My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

MOTD - Delicious Ambigiuty

Publicerad 2013-07-24 17:08:40 i Dagens make up,

Tja!
Som jag lovade så kommer nu här den färdiga looken! Tyckte att det hade varit alldeles för mycket "vanlig" beauty makeup så nu ville jag göra något lite galnare, vilket slutade med en sport inspirerad 60-tals makeup....
 

I LOVE IT!

Kanske inte det mest sammanhängande paret men har jag något i huvudet så måste det antingen göras eller skrivas ner med en gång så att det blir gjort. Kombinationen med de raka, maskulina brynen och de klassiska 60-tals ögonen och den knall gröna färgen gör det ju helt klart. Jag fick även en massa ideer på andra makeuper också :)
 
Jag har använt:
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
Viva la diva Starlight collection (grön skugga)
MUS Cake eyeliner White
MUS Cake eyeliner Black
Depen lösfransar kommer tyvärr inte ihåg nr på dem :/
Loreal false lash wings mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
MUS BP Baked
MUS Blush Must Have
 
Läppar
MUS Lipstick Pretty Baby

MOTD - She's walking on fire

Publicerad 2013-07-20 18:46:34 i Dagens make up,

I LOVE mina nya brillor från Le specs! De kommer gå varmt resten av sommaren, som by the way är typ mer än halvvägs igenom nu :( vill inte att det ska bli kallt!
Dagens sminkning består endast av läppenna och läppglans från Isadora. Super enkel men ändå snyggt till att piffa upp de varma dagarna när man inte vill slänga på sig för mycket smink. Typ en dag på stan, AW eller sommarnatten efter beachen går det snabbt att bara måla på ett par läppar och få en snygg makead look.
 
Läppar
Isadora Perfect Lipliner 32 Mandarine
Isadora Moisturizing Lipgloss 14 Coral Glow
 
 
 
 
 

MOTD - I carry you home

Publicerad 2013-07-16 19:37:14 i Dagens make up,

Har man fyllt på gotte lådan med smink så måste det ju provas ASAP! Här har jag provat lite nya ögonskuggor från Loreal :) Jag är hel nöjd, lätta att jobba med och ett riktigt snyggt resultat! Snygg makeup som passar sig både till vardags och fest.
I helgen har denna kvinnan lyst med sin frånvaro och detta dels för att jag gjorde 7(!) sminkningar i Löredes på kort tid sen var det Ölfestival ovanpå det och på söndagen var jag aningen sliten efter en hektiskt dag dagen innan!
 
Jag hara använt:
Ögon
TFSI Lemondrop
Loreal coloreappeal 154 Rosy Quartz
Loreal Colour riche quad eyehadow E4 Absolute Taupe
MUS EP Vanilla
MUS Cake eyliner Black
Loreal false lash wings Mascara
 
Kinder
MUS Blush Nut
MUS Blush Fresh
MUS WP Sahara
 
Läppar
Peggy Sage Lippencil Bois de rose
Claudia cosmetics Lipstick 153 French Pink
 
 
 

Ebony and Ivory living together a f***** up life ;P

Publicerad 2013-07-11 15:34:00 i Dagens make up,

Haha ja ebony och ivory kan man nog kalla mig och Johanna men min hud lever ett eget liv och ibland blir den brun, ibland blir den knall röd och ibland händer det ingenting... Mamma och Pappa måste ha importerat mig från Ryssland eller något sådant! ^^,
Här skulle vi i alla fall på Hörby Marknad, okej inte till marknaden utan till hotellet på kvällen "were it happens"! Denna dag tog jag ta i mig själv och använde min snygga skugga från mac som jag inte använt på länge men den vill inte som jag. I burken är den massa rödglittrig men när den kommer på försvinner det glittriga :/
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon drop
MAC ES Beauty Marked Velvet
TBS Eye shimmer 09 (vet inte namnet, denna skugga köpte jag när jag var på Island för typ 7(!) år sen)
MUS MS Muffin
MUS Eyepencil Black
MUS Eyepencil Vanilla
Loreal False lash wings Mascara
 
Kinder
MUS MS Punch
MUS Blush Nut
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
Elizabeth Arden 8 hour cream
 
Fick ju spexa lite för kameran innan vi drog ;) De andra hade ju hunnit få i sig några cider innan jag var färdig med att sminka mig, så jag bjöd på detta ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Golden Rose

Publicerad 2013-07-10 14:27:00 i Dagens make up,

Heeeeey people, vad tycker ni om min nya header? Inspo fick jag från senaste ELLE tidningen och jag hoppas ni gillar den! Dock är tanken att den bara ska vara kvar över sommaren och till hösten kommer en ny som är typ påbörjad iaf ;) men vi får se!
Så här kände jag för att se ut i det fina sommarvädret när vi skulle ut på "landet" för att fira min fina Allan som fyllde 23 hela år! GRATTIS igen! :)
Asså denna kombinationen på ögonen en sommar dag, GLITTRAR!! Basen är glittrig, skuggan är glittrig, solen gör saken hundra gånger bättre och som vanligt när jag ska ta foto på mitt smink ringer telefonen och det ska pratas i 1000 år!
 
Jag har använt:
Ögon
Isadora Cream mousse eyeshadow 24 Fudge
Loreal Chrome Shine 165 Golden Rose
MUS Eyepencil Dark Chocolate
MUS
 
Tri Brow Color (den mörkbruna för att fixera pennan)
 
Kinder
MUS MS Take off
MUS MS Punch (finns inte längre :( )
MUS Blush Nut
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
Peggy Sage Lippencil Bois de rose
Claudia cosmetics Lipstick 153 French Pink
 
Okej man kan nog säga att vi var på landet XP
 
 
 

If I loose myself tonight, it will be by your side!

Publicerad 2013-07-09 19:12:06 i Dagens make up,

Wham kvinnan är på plats igen och ej här för att lova att det kommer komma regelbunda inlägg nu, känns bättre att säga så för det vet jag att jag kan hålla ;P Detta är en makeup jag hade förra helgen när jag sminkade en brud för ett bröllop.
 
Älskar trenden med Ombre lips och dessa färgerna sticker verkligen ut och syns på mils avstånd! :D
Enkel och snabb sommar makeup för det behövs inte mycket mer än läppstiftet om man inte vill ha "för mycket". Ni kanske undrar vart jag tog vägen och jag kan säga att jag har bott på mitt jobb och den dagen jag var ledig spenderade jag med pappa som var nere om. Ja jag kan ju lika gärna jobba när Oliver också gör det så vi har pengar till semestern sen ;)
 
Jag har använt:
Ansikte
The Balm Balmshelter tinted moisturizer
MUS Dualfoundation Stockholm
MUS Bronze powder Baked
 
Ögon
Loreal lash wings Mascara
 
Läppar
MUS Lippencil Fluffy
Limecrime Lipstick Countessa flourecent
FACEstockholm ED Shangri-La
 
 
 
 
 
 

Desert Flower

Publicerad 2013-07-03 12:23:00 i Dagens make up,

 
 
Weeeey idag är det hörbymarknad och det betyder en enda sak för mig, MAT! Det ska ätas Langos, å donuts, brända mandlar och bigaråer! Så det ska hinnas med en hel del mat på en dag eftersom jag jobbar imorgon :P
Här i hörby betyder marknaden stor folkfest på första kvällen då större delen av hörbys befolkning avslutar dagen på stora hotellet ("stora"! haha lite till att ta i där va? :P)
Medans jag äter allt vad jag kan bjuder jag på bilder hur jag såg ut när vi va på strandhotellet i mellbystrand ;)
Ciao bellas, å för er läsare som ska till marknaden så ses vi, hör av er om ni vill ha sällskap.
 
 
 
 

Mameliciuos ;)

Publicerad 2013-07-02 17:51:00 i Dagens make up,

 
 
Här har vi en look som jag gjorde på min snygga danska a.k.a Mameliciuos! :) Vi ville vara lite extra snygga när vi skulle på strandhotellet i mellbystarnd.... vi var nog de enda typ :P Haha Nä men mame ville ha en snygg naturlig look så det gjorde jag på henne med beiga och rödbruna toner och en liten twist. Jag använde nämligen ögonskuggan Age of the dragon från Tick tocks cosmetics som är en rödbrun skugga i basen med ett grönt skimmer som syns i vissa ljus och är halft omöjligt att fånga på bild (För bättre bilder på denna skuggan kolla DETTA inlägget)!
Mame va nöjd, jag var nöjd, alla var nöjda ;P
Bilderna är kanske inte de bästa då de är tagna på strandhotellets toalett och efter ett par glas vin ;) Men jag bjuder tyvärr bara er på den cencurerade versionen för idag, de andra är barnförbjudna!! ;)

 
 
 
 

Got a crush, sky crush!

Publicerad 2013-07-02 11:45:00 i My makeup,

HUR SNYGGT?! Helt seriöst hur sjukt fint är inte detta lacket? Isadoras svar på liquid sand! Efter jag hade provat Honey Rider var jag lite kär i denna formen av lack och var bara tvungen att prova ett sugar crush lack från Isadora. Detta lacket heter sky crush och är som det hörs på namnet ljuvligt himmels blått (nej jag håller inte på MFF, jag gillar inte fotboll!). 
Det jag tror jag gillar med detta är att det inte bara är matt utan även har en del lite större glitterkorn i sig som blingar till riktigt snyggt ibland. Super snyggt, 5/5 solar ;)
Finns på typ kicks och andra parfymerier
 
Vad tycker ni om dessa sträva och matta lack? Hiss eller diss?

Midsummer night oh what a beautiful night

Publicerad 2013-07-01 19:30:06 i Dagens make up,

Här bjuder jag på min midsommar look, matchade min orangea topp och röd/vita krans med lite mörkare röd/lila toner. Oj oj oj vad jag var pysslig till midsommar, som vanligt gjorde vi ju kransar själva, reste tältet i onödan, gjorde blond sangria osv osv men detta året hade jag banne mig varit så jäkla duktig och gjort sillen själv :) (STOLT, för go va den!) Ett problem bara, jag gjorde aldeles för mycket XP haha så nu får jag väl äta sill i veckor!

I Love Lemons & Limes

Publicerad 2013-07-01 11:06:00 i My makeup,

oooh yes i'm in love! Denna underbara bodylotion fick jag i julklapp av kära veve och sen dess har den blivit använd flitigt! Det är faktiskt min nr 1 och efter denna kommer den andra jag fick från samma märke fast med doften Mango & Papaya. Detta märke heter I love... eller Ilovecosmetics och finns i många olika produkter så som shower creme, body lotion, läppbalsam, scrubb osv. och finns i en mängd olika dofter. Denna är ju snart slut och jag tänker definitiv fylla på förrådet inom den snaraste framtiden då de endast går lös för ca 70:- spänn per produkt!
Billigt och bra då det är en bra bodylotion som återfuktar bra och torkar snabbt!
Du kan hitta din personliga favorit på sidor så som eleven.se och kicks.se, finns även att köpa på de flesta parfymerier och här i hörby vet jag att Pernilla har det på sin frisörsalong Mooi.
 

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela