My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

A monkey in silk is a monkey no less

Publicerad 2013-01-31 18:41:00 i Dagens make up,

Jag ljög verkligen inte när jag sa att det skulle bli enklare och mer vardagliga makeuper här! Kickar off med en super naturlig men ack fortfarande så vacker makeup som funkar i alla lägen! Detta är nog hur jag vanligast ser ut i vardagen när jag sminkar mig. Detta är en sminkning som är skitsnygg på sommaren när man vill ha det enkelt och jag saknar sommaren såååå mycket att jag till och med tog på mig plagg som får mig att tänka på sommaren och gömde under mina vinterkläder! :)

Nu börjar nedräkningen tills jag ska få komma tillbaka till min favorit stad! IIiiii :)
 
Jag har använt:
Ögon
Isadora Cream Mousse Eyeshadow Fudge
HM Divine eyeshadows palette Nr 1,2 & 5
MUS Eyepencil Dark Chocolate
MUS Eyepencil Vanilla
Loreal mascara Telescopic
 
Kinder
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 

Glam Glow-Tingeling and exfoliating Mud Mask

Publicerad 2013-01-31 12:30:00 i Dagens make up,

Just nu är jag på spa i ystad och njuter in i det sista innan vi ska hem igen. Vi har befunnit oss på Ystad saltsjöbad igår och idag. Tänkte ge er ett tips hur ni kan ha ert eget hemmaspa!
Glam Glow ska nämligen vara ansiktsmaksernas dunderhonug som rekomenderas av många kända människor som arbetar i Hollywood. Jag har själv bara använt den en gång och kan säga som så att man behöver verkligen inte peela ansiktet innan man tar på denna för då brinner det på huden i början, MEN när den första svedan i början som vissa masker kan ge gått över så var den faktiskt väldigt skön och man kände den verkligen arbeta! När jag tog av den hade jag hud len som en liten baby gump! Jag såg inga större skillnader förutom att det kändes jätte bra om huden men som sagt har jag ju bara använt den en gång så det är svårt att utvärdera efter det. Det tillverkarna säger att den ska göra är:
 
GlamGlow är utformad som en 10-minuters professionell ”ansiktsbehandling på burk” för användning bakom kulisserna i Hollywoods underhållnings, musik & mode industri och skapar en omedelbar kamera-redo lysande hud.
GlamGlows lerbas kommer från medelhavet i södra Frankrike och är en återfuktande mask som är anpassad för både kvinnor och män.

Aktiva ingredienser:

-Glam GlowExtrakt av lövbitar från grönt te som ger ljusare hy, skyddar mot fria radikaler, är fuktgivande och balanserar oljebalansen.
-Vulkaniska mineraler som hjälper att ta bort mörka ringar under ögonen, detoxifierar och väcker huden till liv.
-Murgröna som tonar, stramar till och ger en uppstramande effekt.
-Gurka som är anti-inflammatorisk, hjälper att läka och lugna huden.
-Vallört snabbar på cellförnyelsen och skapar yngre hy.
-Lavendel är anti-inflammatorisk och hjälper till att läka skadad hud.
-Kamomillblomma och Ringblomma är bakteriedödande, desinfekterande och bekämpar problemhy.

Jag tänkte återkomma så fort jag har använt den några gånger men det är ju om några veckor! Tills dess kan ni ju roa er med att försöka säga GlamGlow 5 gånger snabbt! :P
 
 

Cover

Publicerad 2013-01-30 19:15:00 i Dagens make up,

I wonder will this hatred ever end and I wonder and worry my friend

Publicerad 2013-01-30 11:47:00 i Dagens make up,

SISTA sminkningen på ett extremt lång tema känns det som! Har ju inte varit så aktiv här på senaste så därför blev detta ett extremt lång tema!
Denna gången blev jag inspirerad av den extremt begåvade Rodriguez's Cold Fact cover, fina färger och ett grymt album och nu, från och med idag kommer det komma mer "normala" eller vardagliga sminkningar här!
 
Jag har använt:
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
Isadora Cream Mousse Eyeshadow Galaxy
Nellys Earth Palett (Orange, Mörkblå)
FACE Stockholm ED Shangri-la
HM Lila skugga
TTC ED Deadly Nightshade
TBS Smokey eyepalette (Svart, vit)
MUS Eyepencil Wave
Eyeliner billigt och kasst från Coop
HM Ögonfransar
 
Kinder
Claudia Cosmetics Fairy Pink
MUS Blush Power
 
Läppar
Maybeline Coloursensation 130 Juicy Peach
 
Här bjusar jag på några av mina favoriter från denna skivan! (och jag hoppas det är bra versioner för jag kan inte höra dom på min data just nu :P)
 
 
 

New in :)

Publicerad 2013-01-25 17:56:00 i My makeup,

Igår efter jobbet blev jag upphämtad av pappa och Lotta sen efter det skulle dom en snabb sväng till Nova så då följde jag med och såklart hittade Johanna lite nya saker (som vanligt:P). Det är två creamögonskuggor en ögonskugge palett och lite roliga lösfransar. Det var rea på Hm så då får man ju passa på! Paletten med de snygga skuggorna kostade 50kr och Fransarna gick lös för 30 spänn, kände jag att jag kunde få unna mig :P

I'm just a teenage dirtbag baby

Publicerad 2013-01-25 14:43:55 i Dagens make up,

Waow vad ni är tålmodiga gott folk! Att ni går in och kollar här dagligen fast jag har varit sämst på att uppdatera är ju ett under! Idag kommer näst sista temabilden, sen är det tillbaka till "vanlig" sminkning ett litet tag igen. Dagens temabild är från bandet Wheatus album till låten Teenage dirtbag vilken är en riktigt nostalgisk favorit, ungefär som låten i eva och adam :P! Tänker bara på Amarican Pie när jag hör denna låten och det är inte så konstigt när man ser vilka som är med i musik videon!
 
Ni får ursäkta om jag ser trött ut på bilderna här, det kan vara för att jag hade varit vaken i ca 30 timmar här, kan säga att jag däckade som en sten när jag äntligen fick lägga huvudet på kudden och sov i 14 timmar. Då är man fan trött alltså :P Nu är jag pigg igen och ikväll ska vi fira Johanna Sjögren med familjen eftersom pappa och lotta är hemma denna helgen.
 
Jag har använt:
Ögon
Tick Tock infinity eyeshadow base Milkyway
MUS Lemon
88 paletten (ljusgul, blå och röd skugga)
MUS Lippencil Russian
MUS Cake eyeliner Black
HM Kajal Vit
Lösfransar från HM
 
Kinder
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 
Läppar
MUS Lippencil Russian
 
 

Sparkling Johanna

Publicerad 2013-01-24 19:33:27 i Allmänt,

Nu när det snart är helg igen vill man ju vara lite fin om naglarna också! Dessa naglarna hade jag förra helgen och stortrivdes med dom, tyckte de var jätte fina med glittret, dessutom jag älskar att det snyggaste och ett av de mest klassiska lacken i Make Up Stores nagellack-kollektion just heter Johanna och är sparkling. Tänk vad det stämmer bra på mig. Något som till synes inte ser ut som mycket men när man väl mött/använt mig/lacket visar det sig vara en bomb med glitter och är väldigt festlig, trevlig och funkar alltid ;)
För er som undrar så jag just nu promotar jag mig själv och låter självförtroendet vara på topp för det behöver man! ;)

Let's play some ball!

Publicerad 2013-01-23 20:53:20 i Dagens make up,

Weei här kommer en sminkning med inspiration BASEBALL och New York Yankees! Kan säga att jag fick några blickar när jag gick på Ica med denna looken... Kan inte förstå varför faktiskt ;)!
Man kan väl säga att detta var en högst ovanlig sminkning och mindre "alldaglig" för vissa, men jag gillar det. Coolt att arbeta med eyeliner istället för ögonskugga och för att toppa av looken så matchade jag med mitt giftgröna eller mer passande i detta fall GRÄSgröna läppstift.
 
Jag har använt
Ögon
MUS Cake Eyeliner Black
MUS Cake Eyeliner White
Loreal Telescopic Mascara
 
Kinder
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 
Läppar
MUS Eyepencil Green Metall
Lime Crime Lipstick Serpentina

Cherry Boom Boom

Publicerad 2013-01-23 16:15:10 i Veckans Wanties,

Ååååå ge mig! Jag älskar körsbär på alla sätt och vis! Jag är nog till och med en av de få som faktiskt gillar körsbärs cola och alla gummi-körsbärs-godis! Att denna har gett mig ett litet ha begär är därför inte särskilt underligt! Finns att köpa på Kick bland annat!
 
Toppnoter: Doften öppnar upp med lockande toppnoter från sommarens solmogna svarta körsbär och saftiga hallon kombinerat med ett lätt inslag av underliggande mandarin, som ger en fräscht citrusdoftande energikick.

Hjärtnoter: Bland hjärtnoterna hittar vi gardeniablomblad som förhöjs av aptitretande kokosorkidé och varm vanilj. De smälter samman med den frestande marshmallow-noten, som är uppbyggd runt en doftmolekyl, ett lekfullt ackord som ger doften dess unika karaktär.

Basnoter: Doften mynnar ut i rogivande sandelträ, ekträ och mysk som blandas med ett ackord av krämig vit mocka som förstärker doftens lockande karaktär.
 

Note to self!

Publicerad 2013-01-22 18:28:14 i Allmänt,

Påminn mig att aldrig mer lova att jag ska göra något! För varje gång jag lovar jag ska göra något här i bloggen gå det bara åt fanders! :) Vill ni ha lite mer underhållning och bilder på smink så kolla in min Instagram @Johannasmuc. Där är lite bilder som inte finns här på bloggen
 

Håller helg

Publicerad 2013-01-20 13:00:40 i Allmänt,

Jag tänkte hålla lite helg nu faktiskt om ni inte märkt det men jag återkommer imorgon som vanligt med mer än ett inlägg om dagen igen.
 
Igår påbörjade jag ett expriment som jag ska berätta mer om, om någon vecka men det började väldigt bra tycker jag! Tror ni kan lista ut vad det är :)

We're like Diamonds in the sky

Publicerad 2013-01-19 13:57:00 i Dagens make up,


Denna helgen rockar vi med crystal lips! Detta är faktiskt lätt en sminkning som hade passat super bra på vårkollektionernas catwalk, looken är egentligen mer pastellig i färgerna och jag fattar inte riktigt hur färgerna har kunnat bli så knalliga nu helt plötslig? Men gud vad dem glittrar! Kolla bara filmen här under! Hade varit sååå snyggt på en runway och på en modell, kan se det framför mig :) Mmm Lightningball!
 
Jag har använt:
Ögon
MUS MS Velvet
MUS Eyepencil Black
HM Kajal Vit
Loreal Telescopic Mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
Claudia Cosmetics Fairy Pink
MUS Studiofundation Tan
MUS Bronze powder Baked
 
Läppar
Hawaiian Tropic Lipgloss Island Berrys spf25
MUS Strazz Multi
MUS Strazz Universal
Stenar köpta på Ullared (blommorna)
 
 

Pink Friday

Publicerad 2013-01-18 18:35:00 i Dagens make up,

Japp idag är det fredag igen och hur spenderar man inte dom bästa fredagarna om inte rosa?Ja vad ska man säga, jag tror jag körde en försiktigare pink Friday än vad Nicki Minaj gorde :P haha Idag var det upp i ottan för att sminka Molliboll för sin examen OOOO! :)
 
Jag har använt:
Ögon
Claudia Cosmetics Pink Fairy
MUS MS Velvet
MUS Eyepencil Black
Loreal Telescopic Mascara Carbon Black
 
Kinder
MUS WP Sahara
Claudia cosmetic Pink fairy
MUS Studiofundation Tan
MUS Bronze powder Baked
 
Läppar
HM Kajal Vit
TCW Tuggummirosa
Limecrime Countessa flourescent
MUS MS Satin
 

Storage

Publicerad 2013-01-18 11:59:00 i Allmänt,

Hur faörvara ni era skönhetsprylar?
Själv har jag mitt smink i en Helmer från Ikea, penslarna i en glasvas som accessoarer (tycket det ser lite snyggt ut :P) och min creamer och skönhetsprodukter har jag i min grymt coola pall som jag fick i julklapp! Perfekt för mina bodylotions, vax, parfymer, hårattiraljer m.m och placerad framför speglen är den perfekt att använda den för vad den är till för: Att sitta på! :)
Folk undrar ofta hur mycket smink jag har... Hoppas ni har fått er en uppsfattning nu :)

We are never ever getting back together

Publicerad 2013-01-18 01:02:00 i Dagens make up,

 
 
I had never ever thought that this makeup would so good as it did yeeeeeaaah heee. Det är så min låt hade låtit :P haha nog för att jag var rätt så säker på att detta var en given kombo men ändå ;) Ni får ursäkta att jag publicerar detta mitt i natten men den skulle kommit upp ikväll men det ville helt enkelt inte.. Men ni måste erkänna att att kombinationen med läppennan Russian och China Red från MUS är dödlig! Super snyggt helt enkelt.
 
Jag har använt
Ögon
FACE Stockholm ED Clarity
MUS MS Velvet
MUS MS Cupcake
MUS Eyepencil Black
MUS Cake eyeliner Black
Loreal Telescopic Mascara Carbon Black
 
Kinder
MUS WP Sahara
MUS MS Dramatic
MUS Studiofundation Tan
MUS Blush Power
 
Läppar
MUS Lippencil Russian
MUS Lipstick China Red
MUS Eyepencil Vanilla
 
 
 

Aqua-Rhytm Intense Hydration Youth Preserv Gelmask

Publicerad 2013-01-17 10:43:00 i My makeup,

En produkt jag har testat att använda lite påsenaste är den här produkten från Oriflame. Detta är en gel mask som ska återfukta till max och bevara huden ung. Återfukter hell yeah det gör den! Håller hyn ung? haha jag vet faktiskt inte men jag kan säga att det är en super fräsch mask som är jätteskönt att ha på ansiktet och jag använder den mer än gärna ett par dagar i veckan. 
Man ska ju helst lägga en ansiktsmaks 1-2 dagar i veckan för att ge ansiktet sin lilla energiboost och verkligen återfukta på djupet. Det står att den ska sitta på 10-15 minuter men jag sover med den och när jag vaknar på morgonen är min hy superlen! Definitivt värt varenda krona och lite till, hade jag varit som er hade jag testat den!
 
Denna masken kostar 140 kr och finns att hitta HÄR!
 

Let her go

Publicerad 2013-01-16 19:39:34 i Dagens make up,

Jaha då kickar jag igång detta tema som jag hade tänkt skulle vara covers! Olika cover så som album, tidningar osv osv. Idag har jag valt att göra en sminkning till Passengers albumcover. Jag föll verkligen för det härliga färgerna i bilden, dessutom älskar jag den senaste låten!
 
Idag har denna kvinna varit flitig och gjort tre olika makeuper(!), fixat med en hel del inlägg till bloggen och snart ska jag återgå till mitt lilla projekt! Så snälla kom gärna med svar på mitt tidigare inlägg? Vilka produkter är viktigast i din necessär?
 
Jag har använt:
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
MUS MS Ruby
MUS MS Punch (har utgått!)
MUS CS Ra
Nelley.se's earth palette (grön, ljusare blå, mörkare blå, svart)
MUS WP Sahara
MUS Cake eyeliner Black
HM Kajal Vit
MUS Glitter eyeliner Dark Sapphire
Loreal Telescopic mascara Carbon Black
 
Kinder
MUS WP Sahara
MUS Blush Lush
MUS Blush Power
 
Läppar
Oriflame Gloss booster Lychee
 
 
 

I need you HELP!

Publicerad 2013-01-16 14:00:00 i Allmänt,

Jag håller på med ett litet projekt och behöver nu er hjälp! Min fråga till er är:
 
Vad har ni/vill ni ha i er sminkväska?
 
Behöver verkligen få veta så kommentera gärna!
 
I have a little project going on and now I need your help! My question for you are:
 
What do you have/want in you makeup bag?
 
Please do answer 'cause I really need your help!
 

Ett mobilt inlägg sålänge ;)

Publicerad 2013-01-16 11:50:38 i Allmänt,

Boy boy boy, idag står det jäklar i det smink på agendan och träning senare ikväll! Jag startar även upp ett nytt litet tema här inne ikväll så missa inte det ;)
Så länge bjuder jag på en bild med Frida och hennes mamma som jag sminkade i helgen :)

Att va söta men lika som bär vad är det att ha? Lite annorlunda är inget fel att va!

Publicerad 2013-01-15 18:02:00 i Dagens make up,

 
Precis som jag skrev i förra inlägget tog jag mig en titt i min sminkbyrå för att se vad jag har som jag faktiskt aldrig använt eller prövat (där av rubriken och trasdocke filmen även om sminkningen mer påminner om en solnedgång i ett tropiskt land! :P), därför bestämde jag mig för att använda allt i en sminkning. Ovanligt lite oanvänt för att ha så mycket smink måste jag säga så det var rätt lugnt :)
 
Asså hur gamla är trasdockorna egentligen? Kolla bara på filmen, det ser ju super gammalt ut och jag vet att jag brukade titta på det när jag var liten!
 
Jag har använt:
Ögon
HM Kajal Vit (i innre ögonvrån)
Tick Tock ED Dayman (gul)
Tick Tock ED Atomic Clock (orange/rosa)
Tick tock ED Deadly Nightshade (ljusare lila)
Claudia Cosmetic ED Sparkling Purple (mörkare lila)
Tick Tock ED I'll Sleep When I'm Dead (ska vara svart men den ville inte fastna ovanpå de andra skuggorna så här är den lite grå typ!)
Tick tock ED Clepsydra (blå/rosa)
Eyeliner som Oliver köpte till mig för skojs skull på coop för 10 spänn.... KUL! Den var mindre bra kan jag säga så snäll köp inte denna eller använd den! Sved i ögonen när jag tog på den!
Loreal Telescopic Mascara Carbon Black
 
Kinder
TCM Rouge
 
Läppar
Oriflame Giordani gold Jewel Lipstick Pink Secret
 
 

Pink secret

Publicerad 2013-01-15 11:50:00 i My makeup,

Johanna tog sig en titt i sminklådan ännu en gång i min jakt på alla oanvända saker jag ägde och hittade denna lilla juvel! Ett super fin läpstift från Oriflame i färgen Pink secret. Jag vet inte om det är så himla rosa som det är coral färgat men fint är det i alla fall, den har även en super krämig konsistens som göra att den är skön att ha på läpparna. Och jag menar hur fin är inte hylsan?
Det jag gillar mindre med den är dock att dom har tryckt i en jäkla massa parfym vilket får mig att börja undra varför? Döljer dom något? eller tycker dom att smink ska stinka parfym?
 

I bless the rains down in Africa

Publicerad 2013-01-14 20:00:00 i Dagens make up,

Är det något jag alltid velat göra och kommer vilja göra tills jag får göra det så är det att åka på safari eller något sådant, se vilda djur i sin naturliga miljö! Djur är något som alltid har fascinerat mig och jag älskar att gå på zoo, djurparker, akvarium mm. Naturen är helt enkelt något av det vackraste jag vet, Och stjärnor :)! Tänk då att få se djuren där de hör hemma, typ lejonkungen the real deal :)
Det är naturen och framför allt safari och afrikanska savannen som har insirerat till denna sminkning som jag hade i lördes!
 
Jag har använt:
Ögon
MUS HTL Astreoid
Skuggor från Viva la diva starlight collection och Nelly.se's earth palette
MUS eyepencil Dark chocolate
Loreal Telescopic Mascara Carbon black
 
Kinder
Isadora Blush Frosty Rose
 
Läppar
Elisabeth Arden 8 hour cream
 

Dagens sminkning: Johanna

Publicerad 2013-01-14 11:05:00 i Portfolio,

I Lördes fyllde Johanna år och det firade hon med att hon bjöd på middag sen åkte hon och hennes två tjejkompisar till Damstorp för att skaka rumpa, själv gick jag vidare för att möta upp min lilla Oliv som var hos Jens på middag och som skulle vidare och bowla sen. Kunde inte vara ute allt för länge eftersom jag skulle jobba tidigt igår så efter vi hade bowlat och snackat av oss lite blev det taxi hem.
Av mig fick Johanna sitt favorit jordgubbsvin och en snygg makeup till kvällen. Hon ville vara mystiskt sexig med en snygg sotning så då gjorde vi det :)
 
Jag ville egentligen ha det svartare men det kvittade hur mycket jag tog på så blev det liksom bara grått... Jag har försökt att hitta den där kolsvarta ögonskuggan men ingen blir riktigt sådär kolsvart utan snarare gråsvart. Detta är pollution från MUS och den jag har från TBS är nära men kommer inte hela vägen i mål!
 
Någon som har något tips på en skugga som blir riktigt kolsvart?
 
På ögonen har jag först lagt på velvet från mus och tonat ut för att få en riktigt snygg fadead övergång sen pollution ovanpå det.
 

Söndags Mys!

Publicerad 2013-01-13 17:51:05 i Allmänt,

Idag har jag jobbat sen tidig morgon och nu är jag trött som ett ålderdoms hem som Oliver brukar säga! Därför tänker jag nu gosa ner mig i sängen med tidningar, en bra bok med härlig musik i bakgrunden typ Rodriguez med sugar man (sååå sköön! Har ni hört historien om denna artisten?) senare blir det lite Victorias Secret Fashion show.
Mmmm det låter som en bra eftermiddag!
 
Så länge bjuder jag på denna fina kreation. Detta kommer från Luxury Details, ett halsband i Rosé Guld med ett hänge med symbolen för "Infinity" som står för evig kärlek. En fin gåva med ett vackert budskap till den du älskar och håller kär. Perfekt alla hjärtans dag gåva kanske? eller en väldigt god vän? 229kr kostar det OCH det är Nickelfritt så alla kan använda det! Det finns HÄR

MIYO mini drops Baby Blue

Publicerad 2013-01-12 12:52:00 i Allmänt,

Köpte ett lack på nelly.se för en billig peng som visade sig vara ett riktigt kap! Jätte fin färg och det bästa med den? Den luktar goooott! Inte i "burken" men när man har målat på det och det har torkat doftar det gott som håller ett bra tag! Vet inte hur hållbart det är då jag bara har haft det över en natt typ :P Målade naglerna på kvällen och blev inringd till jobb på efermiddagen så då fick det åka av!
 
Detta lacket är baby blå med lite lila i och ett rosa/guldigt shimmer. Verkligen super fint på!

Ledarna i världen vill vänta tills imorn, tror att man stänga av och bara starta om. Men vi värderar livet så vi följer inte dom!

Publicerad 2013-01-11 17:51:00 i Dagens make up,

När jag körde hem från jobb tidig morgon i början av veckan kunde jag inte sluta förundras av de vackra färgerna som låg i luften. Det var liksom lite dimmigt och fortfarande natt svart med ljuset från en väldigt avlägsen gul, orange soluppgång som gav himlen en grå/grön färg där jag körde. Tänk att man kan hitta något vackert i något så oglamouröst som asfallt, trött morgontrafik, rusningstid, avgaser och tråkigt väder! Men det gjorde jag, och bra gjorde sig även min insiration på! Jag ville även prova att måla bryn med penna för jag inte gjort det på länge, inte så pjåkigt ändå faktiskt men liiiiite för mycket för min del i vardagen!
Hehe snygga kläder va? Mjukis byxor och killens tröja, ungefär de kläder jag har bott i de senaste dagarna!
 
Jag har använt
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
MUS MS Velvet
Tick Tock ED Expiration date
TBS Palett för svart sotning (matt kolsvart, grå/svart-skimmrig och vit skimmrig)
MUS Eyepencil Dark chocolate
HM Kajal Vit (i tårkanalen med expiration date över)
HM Dipeyeliner Black (som nu börjar ta slut och torka så nu är det dax att prova något nytt :))
MUS Strazz Fire (har utgått)
 
Kinder
TBS Cheek & lip dome Pinch me pink
MUS Blush Power
MUS Bronze powder Baked
 
Läppar
MUS Lipstick Pretty Pink
Labello Gold & shine
 

Cyber!

Publicerad 2013-01-10 17:57:00 i Dagens make up,

Haha man får väl säga att sist men inte mint kommer min sminkning från helgen när jag gjorde Sara och Fridas Makeup. Eftresom jag behövde alla min penslar till när jag skulle sminka dom så fick det bli en enkel sminkning, har endast haft två penslar här! Jag vet inte hur dte kunde bli så metalic lila som det blev när jag hade MACs lippencil Black currant och Cyber som bägge är väldigt matta och mörklila, alltså inte alls som på bilden! Det kan ju va från ögonskuggan jag tog för att matta ner det ännu mer ocg för att det skulle sitta på plats... På plats satt det iaf även efter mycket snackande, drickande och pussande satt läppstiftet som en smäck! Så vill ni att läppstiftet ska sitta så mätta det med en ögonskugga eller puder! Dessa bilderna är tagna på kvällen efter jag hade varit iväg och sminkat!
 
Jag har använt
Ögon
Mörkbrun kajal på ögonbrynen som jag fått av mor så vet inte var den kommer ifrån :O
Loreal Carbon Black Telescopic mascara
 
Kinder
MUS Bronze powder Baked
 
Läppar
MAC Lippencil Black Currant
MAC Lipstick Cyber
Skugga från 88 paletten
 

London Baby!

Publicerad 2013-01-10 11:03:00 i Allmänt,

Weeei gissa vem som har blivit bjuden på en London resa av sin mor i februari? JAG! Gud vad det ska bli kul, ääääääälskar verkligen London! Vem vet jag kanske hittar bananen igen ;P
 
http://cdn.publishme.se/cdn/5-1/1025487/images/2010/cimg2145_117655797.jpg
 
För fler härliga bilder från min London vistelse 2010(!) klicka här

Dagens makeup- Frida

Publicerad 2013-01-09 18:43:00 i Portfolio,

Här kommer nästa snygging jag sminkade i helgen och kvällens hoast, där har vi en riktigt bra vän! Frida visste redan exakt hur hon ville ha det så medans Saras sminkning tog typ en timme (inklusive lite snack och goda skratt i en allmänt lugn miljö) så gjorde jag Fridas sminkning på typ halva den tiden :) Asså hur coolt är inte Fridas hår!?! As snyggt! Hade också velat ha något så coolt. Any way blev riktigt bra med den röda skuggan till det eldiga håret och de gröna ögonen också.
Till Fridas sminkning använde jag MUS MS Dramatic och Cupcake
 
Här har vi bild på dom tillsammans :)
 

Tandläkar besök

Publicerad 2013-01-09 09:36:00 i Allmänt,

Usch Usch Usch säger min plånbok för nu ska jag till tandläkaren! :/ Har inte direkt tandläkar-skräck men jag kan ju säga att jag inte är något stort fan av min tandläkare heller! Pillar en i munnen utan handskar och sådant, ISCH! Fast idag är det bara tandhygienisten jag ska till så det är bättre...
 
 

Inspiration!

Publicerad 2013-01-08 19:46:00 i Allmänt,

Här är en hög bilder som jag hittar inspiration i, och vissa som jag bara skulle vilja kapa rakt av! ;)
Bilder hittade HÄR, HÄR och HÄR (klicka på den färgade texten för direkt länk!)
 
Av: Linda Hallberg (första länken)
Av: Grzee (andra länken)
Bilden hittade jag hos Makeup-Myday (tredje länken)
 
Var hittar ni de som inspirerar er till att göra saker?
 
 

Dagens Makeup- Sara

Publicerad 2013-01-08 15:42:13 i Portfolio,

Som jag skrev innan så sminkade jag Sara och Frida i helgen och först ut fick ju såklart bli Sara eftersom det var henne överrasknings festen var för. Oj oj oj Sara måste vara en underbar vän för Frida slog verkligen på stort för henne! Shit vad överlycklig jag hade blivit om någon hade gjort de för mig. Allt från fotmassage till att göra om vardagsrummet till ett riktigt dansgolv med lampor och allt! Mycket trevlig kväll!
Sara som Frida ville att hon skulle se mer annorlunda ut än vanligt fick sig en varm kopprig sotning med Face Stockolms ED Mayby, samt en ljusare skugga i viva la diva paletten som passade fint till hennes brun/gröna ögon och varma bruna hår!
 
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering men jag har jobbat nätter på sjukhuset så då är jag knappt levande när jag är hemma!
 
 
 

I'll crying out your name

Publicerad 2013-01-06 18:22:00 i Dagens make up,

Här har ni en look jag hade i Helgen. Man använder sina under lock alldeles för lite i makeuper igentligen! Snyggt tycker jag det är i alla fall och man får en helt annan form på ögat, det öppnas upp mer på något vis!
 
I helgen fick jag äran att sminka snygga Frida och Sara då Frida hade en hemlig dag planerad för Sara. Jag var en av överraskningarna, gjorde damerna fina sen körde jag en privat show för dom.... Haha eller inte ;P! Bilder på dom kommer imorgon ;)
 
Nu ska jag återgå till att hålla söndag till kl kvart i nio ikväll då jag ska köra iväg och jobba natt!
Kram på er

Bilder från Nyår! Part 2

Publicerad 2013-01-06 12:05:00 i Allmänt,

Fortsättnig följde!
JAAAA jag fick bild på Sofie! :P
Det var såhär det såh ut för min mun :)
Kolla Rebeccas min :P
Bra bild där!
För den som undrar så är svaret ja! Ja det är något fel i huvudet på Jens!
Dagen efter såg det ut såhär!
En vääääääldigt uppskattad julklapp!
 

Bilder från Nyår! Part 1

Publicerad 2013-01-05 17:18:00 i Allmänt,

Detta bjuder jag på ;)
Stryker Olivers skjorta, så gissa vem som var färdig först denna gången? Jo, JAG! Oliver va ju inte ens färdig klädd när jag var färdig! ;P
Och där ville inte lösfransarna arbeta med mig längre! Lungt!
The host for the evening!
Chriss, nu mera kallad Bitchslap hade jävlar i det lagt ner sin själ för nyår! Virkat flugan, bränt drickan och sökt polislicens för en brinnande låda. Det är fan i mig passion för nyår!
Detta var så läbbigt för jag skulle ta bild och Oliver skulle se sur ut och så gör han denna bilden i två millisekunder för att jävlas och blir sur sen igen men jag LYCKADES ta bilden ändå... Det var sjukt kul när man var där :P
You FAGALA, You go fuck in tha baaasemeeeeent!
Andy får fan vara på siden eftersom han var så sne med att vara med på bild!

Yes Please!

Publicerad 2013-01-05 11:00:00 i Veckans Wanties,

Längesedan jag gjorde veckans wanties och detta är inte riktigt veckans wanties men vi kan ju kalla det en mini veckans wanties ;). Det jag vill ha denna gången är detta settet från Limecrimemakeup.com (<-Direkt länk!) med glitter. Fick mersmak av det efter nyår då det verkligen gör en makeup så betydligt mycket roligare. Finns nog inget bättre än massa färg och massa glitter :P Många RIKTIGT snygga glitter i detta settet, där är nog även något jag klarar mig utan men det blir billigare att beställa settet om jag nu ska göra det. Oftast brukar man bli glatt överraskad när man ser produkterna man trodde man inte ville ha men får dom ändå!
 
De jag gillar bäst är nog Ophiuchus, Capricorn, Aquarius, Taurus, Gemini, Cancer, Leo, Scorpio och Saggitarius... Så det är ju typ alla :P

Let´s Play!

Publicerad 2013-01-04 17:31:00 i Dagens make up,

Då var det dags för helg igen och jag säger  bara en sak, LET'S PLAY! Haha mja vi får se hur det blir med det denna helgen. Det jag ska göra i alla fall är att sminka Frida och en annan imorgon när dom ska iväg. Frida vet jag redan hur hon vill se ut så det är skönt att veta :) Har folket några planer för helgen?
 
Denna looken gjorde jag idag mest bara för att matcha tröjan och för att dessa färgerna är så sjukt snygga tillsammans, speciellt när man är lite brunare också ;). Haha kom på mig själv när jag satt och titta igenom bilderna och lägger av kommentaren "Fan de ser ju jäkligt bra ut!". Skönt när man själv kan gilla det man gör! :)
Har provat en ny teknik för att lägga basen. Provade göra en "Kim Kardashian", inte så extremt som Miss Kardashian (eller är det Mrs? Är hon gift?) då men lite med det ljusare under ögonen och ner på kindbenen och mörkt markerat under kindbenen. Visste ni att det är ett klassiskt DragQueen knep för att få fram formerna i ansiktet och de kvinnliga höga kindbenen?
 
Jag har använt:
Bas
MUS Matte Foundation Olive
MUS Dual Foundation Stockholm
MUS Loose Powder Milk (Det ljusa för att framhäva)
Claudia Cosmetics ED Fairy Pink
MUS Bronze Powder Baked (Det mörka för att "dra in" ansiktet)
 
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
Viva la diva Palett Starlight Collection (gul, orange, lila, rosa, guldshimmrig)
88 paletten (orange, röd, lila, rosa)
MUS Tri brow shadow (den svarta)
HM Dipeyeliner (ditmålad med pensel)
MUS Eyepencil Lavender Patel
 
Läppar
Labello Gold & Shine

2012 i sminkets tecken

Publicerad 2013-01-04 12:11:00 i Dagens make up,

Sumerar looker från år 2012, året då min sminkkarriär började (detta är ju dock inte alla locker jag har lagt upp!)

 
 

Mer än jag som ser en viss skillnad på sminkningarna i början och i slutet? Herre jesus jag ser ju mycket äldre ut nu också jämnfört med i början på detta året :O

Welcome to my new babies!

Publicerad 2013-01-03 17:38:00 i Allmänt,

Där finns nog faktsikt ingen bättre mellandags rea än den på nätet! HATAR att springa i butikerna dessa dagarna då folka är som några jävla gamar och ska trängas och sno saker från en, butikerna förvandlas bara till en hög med kläder som ligger överallt (typ som i mitt rum när jag bodde hemma!), gaaah och det är så jääääkla varmt i butikerna och kallt ute. Nej den shoppingen tar jag då det är mindre folk ute på stan!
Any way! Dom gula skorna och de svart beiga hittade jag på Nelly.se för 100 kr styck, och det tycker jag är ett kap! Dom gula kommer alltid att funka som sommar skor och de svart/beiga är ett par klassiska "funkar-till-allt-och-alla-tillfällen" skor. Dom silvriga hade jag på nyår och dom var jag bara tvungen att köpa! 499 kostade dom, också från nelly med det passande namnet fabulous! Dom är betydligt mer "sparkling" i verkligheten!
(för er som inte vet så är den färgade texten en länk till sidan så det är bara att trycka på den för att komma direkt till nelly.se)
 
 

Midvinter sol

Publicerad 2013-01-03 12:06:00 i Dagens make up,

Herre jesus, igår gjorde jag verkligen INGENTING(!) vettigt! Får väl ta och skärpa mig idag! Jag vet iaf att jag kommer komma utanför lägenheten idag eftersom jag och pappi ska ta en fika innan dom beger sig till Norge igen.
Idag bjuder jag på en sminkning jag gjorde innan jag blev sjuk men inte hunnit lägga upp än. Det är en riktigt bohem look tycker jag med de naturliga färgerna. Hela looken tycker jag är en typisk bohem look från typ badmode eller något sådant som man brukar se i tidningar faktiskt. Jag tror däremot att jag hoppar att lägga ut bilder på mig i badkläder, det vore bara elakt mot er att behöva se ;) haha Skoja bara ;)
Men jag kan säga att detta verkligen är ett sätt att framhäva sina ögon som jag själv insåg att man använder alldeles för sällan! Jag menar denna looken hade nog verkligen varit snygg i vilken färg som helst och för att inte tala om sotningar! Verkligen ett lätt sätt att göra en sotning på. Det är liksom bara att ta en mörk penna och måla kring hela ögat, sudda ut med pensel och lägga en ljusare skugga i den färg man vill ha ovanpå för att fixera och sudda ut skuggan lite utanför för att få en snygg övergång... Det är inte så svårt som det låter! :P haha
 
Jag har använt:
Ögon
MUS Eyepencil Chocolate brown
MUS Blush Power
MUS MS Ghetto
 
Kinder
MUS Eyepencil chocolate brown (gjort fräknar med den)
MUS Blush Power
MUS Blush Lush
MUS WP Sahara
 
Läppar
MUS Lipstick Bare
MUS Lipstick Pretty Baby

Now is the time for us to say HAPPY NEW YEAR!

Publicerad 2013-01-02 18:26:00 i Dagens make up,


Tänkte att det var dax att lägga upp nyårs looken nu. Jag hade satt ett mål att jag skulle vara så äckligt snygg så klockorna stannade och det var precis så det kändes också efter att jag har spraytanat mig(skriver mer om det sen), hittat klänningen och skorna, sminket satt på plats och håret fixat! Hoppas alla ni andra kände likadant! Hade en jävligt bra nyår med bra människor och många härliga skratt och minnen. Summa sumera: det var en jävligt bra kväll och jag fick spendera den med min bättre hälft som även han var super snygg! :) Haha kan ni fatta att jag betalade ynka 125 spänn för min jätte fina klänning som fick många komplimanger :P
 
Kan erkänna att jag var lite nervös när jag skulle lägga basen för jag har inte varit såhär brun sen jag var yngre och viste inte riktigt vilken färg jag skulle ha på min foundation, men jag hittade exakt rätt! Jag hade MUS matt foundation Olive som gjorde mig glatt överraskad då jag fick en jämn super fin hy med precis lagom naturlig lyster. Är inte annars jätteglad över MUS foundatons men här passade det super!
 
Jag har använt:
Bas
MUS Matt Foundation Olive
MUS Dual Foundaton Stockholm
MUS WP Sahara
MUS Bronze Powder Baked (hade denna på nyckelben och lite på sidorna på benen också)
MUS Blush Power
På kroppen hade jag även TBS The sparkler All over shimmer (den rosa :))
 
Ögon
MUS Eyeprimer Clear
Ögonskuggor från viva la diva Absolutley fabulous eyes! 48 highpearl eyeshadows (mintgrön/silvrig, vit, guldig, mörkgrå/silvrig)
MUS Glitter Starry
Hm dipeyeliner Black (ditmålad med eyelinerpensel)
Hm kajal Vit
Lösfransar från Depend
 
Läppar
Labello läppsyl med guldshimmer
 
 

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela