My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

It's the heart afraid of breaking that never learns to dance

Publicerad 2012-07-31 22:11:48 i Allmänt,

Någon mer än jag som är såååå trött på att man alltid ska jobba när det är fest så man aldrig kan få använda sina snygga partyplagg? Well så är de för mig, så på senaste tiden har jag sett till att vara extra piffig på vardagarna med ett nerdressat prtyplagg lite då och då!
 
ex. två übersöta kjolar jag aldrig får använda annars
 
Har ni också något sådant plagg som ni älskar men aldrig får tillfälle att använda?

Aquarius

Publicerad 2012-07-31 13:22:00 i Allmänt, Dagens make up,

Blev lite kär i färgerna som jag använde till min look i fredes på skeppsbron och efter som jag inte tog någon direkt bild på hur jag såg ut då, så gjorde jag om den igår och la på lite extra strazz for fun
 
Insåg att detta var en skit bra look för de passar sig till både sommar och vinter med de kalla pastell färgerna. huvudfärgen i denna sminkning är eyedustet victory från make up store men tror dess värre att färgen utgått
 
Vill ni att jag ska börja skriva lite mer vad det är jag använder? Just nu är det ju väldigt mycket make up storemen inte bara såklart! Vad säger ni?

Skeppsbron

Publicerad 2012-07-31 10:13:00 i Portfolio,

I fredes jobba jag ännu en gång från Absolut och hade denna gången linnea med mig. Denna gången var det på klbb skeppsbron i Malmö. Mycket trevligt! :) Här kommer lite bilder från några få jag gjorde.
   
Arbetsplats och arbetskollega :)
De snygga pojkarna som utmanade varadra att sminka sig femenint får avsluta detta inlägg. Jag gjorde gossen till vänster och Linnea han till höger. Hur jag var sminkad kommer upp senare
 
 
 

I väntans tider!

Publicerad 2012-07-29 20:56:32 i My makeup,

haha gud låter som om man är gravid typ :P.... Det är jag inte! Fast mysigt hade de varit men jag får mitt baby mys ungefär 7-10 timmar om dagen några dagar i veckan och dom kan man lämna ifrån sig när man inte orkar mer :)
 
Nej det jag går och väntar på nu är att mina kära ögonskuggs sampels som jag har beställt från TickTock Cosmetics ska komma som ett brev på posten. Så himla vackra och jag längtar tills jag ska få prova använda dom!
 
Midsummer Night {FULL SIZE}  Midlife Crisis {FULL SIZE}  Once in a Blue Moon {FULL SIZE}
Salvador Dali {FULL SIZE}  I <3 U 4EVA! {FULL SIZE}   Death Ray {Horribly Horrible Collection}
 
Här är bara några jag beställt och en jag suktar efter som var slut när jag beställde: Midsummer night, Midlife crises (GE MIG DEN!!!!!), Once in a blue moon, Salvador dali, I <3 U 4Eva, death ray
 
Helt seriöst är dom så vackra som dom visar på bilderna så ska jag lätt beställa mer därifrån! Alla produkter är veganska och cruellty free. Märket kommer från USA och resan därifrån hem till mig kostade mig om de va 4$ eller 40 kr minns jag inte men hallå det är ju typ ingenting! Jag vet att de kan bli svin dyrt när man beställer kläder å sånt från USA ju!

Läppstift som sitter på plats

Publicerad 2012-07-24 13:41:03 i

När ni har läppstift på er, har de då en tendens att åka av bara efter någon timme? Eller sätter sig på tänderna, eller glaset du dricker ur? De e nog ett problem dom flesta har stött på, fast du har läpp penna under och bitit av på papper och allt de där så sitter de inte hela kvällen! Ett bra tips är att köpa en lipsealer som finns på make up store som gör att läppatiftet torkar eller så gör ni som snåla mig och hittar en ögonskugga i samma färg! Att sätta ögonskugga på läppstiftet är sjukt bra för de gör de torrt och man får lite mer intensitet i färgen! På denna bilden har jag ögonskugga på en blå kajal och Felicia har en vitt ögonskugga på mitten av läppen för att ge en 3D effekt på läpparna som gör att de ser större ut!

Gillar

Publicerad 2012-07-20 16:37:00 i

Jag giiiilllaaarr mina rosa skor jag köpte för en hel 50 lapp

Facecharts

Publicerad 2012-07-19 12:57:00 i Allmänt,

Antog att folk fattade lite vad en facechart är igår men jag tänkte att jag kan ju förklara. En facechart är ett papper där man kan öva på sminkningar man har i huvudet, jätte bra om man vill visa sin ide för någon annan (typ någon man jobbar med), kan även vara bra om man jobbar med typ en designer till en catwalk och försöka sminka ner deras tankar.. typ :). Så rent krast är en facechart ett papper med ett ansikte som man sminkar! Inte det lättaste har jag märt då det lätt blir fläckigt och gör man fel kan men inte sudda! Skit jobbigt annars använder man ju bara en tops. Här är några bilder på några jag har gjort, inte för att jag har den "normala" facecharten eftersom Ollis köpte biken med papperna till mig men de funkar minst lika bra ;), har inte gjort särskillt många heller
 
 

Från papper till verklighet

Publicerad 2012-07-18 18:40:00 i Portfolio,

God kväll! För några dagar sedan gjorde jag en facechart ¨med lite safari tema som jag kände att jag ville prova på mig själv! Såhär kan det se ut då
 
 
 
 
 
Jag älskar safari tema för jag tycker det är så jäkla snyggt och sexigt på något vis. Både i kläder och i smink! Nu är kanske inte min knallrosa sporttopp det mest passade allternativet till dena make upen men men.
p.s brynen är menade att vara lite buskiga ;)

HM Home

Publicerad 2012-07-17 19:12:00 i Allmänt,

Nu när vi har hållt på att göra om i lägenheten har jag kännt att jag är lite trött på ikea och ville hitta något annat kul. Jag måste säga att jag har beställt en del saker från Hms Home kollektion och måste säga att jag är mycket nöjd!Billiga och snygga saker, nästan bättre än deras kläder faktiskt, så om ni funderar på att beställa något från Hm Home så kan jag rekomendera er till att göra det, ni blir säkert nöjda!
 
 
 
 

Fritids pyssel

Publicerad 2012-07-17 12:51:00 i Allmänt,

Något jag tycker om att göra när jag får tid över är att sätta mig ner och rita lite. Det är både kreativt och avkopplande på samma gång och jag försöker hålla mig kreativ för att inte tappa tekniken i både ritningen och med sminket. Här är några bilder jag gjort innan jag ska på jobb, vissa som jag ritat av från bild och vissa jag gjort direkt ur huvudet.
 
 
Jag föredrar kol och blyerts men ibland använder jag sminket också för att rita, perfekt sätt att få ut känslor, tankar och kreativitet!
 
 

BÅSTAD

Publicerad 2012-07-16 18:47:36 i Portfolio,

Nu kommer äntligen ett inlägg om vår grymma kväll på pepes för en vecka sedan! Så kul de va! Vi kom dit en timme innan de skulle börja och jag säger bara KAOS(!) folk som sprang överallt för att fixa och förbereda medans jag och Felicia packade upp i godan ro och undrade var fan vi hade kommit typ :P haha De va riktigt kul eftersom vi fick göra läppar i regnbågens alla färger och massa sotade ögon. Perfekt att få träna på då det är det svåraste inom sminkningen enligt mig iaf och bra blev det! Det sjukaste va för jag märkte inte hur mycket folk där va för ens vi slutade ca kl 23 men WOW man kunde knappt röra sig en centimeter! 
 
Jag tänkte att bilderna skulle få tala för sig själva men dom som hade hand om det hela var nog nöjda då vi fick Malmö också så 27 juli ska vi göra detta igen och jag är taggad :)
 
ooo titta vem jag hittade! Eller de va nog snarare Emma som hitta mig:) jag fick sminka hennes killkompis iaf ;P
Där kom även ett helt gäng tjejer som ville ha olika färger på läpparna och här är tre av dom vi gjorde en lila och en rosa också :)
Jag och fefferoni var nöjda iaf :) speciellt för att vi avslutade med...... (trummvirvel)
Å träffa Lena Jolton! Min favorit Hollywood fru :D
Som sagt! Folk överallt! Livsfarligt för en kort tjej som lilla mej då jag knappt syntes och folk fulla som as håller blicken rakt fram! Vi avslutade kvällen att hänga lite på pepes såklart när vi ändå var där och vi minglade satan med höjdarna från Absolut, tjejerna som höll i eventet osv för att dom skulle veta vilka vi va och komma ihåg oss så vi skulle kunna få mer jobb och de gick ju bra eftersom innan vi drog hängde vi V.I.P sippa Champange och fick som sagt Malmö jobbet också :)

Går bra nu!!

Publicerad 2012-07-16 17:06:27 i

Haha gick sådär med att fixa till bloggen men de va jobbigt förra veckan med nätter och sena kvällar så jag har varit helt slut! Men jag kan lova att jag faktiskt just nu sitter på datan och fixar till bloggen samtidigt som jag skriver detta inlägget på telefonen! :P haha men de bra med att försöka vara sund! Simma 1000 meter med pappa i torsdags och idag gymma jag med Allan! Och igår var jag och min oliver såhär snygga :)

Äntligen!!

Publicerad 2012-07-12 16:42:46 i

Jag får be om ursäkt för min frånvaro men som har hänt är väl mest att jag tagit tag i mig själv lite, städat rätt mkt här hemma och så. Idag tog jag även tag i mig själv och var ute och tog en PW och sen ska jag simma med pappa! Nu ska jag fixa lite till bloggen! Haha ser jag stark ut? ;P

Jag håller på att få spel

Publicerad 2012-07-08 19:26:14 i Allmänt,

Jag är nu så uttråkad att jag inte vet vart jag ska ta vägen av att göra tråkiga saker!! GIIIIIIIIIAAAAIIGHHHHH..... undefär!
Men det blev en sminkning idag iaf jag vet inte riktigt hur jag ska göra imorgon men känns som om de lutar åt någon av dessa
 
 
Minus stjärnorna
Med viss förbättring på läppar och överglsnasig hy!!

Crazy!

Publicerad 2012-07-08 13:40:00 i Allmänt,

Hej heeeej om det är fler än jag som just nu är super tråkiga och sitter inne framför datan så vill jag bara säga en sak till er först... GÅ UT! DET ÄR JU SOL!!! hur ofta är de liksom? Om ni fortfarande insisterar på att stanna inne kan jag tipsa er om att kolla in denna ( http://www.nikkietutorials.com/web/ ) bloggen. Det är smink och hon är helt sjuk i huvudet men väldigt kul och inspererande :P haha
 
Ha en mys solig dag, det blir nog inte något smink idag men vi får se. Känns som om jag inte vill slänga på mig smink när det är så härligt väder ute, dessutom kommer ni få bild på heavy make up imorgon när vi ska sminka för absoluts event i båstad. Vi kommer ta bilder där uppe också som jag antagligen kommer att lägga upp här och som jag fattade så ville IMC ha några bilder till sin hemsida.
 
aja tillbaka till städ för mig :/ Och nej denna lilla jävla lägenheten blir aldrig ren och städad, känns som om det är det enda jag skriver här.. ååå jag måste städa här hemma!

Kyssens dag

Publicerad 2012-07-08 11:52:02 i Dagens make up,

Visste ni att det var kyssens dag igår? Det gjorde vi och klart fick vi ju fira detta med massa pussar och kyssar och mys. Såg och hörda att typ alla festade igår så... Är ni bakis? Jag är väldigt pigg och glad idag :P jag ska fortsätta fylla min Helmer med smink å så idag... O_o jag har uppenbarligen en hel del märkte jag! Haha sen måste man ju få njuta av solen också ;) gårdagens look på jobb

Grå grå grå är vägen som jag kör på grå grå grå är himlen ovanför!

Publicerad 2012-07-07 16:32:53 i Portfolio,

På väg hem från Malmö nu! Har hjälpt till på en gruppkurs i butiken där jag gick i skolan. Asså jag känner ju bara att jag är så rätt på det! Trivs enormt mycket med att få jobba med smink och människor. I detta yrket hör jag hemma och nu ska jag bara framåt!!! Fy fan vad jag ska snacka mig känd på måndag om där är folk som kan vara bra att vara känd hos!! Nu ska man väl hem och städa och fixa lite, får väl uppdatera lite till bloggen nu när folket börjar trilla in :) något kul jag tänkte göra idag är att packa upp allt mitt smink i min lilla Helmer byrå så man kan få lite ordning på det :) kuuuul kommer ju säkert få massa inspo bara av att titta på de sminket man äger och har. Jag brukar få det iaf :) bjuder på en bild som jag har lekt lite med på en app i telefonen så länge :)

3 favoriter

Publicerad 2012-07-06 12:54:00 i My makeup,

Usch nu är jag väl på jobbet men måste säga att det var en trött torsdag! Man börjar bli gammal och hänger inte med så bra i gemet längre! :P I brist på annan innförmation så kommer tre av min sommar favoriter här
 
 
Starfish- gul/guldig som är skit snyggt att ha som highlighter både i ögon makeuper men även på kindben blir det riktigt snyggt om man har lite solbränd hy
Diva- svin snygg lila som alltid funkar!
Ruby- har jag visat innan denna blir även rätt snygg som rouge om man har mörkare eller solbränd hy

Fröken huslig, eller?

Publicerad 2012-07-05 15:19:00 i Allmänt,

Tja en liten bit på vägen iaf! Tänkte tipsa om hur man gör hemmagjord isglass för de är så satans gott, enkelt och nyttigt!
Det är bara att du har glassormar (plastmuggar funkar också), frukt av eget smak och tycke och lite vatten. Mosa frukten var för sig om du vill ha färgskiftningar, lägg i farmen häll i lite vatten för att de ska binda sig, ställ in i frysen några timmar och voila! Glass! ;P
 

Tips!

Publicerad 2012-07-05 11:12:00 i My makeup,

Vill ge er ett tips om en grym mascara, nämligen dj Fiberwig LX! Den är för att göra fransarna längre och oj om dom blir längre! Tänk denna tillsammans med deras volym mascara, det måste ju bli frans perfektion!
Dom lovar att den ska:
  • Ge längre fransar
  • inte "fälla" (vissa mascaror har en tendens att smula sig och falla av
  • gnugg tålig
  • lätt att tvätta bort med varmt/ljummet vatten
Och annat mindre viktigt men den håller vad den lovar kan jag säga! Längre fransar ser ni, lämnade inte ett spår efter sig, satt kvar efter ett nattpass plus tre timmars sömn efter det och när jag tvättade bort den var det bara att dra med padden över ögat nätt så var den borta. Jag tror jag är i mascara himmlen! Känns dock som jag har en del mascara provning att göra :P
 
 
 
 
Fan jag måste säga att jag har varit väldigt generös dessa dagarna med vita cellulit ben, mörka ringa under ögon och porer vidare än ett par byv´xor från 70-talet! Ska bättra mig!
 

Uppgrade!

Publicerad 2012-07-04 16:30:00 i Allmänt,

Kändes lite naket med bara min korta shorts så för att täcka celluliterna något extra drog jag på mig mammas gammla mameluckor under :P tycker det är rätt snyggt faktiskt!
 
 
 
 
Lite kred. tack för att jag visar upp min vita valben här!

Marknad!

Publicerad 2012-07-04 15:53:00 i Allmänt,

Såhär ser jag ut idag när jag ska springa på marknad i det soliga vädret :D Wiie blir väl att ta en lite paus på restaurangs intims trädgårdsservering med en god cider!
 

Mums!!

Publicerad 2012-07-04 14:38:12 i Allmänt,

Gårdagens fin middag in the making! Kändes som om de var lördag igår med hemmagjorda burgare och hemmagjord aioli till! Jag trodde jag skulle dör så gott, självklart fick det ju bli hemmagjord efterrätt till också! Håller på att pysslar med lite inlägg just nu så de kommer, sen ska jag ner på hörby marknad och köpa strumpor till min man och en jävla massa gott till mig! Langos, munkar, brända mandlar, bigaråer, you catch mig point?!

Livin la vida loca

Publicerad 2012-07-02 19:50:00 i Dagens make up,

Haha inte för att mitt liv är så galet just nu men har en känsla av att det är det som väntar i framtiden titta bara den närmsta veckan! Nu på onsdagen börjar hörbymarknad och alla vet vad som händer på onsdagkvällen (någon som ska dit förresten? Jag har ingen att gå med och gå själv är tråååååkigt!), jag är ledig denna helgen sen på måndag smäller det satan! Jag och några tjejer från skolan ska upp till Båstad och Pepes bodega för att sminka på ABSOLUT vodkas event till deras lansering av ABSOLUT GREYHOUND som deras nya vodka heter. Hur sjukt tennis veckan kommer att vara i fullgång och vi kommer vara där allting händer... Wiiie hoppas de går bra och är roligt, får inte bli för vilt eftersom man jobbar dagen efter!
 
Nu ska jag på grillkväll en liten sväng hos far min innan man kör till jobbet, som vanligt kommer jag och Oliver gå om varandra som vi alltid gör när jag jobbar natt, den ena kommer hem lagom tills den andra ska gå/åka :/ Idag har varit fixar dag och som vanligt hinner man aldrig med så mycket som man själv vill men men så är det. Här bjuder jag på dagens make up istället :)
 
 
 
Perfekt och enkel make till efter dagar i solen och hålla glöden kvar för sommarnatten. Ögonskuggan jag har använt heter ruby från make up store och är egentligen mer eldigt röd/orange men jag hade ingen ork att framhäva färgen i photoshop idag, tyckte det blev en mer romantisk make såhär :).
 
 

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela