowing what's going to happen next.
Oh delicious ambiguity
 
-Gilda Radner

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela