My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

Lite lek i Photoshop

Publicerad 2012-04-29 11:50:37 i Allmänt,

Det är såååå satans tråkigt att må skit! Det kommer liksom i omgångar! Ena stunden mår man bra nästa känns det som om man ska dö av feber, illamående, huvudvärk och värmesvallningar... Jag dör lite! Så denna helgen har jag underhållt mig med korsord, photoshop och internet.

Här får ni ett litet smakprov av vad jag ägnat mig åt

kanske inte bästa kvallitet men heeeeey jag kan inte photoshop!

Sneak a peak från min väska

Publicerad 2012-04-17 22:38:44 i Allmänt,

Ååååh vilken lättnad! Brukar få gå halv 10 oftast från jobbet eftersom jag ska kunna hinna med bussen som gå kvart i 10 istället för den där jag får sitta och vänta 45 min efter jobbet och är hemma halv 12!!!! Idag 5 i halv tio tänker jag: " mmm Johanna nu måste du gå om 5 min och jag är rätt kissig så passa på att gå på toa nu! Då kommer min kära arbetskollega och säger att jag måste ta disken innan jag går! Så fine stressa som en bäver för att snabb slänga in de rena på sin plats sen får jag stressa som tusan ner och byta om och halv jogga till bussen, hinner precis med den samtidigt som min urinblåsa håller på att sprängas! Fattar ni vilken lättnad när jag väl kom till toa?!?!?!? Puh asså de e himmelriket när
Man får kissa efter att ha varit så kissig!

Ja nu har jag fått sagt det! :) Tänkte eftersom min kamera fortfarande är nerpackad så kan jag ju visa lite från min väska (OBS vissa saker är mina sen innan). Jag tänkte börja med penslar för det är rätt viktigt med "rätt" verktyg. Fast där finns inga egentliga rätt eller fel i smink förutom att hålla fingrarna ur burkarna och ABSOLUT inget pet i klet!!

Från vänster har vi;
Fondationpensel syntet, puderborste äkta hår, snedställd rougeborste äkta hår, concealerpensel syntet, snedställd eyelinerpensel äkta hår, stor skuggborste äkta hår, vanlig skuggborste äkta hår, mjuk skuggborste att tona med syntet tror jag, vanlig skuggborste syntet, städborste äkta hår, concealerpensel syntet, liten skuggpensel eller läppensel äkta hår, lipliner äkta hår, snedställd skuggpensel äkta hår, fundationpensel syntet, puderborste äkta hår, snedställd skuggpensel äkta hår, applikator skumgummi, eyelinerpensel syntet, läppensel äkta hår rougeborste, liten skuggpensel syntet, fransböjare och överst har vi en mascaraborste.

Fööörlåååt!!!

Publicerad 2012-04-16 18:30:34 i Allmänt,

Jag kommer ALDRIG kunna bli en bra bloggare!! Jag glömmer den hela tiden sen när jag väl kommer på något jag vill skriva eller visa på bloggen går allt upp i rök för jag bara har min sketna telefon i närheten som inte ger bilder rättvisa eller att jag inte har någon tid!

Ajaaaaa jag tänkte väga upp det med ett litet nagellackstips för nu är det nämligen dax att jobba imorgon och då får man ju ta bort nagellacket! Ett tips är att kolla in Isadoras nya lack för att dom är cp snygga, billiga, bra och väldigt enkla att ta på! I alla fall...

Hur brukar ni göra när ni ska ta bort era lack? Jag har nämligen kommit på att om jag tar två bomulls pads och typ dränker (nä men tar en hel del) med nagellacks removern sätter runt två fingrar och låter de sitta några få sekunder så åker all färg med på en gång och jag måste inte sega med att sitta och gnugga järnet till varje nagel. Så medans man tar bort på den ena så låter man det sitta på, på ett annat finger. Smart va? :) Detta tog mig Max två minuter!

OLOOO! :)

Publicerad 2012-04-14 12:00:00 i Allmänt,

Har lite coolt smink till läppar på G men jag tänkte att jag kan bjuda på lite bilder från kameran som följde med till Melodays inn förra fredagen när vi fira knuda. Gick hem runt 22-23 så de va ingen lång kväll direkt! :) Men bilder blev det!

Hoppas de är OK med alla! Är det inte det får man säga till så tar jag bort det!

skönt att Thim är så lång så han ta foton som ser ut att komma från taket! :P






Det var en nära titt på kvällen nu ska nu få från ett längre perspektiv!








SKYLDIG!!!!

Kart tittning! Sen var där ju kärlek under kvällen också!



Med denna bilden Tackar jag för mig, jag lär vara död nu eftersom Ollis lär döda mig!

Nu ska jkag plocka undan i rummet för här ska det bli nyrenoverat! :D Taggar med Ultra Gilrpower deluxe musik to get in the mood!

På väg till middag

Publicerad 2012-04-13 18:24:16 i Allmänt,

Här får man och tänker mmmm hela helgen ledig, fy fan vad jag ska ta det lugnt! Nää de skulle hon inte! Våra nya sängar kommer tisdag och eftersom jag och ollis tänkte måla om sätta fond tapet och lägga nytt golv innan blev det lite bråttom!! Så det ska jag göra...

Nu ska vi på middag i malmö på någon restaurang jag inte varit på innan. Vi får höras i helgen om jag hinner! Här är ett smakprov på hur jag ser ut idag

Ny inkommet!

Publicerad 2012-04-12 13:54:08 i Allmänt,

Wiie jag har köpt nya lack! Älskar att kunna måla naglarna igen!! :) Jag ska visa med bild sen men ni kan få ett smakprov från ett av mina andra nya från depend :)

Peachy på bussen!

Publicerad 2012-04-12 12:41:25 i Allmänt,

Ja var annars liksom! :P Har varit helt värdelös på att blogga på senaste men jag ska bättra mig! Igår blev de väl inget för att jag gick i skolan sen var min älskade ledig så vi tog en riktig fixare dag då. Bestämde hur vi skulle ha rummet i vår etta, fixa lampor och linsvätska och mat ja fan och hans moster! Städa och lite sånt tråkigt :)

Ja så är det. I skolan då? Jo det är ju fortfarande precis i början men jag tycker det går bra! Vi har nött in baser i huvudet på oss hela veckan så vi ska kunna lägga en killer bas. Sen nästa vecka ska vi börja med lite ögon och sånt så då börjar det roliga! Idag gjorde supersöta Katarina mig såhär fin

Här var det snätt :)

Publicerad 2012-04-11 12:42:40 i Allmänt,

Vi har idag korrigerat i skolan haha så kul vi fick snea näsor, större och mindre näsor påssjukan osv. Kul va det vad tycker ni om min näsa här? :) skit i att resten ser skit ut, det är en naturligt trött Johanna :P

Helt slut!

Publicerad 2012-04-09 13:57:41 i Allmänt,

Fy fan vilken jävla helg det har varit! Varvat jobb med bussåkning, middagar födelsedagar och att vara allmänt social vilket har resulterat i väldigt lite sömn! Vilket jag har tagit igen en hel del nu och idag är det min dag känns det som. Började dagen med ett träningspass, nu är vi och solar (Allan och jag) sen blir det film och spela Wii :) kanske blir lite smink också, vem vet!


Vi hörs! Här får ni en njutningsbar bild :) skönt!

Påsk!

Publicerad 2012-04-05 13:43:28 i Allmänt,

Nu är det påsk allihopa! :) då kan det bara vända mot bättre tider sen, eller? Idag hade vi bas, shading och highlights i skolan och efter skolan gick jag och två andra från klassen och satte oss på china boxs uteservering. Riktigt härligt var det!jag lovar att det ska börja komma upp mer bilder från vad vi gör i skolan nu när vi börjar sminka varandra på riktigt!

Jaha hur ser er påsk ut i år då? För mig är det arbete och middagar som står på schemat! Vilket jag tycker är bra för då kan jag träna på sminkningen, men guuuuud vilken skillnad det är att sminka någon annan än sig själv!!

Lägger upp min påsk make jag ska ha för kvällen senare, ikväll går middag nr ett av stapeln! Fira lottas födelsedag.

Det är fint väder i alla fall!

Publicerad 2012-04-04 18:45:13 i Allmänt,

Men hallå! Blir lite lack när det är fler besökare på min gammla blogg som jag inte ens skriver i, så försöker man vara effektiv här! Jaja vill folk kolla på gammal historia kan man göra det på min gammla blogg här kommer det nya och fräscha iaf!

Men det är ju fint väder...

You are my sweetest downfall

Publicerad 2012-04-04 17:07:54 i Dagens make up,

Såg bilden nedan och kände att jag ville göra den i min version med alla mina nya saker jag har i sminklådan :) Min känns somrigare med det lystrande mineralpudret och det knalliga rosa! :)





Hit the road Jack!

Publicerad 2012-04-04 13:53:17 i Allmänt,

Sitter på bussen på väg hem, snart hemma tack och lov! Jag är så himla hungrig och jag ska och äta vårkyckling hos mitt hjärta på Nilssons gästgiveri. Det ska bli riktigt gott!

Har varit riktigt trött på senaste! Ta bara igår: natt till 3/4 5 timmar, dör på bussen in till skolan 1 timme, dör på bussen hem från skolan 1 timme, äter runt halv två sen hem och pular lite grann, myser med ollis och däckar två timmar till, vaknar åtta, äter igen och har somnat för natten lätt innan 12! HALLÅ?! Har aldrig sovit så mycket som jag gjort på senaste!

Aja jag hann leka lite med min nya sminklåda igår, ska visa er senare!

Hörs!
Pusshej!

all you people look at me like i'm a little girl, but would it ever been O.K for me to step into this world?

Publicerad 2012-04-03 16:23:18 i Dagens make up,

Så andra dagen i skolan idag och det känns bra! Trevliga klasskamrater, bra lärare och massa smink... Kan det bli bättre?

Som ni kanske fattar har vi inte hunnit göra så mycket smink än. Igår hade vi bara introduktion och idag fick vi faktiskt måla lite. Färglära och lite sånna roliga saker. Vi fick blanda olika färger för att få en annan, få en snygg färgövergång och det svåraste var att vi skulle få fram vår egna hudfärg genom att använda oss av endast grundfärgerna (blå, gul, röd, svart, vit och även grön som inte är en riktig grundfärg). Det var enligt mig SVIN SVÅRT!

Anyway eftersom vi fick sminka våra ögon och tvätta av dom många gånger idag såg vi allihop rätt förstörda ut runt ögonen. INTE hälsosamt men vad gör man inte för att nå sina drömmar? Det var inte det jag skulle säga! Här kommer bilder på hur otroligt snygg Frida gjorde mig i håret i fredas (Fan i mig på tiden att jag fick tummen ur för jag har sett fan ut med en utväxt så lång att man blev helt mörkrädd!) + en naturlig make ;)


Här kände jag mig hur porrig som helst och då var jag ändå så trött att jag trodde jag skulle dö!

This is the day!!

Publicerad 2012-04-02 07:13:45 i Allmänt,

Oj oj, nu sitter man på bussen på väg till första dagen i skolan! OMG! Trött som ett as och snorig är jag, men fan så taggad! :D

Igår mådde man som man förtjänade herregud och imorse var jag fan fortfarande bakis :/ kanske inte skulle berättat det! :P vi kan väl säga som så att det inte blev många knop gjorda!

Men skit i det idag är en bra dag och det är första steget på väg mot att bli en make up artist!

Önska mig lycka till så hörs vi senare idag! :D

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela