My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

Trodde jag ja!

Publicerad 2012-12-30 20:58:28 i Allmänt,

Jaha det trodde jag att jag skulle sminka ikväll... Vi får väl se hur det blir imorgon istället , kan bli spännande! Haha ikväll fick jag byta penslarna och sminket mot halstabletter, näsdukar och sängen :( snörvel snörvel!

No one sleeps when i'm awake!

Publicerad 2012-12-30 11:51:00 i Dagens make up,

Nu börjar det likna något här va med nyårs sminkningarna! Denna looken hade jag på juljägers den 25. Bra festlook, en upp piffad sotning med turkost glitter. Jag hade även silverglittrig bas för att det skulle bli extra glittrigt! Senare idag visar jag en sminkning med lösglitter och hur man får det att sitta, en riktig nyårs look deluxe!
Jag har haft ett problem nu ett litet tag dock! Efter bara en liten stundefter jag sminkat mig så känns det som om ögonlocken har blivit helt jätte fettiga och skuggan lägger sig i alla mina väck :/ Tror jag har löst mysteriet med det för har använt en annan ögoncreme nu någon vecka och det började faktiskt i samband med detta. Lösningen? Så enkelt som en ny ögoncreme såklart ;) Kommer en lite recension på den när jag använt den lite längre, se om jag märker någon skillnad. Om inte är det illa :/
 
Jag har använt:
Ögon
The body shop Paletten för svarta sotningar (glitter cremen)
MUS MS Cupcake
TBS Svarta skuggan i smokyeye paletten
MUS Glittereyeliner Kayo
MUS Eyepencil Black
 
Kinder
MUS WP Sahara
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 
Läppar
Foundation
 

Jag tror mitt hjärta blöder

Publicerad 2012-12-29 20:37:00 i Allmänt,

NNNEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Hur ledsen blir man inte när detta händer en? har man en sådan passion för smink som jag har så är detta en katastrof, nästan så man fäller en tår när man verkligen älskar skuggan :(. Det värsta var att detta var över alla mina "vardagliga" produkter som jag var tvungen att ha just då och det var bråtom.... Mindre kul! Här är bara lite kvar i necessären på bilderna men ändå!

All that glitter is gold

Publicerad 2012-12-29 16:45:08 i Dagens make up,

 
Wohooo det var inte en dag försent va? :) Förstår om många vill få inspo till nyårs maken och här är en liten avstickare till den klassiska looken (typ svartsotat) med en kopprigt brun. SUPER SNYGGT till blåa eller gröna ögon då de varma röda tonerna framhäver det kalla i ögonen!
 
Har alla haft en bra jul annars? som jag skrev innan har jag och Oliver pendlat mellan släktingar och jobb flera dagar så igår var jag bara precis hemma och pysslade så smått!
 
Jag har använt
Ögon
MUS HTL Astroid
FACEstockholm ED Mayby
MUS MS Cupcake
HM Dipeyeliner Black
MUS eyepencil Vanilla
 
Kinder
MUS WonderPowser sahara
MUS MS Dramatic
MUS Blush Power
 
Läppar
Elizabeth Arden 8 hour cream

Hit och dit och fart och fläng

Publicerad 2012-12-27 18:01:25 i Allmänt,

Herre gud att jag ens har en minut över för att sitta hemma är ett under! Har flängt runder i en hel vecka nu fram och tillbaka och hit och dit. Vilket nu har tagit ut sin rätt då min mage är i krig med mig och har börjat övertala halsen att joina den... Börjar bli riktigt förkyld alltså! Imorgon är jag ju dock ledig så då blir det BARA till att vara hemma med en bra tidning eller nått, något inlägg ska jag nog faktiskt också hinna slänga upp här :) Nu ska jag iväg igen!
 
Hörs!
Om jag längtar till imorgon!
 
 
 
 
 
 

Samujeten Siv

Publicerad 2012-12-21 16:37:54 i Allmänt,

Tog en bil på min lilla samujed när jag var uppe hos mamma. Mammas hund såklart men min också! Sivan är verkligen en poser och älskar att vara med på bild. Många roliga och fina bilder man knäppt av på denna hunden så som denna :)
 

Jul på Liseberg

Publicerad 2012-12-20 19:44:37 i Allmänt,

Tänkte bjuda på lite bilder från när jag och mammsi var på jul på liseberg, mycket mysigt var det. Inte riiiktigt samma som jul på Tivoli eller Winter Wonderland men en god trea än så länge ;).
 
Till vänster: synd att den blev suddig annars hade den kunnat bli kul med mamma där bak :P. Höger: Är nog jävlar i det de godaste jag ätit!! Mini munkar med nougat topping och flour socker MUMS!!!
Ture turister :)

Hobbit

Publicerad 2012-12-20 10:31:00 i Allmänt,

Som ni vet var jag och tittade på The Hobbit i tisdags och jag säger bara en sak: Jag vill se nästa nu nu NU!!! Den var så jäkla bra tyckte jag! Att den var nästan tre timmar lång märktes inte ens. Nu är jag ju en sagan om ringen fantast enda ut i fingertopparna och när jag fick veta att denna skulle komma på bio hoppade jag lite inombords av glädje :) Men jag säger det, även om ni inte sett sagan om ringen filmerna och gillar fantasy filmer så gå och se den. GRYMT bra! Och att den blev sågad av kritikerna? Vem fan bryr sig? dom sa att sagan om ringen filmerna var en flopp och nu äger jag boxen med de extra långa filmerna som jag tittar på minst en gång om året! Haha så det såg jag snarare att det bådade gott än dåligt :P
 
 

Saknar detta

Publicerad 2012-12-19 23:24:50 i Allmänt,

Hem kommen för en timme sen, my god 7 timmar från göteborg till hörby måste vara någon form av rekord! Isch mindre kul dock, vi hamnade bakom den stora olyckan på E6an där en bil voltade och sen blev påkörd av tre andra bilar!
Denna hemska bitande kalla kylan som finns överallt, till och med i vårt hem(!) börjar ta ut sin rätt på mig och jag värmer mig själv med att titta på bilder som dessa
 
UNDERBART! Titta bara alla vackra färger! Dessa bilderna har jag inte rört på något vis med photoshop eller liknande, det är verkligen så det ser ut.

Sminkblogg på semester

Publicerad 2012-12-18 13:22:00 i Allmänt,

Är uppe hos mamsi och hälsar på för lite julmys så just nu ersätter jag min sminkblogg med en personlig blogg i några dagar :) Här är bilder från när mamma och jag bakade lussekatter. Vi fixade även bryn och fransar, handlade färdigt alla julklappar (gött!) och hande en myskväll deluxe med våra snorgoda lussebullar!
Idag ska vi gå på jul på liseberg sen ska vi kolla hobbit på bio, jag är TAGGAD till tusen! :)
 
 
 

Sunday!

Publicerad 2012-12-16 13:13:00 i Dagens make up,

Tror alla kan hålla med om att den mysigaste makeupen är när man bara låter huden få vila och ha en mysig Söndagkväll hemma, det är så jag ska ha det idag! Hoppas ni haft en göttig helg och hoppas ni gillade denna veckans tema, nu är det mys för mig som gäller!
 
 

You and me together trough the days and night, I don't worry 'cause everything's gonna be allright

Publicerad 2012-12-15 18:29:00 i Dagens make up,

Dagens temabild är inspirerad av norrsken med det lila, sen slängde vi på lite oranget glitter mest för att det är snyggt och för att det är lördag! Provade mixing liquid med glitter idag också och måste säga att det var oförskämt lätt faktiskt! Så vill ni ha snygga glittriga sminkningar kan ni springa in på make up store och köpa denna lilla grymma produkt och något snyggt glitter till.
 
Jag har använt
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
88 Palette Burgundy lila, riktigt mörk lila, guldig lila och guldig skugga
TBS Silver smokey eyes palette Svart och pärlemo skimmrande skugga (tror inte den heter så men är ni på body shop kommer ni först vad jag menar ;))
FACE Stockhol Oriental
Viva la diva guldglitter
Orange glitter frå när jag var liten (:P) ditsatt med Mixing Liquid
 
Kinder
MUS Bronze powder Baked
Claudia Cosmetics Fairy Pink
MUS Blush power
 
Läppar
MUS Lipstick Expect
 

Walking in the Winter Wonderland

Publicerad 2012-12-14 17:01:18 i Dagens make up,

Ooo detta är lycka gånger tre i dagens inlägg. För det första, Jag veeeeet att det är ännu en blå make men jag ääälskar att ha blåa skugg makeuper och jag vet inte varför! Tycker bara att det är allmänt vackert och att det klär mig bra på något vis. För det andra har jag snott sambons tröja med stooor huva för jag älskar att ha huva på mig, hehe. Och för det tredje så fick jag tillfälle att ta bilder i dagsljus, wiiie så fint det blir! :)
Annars då? Några kul planer för helgen? :)
 
Jag har använt:
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
Tick Tock ED Showtime
Tick Tock ED Frozen in time
MUS Eyepencil Wave
HM Vit kajalpenna
HM Dip Eyeliner Black
Mascara från Oriflame och Fiberwig LX
 
Kinder
MUS Blush Power
TBS Lip and Cheek dome Pinch me pink
Claudia Cosmetics Fairy Pink
 
Läppar
Viva La Diva 20 Light Pink

When you try your best but you don't succeed, stuck in rewerse

Publicerad 2012-12-13 18:45:00 i Dagens make up,

I denna sminkningen ville jag prova min nya skugga som jag skrivit om innan från make up store. Körde den tillsammans med en guldig skugga och BOOM jag fick mig en riktigt guldig glitterbomb! Super snyggt, en riktig bra motståndare till den klassiska silver/svarta sotningen!
 
Jag har använt
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
MUS ED Chocolate fondant
MUS ED 24 Carat
MUS MS Muffin
HM Eyeliner Black
MUS Eyepencil Brown
MUS Eyepencil Vanilla
Mascara från oriflame och Fiberwig LX
 
Kinder
MUS Blush Power

Oldie but goodie

Publicerad 2012-12-13 12:42:29 i Allmänt,

Under min tid i skolan då vi arbetade med årtals makeuper blev vi uppmuntrade till att kolla på olika filmer från dessa årtalen där makeuperna trädde fram tydligt. Jag var ju bara tvungen att se breakfast at tiffanys när vi hade 50-talet och här är en sminkning som jag gjorde med vackra Audrey Hepburns klassiska bild som inspiration.
 
 

Sluta up att kasta pärlor åt svin

Publicerad 2012-12-12 20:46:01 i Dagens make up,

Ooooo påminner inte denna färgen jag har på läpparna om glögg? Blev sjukt sugen på glögg nu! :P
Idag har jag varit och jobbat på miniland så det blev en snabb liten sminkning med naturlig look och ett par snygga läppar ikväll. Funkar alltid!
Jaha efter att inte jobbat på tre veckor så inleder jag med att ta fem pass i rad och efter det sticka upp på julmys hos mammsen :)
 
Jag har använt
Ögon
MUS Tri brow color (den mörkbruna skuggan)
MUS Eyepencil Vanilla
Mascara från oriflame och Fiberwig LX
 
Kinder
MUS Blush Power
 
Läppar
MAC Lip pencil Currant
MUS Eye pencil Black
MUS Lipstick Havanna
MUS Lipgloss Virgin
MUS Eyepencil Vanilla
 

The wise men followed a star, the way I followed my heart. I should be playing in the winter snow but I'll be under the mistletoe

Publicerad 2012-12-11 20:26:56 i Dagens make up,

OH MY GAAAD Idag har inte varit en bra skönhets-dag för mig!! Fick börja med att tvätta bort min ögon makeup TVÅ gånger innan den faktiskt ville sitta som jag ville nått sånär sen gav jag upp på det. Det andra gick desto bättre, kommer inte ihåg hur jag egentligen gjorde sist med denna skuggan för att det skulle sitta (Denna makeupen finns här)! Men men det blev bra ändå. Efter det så ville inte bilderna bli bra och större delen blev väldigt suddiga :/
Tänkte att eftersom mitt tema är mysigt vinter-murrigt denna veckan så kändes det som jag var tvungen att ha med min eyedust från Make Up Store som heter Mistletoe, jag menar Juligare än så blir det inte och med ett par hallon röda läppar till kan det inte bli mycket mer jul faktiskt;)
 
Jag har använt:
Ögon
MUS Eyepencil Green Metal
MUS ED Mistletoe
MUS MS Cupcake
MUS MS Muffin
MUS Eyepencil Vanilla
 
Kinder
MUS MS Muffin
TCM Rouge
MUS Blush Power
 
Läppar
TCM Lipstick ??
MUS MS Vanilla (Typ runt läpparna för att framhäva dom och få dom att se större ut)
 
 

Trogna följeslagare i sminkväskan

Publicerad 2012-12-11 13:15:45 i My makeup,

Alla har vi produkter som vi absolut inte hade klarat oss utan och dessa två är sådana produkter för mig, hade jag åkt iväg någonstans och glömt bägge dessa hade nog min värld gått under lite grann! Har verkligen avändt dessa två produkter från make up store i så gott som varje sminkning jag gjort närmsta månaden.
 
MUS MS Dramatic och MUS Blush Power- min dynamiska duo till kinderna
Bilderna är tagna från Makeupstore.se och är liiiite missledande till hur färgerna verkligen ser ut men fina är dom iaf ;)
Yeeeeey vår nya granne har ett litet barn som älskar att springa fram och tillbaka i lägenheten så det dunsar i Heeeeeeela vår lägenhet högt som bara den, hör nästan allt som händer  där inne!
DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK AAAAA DUNK DUNK DUNK DUNK
Här som alltid hara varit så väl ljudisolerat... Va F*n hände? Det är nästan så jag saknar vår gammla granne som spikade jämt och ständigt, det var det enda vi hörde av han!

If the sky fall us down, it's gonna be alright! 'cause I got you here tonight

Publicerad 2012-12-10 19:11:00 i Dagens make up,

Denna veckans typ tema startar vi med denna murrigt, vinröda, vinter makeupen. Tycker detta är en super snygg färg som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är för färg! Den är typ brunvinröd, finns där någon färg som heter så? :P 
Jaha då var det ny vecka igen och det är rätt skönt nu efter en väldigt trevlig men häktisk helg som har springit förbi med älgakliv. Den hann ju knappt börja innan den slutade igen!
 
Jag har använt
Ögon
MUS HTL Earth
MUS Eyepencil Chocolate Brown
MUS MS Dramatic
MUS MS Cupcake
MUS Eyepencil Black
HM Dip eyeliner Svart
Fransar från Depend (Köpta på Ullared superbilligt, passa på om ni ska dit!)
Mascara från Oriflame och Fiberwig LX
 
Kinder
Claudia Cosmetics ED Fairy Pink
MUS MS Dramatic
MUS Blush Power
 
Läppar
Tick Tock Cosmetics Friday I'm In Love

Mysigt Murrigt

Publicerad 2012-12-10 12:54:00 i Allmänt,

Jag tänkte eftersom folk gillade mitt my little ponny tema med alla dessa knalliga färger så tänkte jag göra en efterföljare :). Mitt nya tema hade jag tänkt skulle vara Mysigt Vinter-Murrigt för att jämna ut det med de knalliga färgerna så räkna med en hel del sotiga lookar ;)!
 

My buddies!

Publicerad 2012-12-08 19:51:00 i Allmänt,

Ja för herre jesus nu är det kallt som satan och vår lägenhet har sämst isolering så det är kallt som aldrig förr! Denna vinterna följeslagare lär bli mina stora raggsockar för mina fötter är som två isbitar!

Your like a snowflake at the northpole, One of a kind!

Publicerad 2012-12-08 15:08:00 i Dagens make up,

Dagens look hittade sin inspiration hos en stjärnklar natthimmel över nordpolen. Stjärnorna som tittar ner på tomten arbeta ;) haha Jag har helt klart börjat få julstämmning redan! :)
Idag ska vi fira min födelsedag med pappas släkt, så det kommer bara bli ett litet kalas med middag på restaurang Intim och tårta hemma hos pappa :)
 
Jag har använt:
Ögon
Tick tock infinity eyeshadow base Milkyway
FACE Stockholm Clarity
Tick tock ES Frozen in time
Tick tock ES Showtime
HM Dip eyeliner Black
HM Vit kajalpenna
MUS Eyepencil Wave
Mascara från Oriflame och Fiberwig LX
 
Kinder
MUS Wonder powder Sahara
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 
Läppar
MUS MS Satin
MUS Lipgloss Virgin
 

JAG HITTADE DEN :D

Publicerad 2012-12-08 11:40:00 i Veckans Wanties,

Yeeeey jag hittade hemsidan med äckligt läckra smycken :D Den hetter Luxury Details (klicka här för att komma dit!). Funderar p att beställa något nu till nyår eftersom det är en hel bunke helgdagar ihop slängda där jul och nyårs veckorna. Jag menar, kolla dessa bilderna bara!
 
Nice!
 
 

Let it snow Let it snow Let it snow

Publicerad 2012-12-07 15:30:00 i Dagens make up,

 
Denna sminkningen gjorde jag i måndes för att matcha nagellacket som faktiskt satt på naglerna då... Det höll inte så länge eftersom det blev en flaga på en och blir det de måste jag pilla av allt nagellack på alla fingrar!!!!! Japp i'm as psyko as that!
Tyckte detta blev en sådan riktigt julig sminkning på något vis med de mörkröda läpparna och det guld/koppriga ögonlocket. Det är liksom bara en sån perfekt look att ha på julfesten eller på själva julafton! Jag lär inte ha det eftersom jag firar Jul med mitt hjärtegull och honom vill jag pussa på på julen! :)
Oooo börjar verkligen känna av julstämmningen redan, faktiskt så längtar jag lite till julen :)
 
Jag har använt:
Ögon
MUS eyeprimer clear
Skuggor i palett från Ullared
HM dipeyeliner
Ardell lösfransar
HM viy kajalpenna
 
Kinder
MUS MS Dramatic
MUS bronze powder Baked
 
Läppar
MUS Läppenna Russian
MUS Lipstick Havanna
MUS MS Dramatic

Julklapps tips!

Publicerad 2012-12-07 11:15:00 i Veckans Wanties,

Här är ett tips på en super bra julklapp för kvinnor! Detta är Too Faced beauty editor darlings, ett rese-kitt med 5 produkter som har valts ut av makeup-artister och redaktörer för att få en amkeup som verkligen ska hålla! I kitet finns det
 
  • Lashgasm mascara (hört en hel del bra saker om denna men har aldrig provat själv)
  • Shadow insurance anti crease eyeshadow primer (Typ alla makeup-artister har hypat denna produkten och ett helt gäng med makeup-artister kan ju inte ha fel? GE MIG!)
  • Glamour gloss volumizing lipgloss
  • Lip insurance lip primer
  • Primed and poreless face primer
Detta är verkligen användbara produkter för ynka 220 kr, det är resa kit, JA! Men dessa produkterna är dryga och kommer att hålla ett bra tag även om du använder dom dagligen! Det är även ett super tillfälle att prova produkter man har velat prova länge för en billigre slant!
 
Ni kan hitta kitet HÄR
 

Bilder från min Birthday :)

Publicerad 2012-12-06 18:05:00 i Dagens make up,

Kan börja med sminket :)
Yes it's true! Jag kan ha dämpade neutrala sminkningar också ;P
 
Bilder från kvällen, på första helt ovetande om vad som komma skall och min pojkvän: Happy Face! :P
Den klassiska "jag-är-glad-men-vill-inte-visa-det-för-mycket" minen haha :)

Bella

Publicerad 2012-12-06 14:58:34 i Allmänt,

Tänkte ge er ett trevligt tips på en blogg. Nämligen en av lärarna på IMC i Malmö, Bella (<-klicka här) har butiken som skolan ligger i och hon är en jätte duktig makeup artist! Hade jag inte kunnat sminka mig själv hade jag lätt bokat en sminkning hos Bella när det hade vankats fest! Det kan ju vara ett tips på julklapp. Där finns nämligen väldigt trevliga kurser hos make up store! Där finns en som kostar typ 500kr tror jag och då blir man sminkad OCH så får man även välja produkter för samma belopp, hur nice?
 
Bjuder på en bild som påminer om någon helt annan från IMC haha ååå nää

CRAP!

Publicerad 2012-12-06 12:22:36 i Veckans Wanties,

Så störigt! Hittade en hemsida med jätte vackra smycken där många till min lycka var nickel fria. YEY! Jag är jätte känslig mot nickel när det gäller ringar och örhängen.. Vilket kan bli väldigt dyrt och när hela den här statment jewelry vågen kom med alla dessa vackra enorma örhängen fälldes en liten tår i mitt öga för äkta vara hade väl kostat skjortan.
Ringar har jag alltid haft en viss lycka för, ju fler på händerna desto bättre!
Här om dagen hittade jag en hemsida med dessa läckerheter för en inte allt för farlig peng.. Inte HM billigt men inte typ Efva Attling dyrt, typ smyckesvärldens zara! Inte super billigt men inte dyrt heller direkt :)
 
 
    
 
Det tråkiga med detta.... Jag glömde vad hemsidan hette.... DAMN!!
 

Vad var det för en dag?

Publicerad 2012-12-05 00:55:57 i Allmänt,

Vad var det för en dag? Var det en vanlig dag? nej det var ingen vanlig dag för att det var Johannas födelsedag HURRA HURRA HURRA!
Yes idag/igår fyllde jag hela 22 år gammal och just nu sitter jag och skriver på en av mina födelsedags presenter! Yes min kära babyboo gav mig en bärbar data! Inte nog med att vi blev upphämtade av Limo, åt på fin restaurang åkte limo hem med bubbel och allt. Nej! jag fick även en data! Super fin är den :) Jagär en super lycklig och väl bortskämd flicka. Älskar dig mitt hjärta, TACK!
 
MIHIHI dessa bilderna är tagna med MIN dator. Mohaha första gången jag säger det!

Christmas time! :)

Publicerad 2012-12-03 19:40:24 i My makeup,

Yey Julstämmningen börjar krypa allt mer in på en och det gillar jag! Bara någon vecka kvar nu och jag har hittat det perfekta nagellacken nu inför Julen!
 
Visst är det super snyggt? :) vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag upp till lågehallarna och göra något jag inte gjort på många år, jag ska TRÄNA HANDBOLL! Det känns så sjukt! Kommer ihåg den nervositeten man hade först gången jag skulle dit, det känns samma nu fast jag gjort detta innan och tränat med dessa människorna i flera år! IIiiiii spännande! Önska mig lycka till!

Min bas

Publicerad 2012-12-03 11:03:00 i My makeup,

Just nu ser min bas ut såhär. Primer från loreal, cover all mix från MUS, en vältäckande foundation från MAC och ett grymt puder eller som det heter dual foundation också från MUS. Skit bra grejer om man går och funderar på att köpa något till sin bas! Många känner sig för sminkade med foundation och köper bara ett puder och smäller på, på huden. Om man är en av de som inte vill ha foundation så är detta pudret ett tips eftersom det inte torkar ut lika mycket som t.ex ett löspuder men ger ändå samma nermattande effekt som ett löspuder.

My little ponny

Publicerad 2012-12-02 19:40:00 i Allmänt,

Kör en liten summering med alla ponnysar och lookerna. Hade du någon favorit?
 
  
 
 
 
 
 

Rarity

Publicerad 2012-12-02 17:38:00 i Dagens make up,

Den sista ponnyn i temat kommer här, en liten enhörning som är one of a kind och för sig som en prinsessa känns det som. Det fick blli en clean look med den blåa skuggan som ponnyn har och resetn gick vi lös på med lila. Syns inte så mycket på kinderna på bilderna... Där var en hel del! ;) Till denna looken fick jag dra fram de stora stenarna för bara det största och glittrigaste passade till denna ponny! Jag måste erkänna att jag gillarde denna looken med färgkombinationerna, det hade faktiskt (om man bortser från de lila kinderna och stenarna) kunnat vara en riktigt snygg vardags makeup tror jag!
 
Jag har använt:
Ögon
Tick tock infinity eyeshadow base Milkyway
Tick tock ES Once in a blue moon
MUS Cake eyeliner Black
HM Vit kajalpenna
MUS eyepencil Wave
(stenarna är sånna man får extra när man köper plagg med stenar eller paljetter :P)
 
Kinder
MUS MS Satin
MUS MS Diva
 
Läppar
MUS Eyepencil Lavender patel
Limecrime Lipstick Poisonberry
 
 

Breaking dawn part 2

Publicerad 2012-12-02 16:09:48 i Allmänt,

 
Jag var med Allan och såg den sista twilight filmen i fredes och OJ vad bra den var! Jag skrattade, jag trodde jag skulle böla 10 gånger om, jag satt gapandes i slutet vid vändingen (vill ju inte avslöja för mycket om man inte sett den ;)) och jag hade en puls på 200 så spännande det var! Ja den va bara grym asså!
Jag tradar mina vampyr bilder lite till men det var så jäkla kul att göra :)
 

Hellluuu

Publicerad 2012-12-01 23:04:15 i Allmänt,

Idag har det banne mig varit helg! Både jag och ollis sov till kvart i tre(!!!!!!) och tagit det lugnt! Nu sitter vi hos Jens och myser, det är jag och Mona pågar som vanligt :)

Dagens look

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela