My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

Cyber

Publicerad 2013-08-31 17:43:32 i Dagens make up,

Oj oj två veckors semester gick oförskämt fort och nu är vi hemma igen...... BUUUU :/ Har massor med bilder som behöver fixas så jag bjuder på några gamla jag inte lagt upp innan.
Så ni har något kul att titta på ;)
 
 
 

Let's get some inspiration!

Publicerad 2013-08-15 18:51:00 i Allmänt,

Ibland behöver man hitta lite inspiration och jag får mycket från bloggar, nätet, tidningar, serier och i vardagslivet!
De två understa snygga bilderna kommer från Linasfoto.blogg.se, Jätte duktig tjej!
 

As simple as that!

Publicerad 2013-08-13 16:45:00 i Dagens make up,

Nä svårare än såhär behöver inte en snygg make vara! Fin bas, fixade bryn och svart kajal uttonad med en grå/glittrig ögonskugga. As simple as that! Perfa för familje middagar eller girls night såhär på sommaren.
Hur ser ni ut om ni ska ha en lättare sminkning?
 
Jag har använt
Ögon
MUS Eyepencil Black
TickTock Cosmetics ED TimeSquare
Loreal Flase Lash Wings Mascara
 
Kinder
MUS Blush Must have
MUS Blush Nut
 
Läppar
TBS Lip & cheek dome Pinch me pink
 

Cold nostalgia chills me to the bones

Publicerad 2013-08-10 19:11:00 i Dagens make up,

Hallå snyggaste utväxten... :P
 
Haha förutom det, här är sminkningen från de svart/vita bilderna jag visade här om dagen. klassisk makeup upphottad med ettt par snygga röd/lila läppar. Älskar läppstiftet Cyber från MAC det är verkligen smyggt både med lila och med rött under.
Ville bara berätta också att det nu är ynka 8 dagar tills jag och mitt hjärta går på semester och är påväg ner till bryssel..weeeeeeeei :D Längtar!
 
Jag har använt:
Ögon
skuggor från 88 paletten
Loreal False lash wings mascara
 
Kinder
MUS Blush Nut
MUS Blush Fresh
 
Läppar
Isadora Lipliner 32 Mandarine
MAC Lipstick Cyber
 

Sommar fräsch!

Publicerad 2013-08-10 14:10:00 i Hur jag gör det,

En sak som är jobbigt med sommaren det är att sminka sig! Sminket kladdar, svettas av, smular sig och vill helt enkelt inte sitta där det ska då det smälter i värmen, helt normalt för att vara smink alltså!
Då tycker jag det är skönt att färga fransar och bryn. Det ger ett skarpt markerat utryck och det sitter där. Du behöver alltså inte göra mer än att kanske slänga på dig lite BB creme och böja fransarna lite, pang så har du en färdig vardagslook!
Färgen jag använder kommer från Refecto cils som du kan hitta på nelly.se men jag vet att även Depend har fransfärgning som du kan hitta på ex ica, kicks, åhlens. Jag lite sådana ställen. Ett tips är dock om du ska färga fransarn att ta hjälp av en vän då det går snabbast om du kör bägge ögonen samtidigt. Bjud in en vän för en spakväll kanske? Alltid trevligt, det passade jag och mama på att göra här om dagen :)
 
 

Höstens hetaste naglar

Publicerad 2013-08-09 13:55:36 i My makeup,

 
 Efter nästan ett år med mode som är over the top kommer nu hösten med stora språng och den sammanfatas med ett ord: enkelhet! Svart, vitt, grått, brunt, randigt och allmänt neutralt. Enkelhet i sin enklaste form helt enkelt! (få in några fler enkelt i en mening om du kan!;P)
Detta lacket kommer från jackpot och är brunt med en hint av lila underton, en vinnare till denna hösetn.

Make love not war, PEACE MAN!

Publicerad 2013-08-07 12:17:00 i Dagens make up,

Som jag antar att alla har märkt så var det ju pride festival för några dagar sedan och då gjorde jag denna makeup som ett atribut. Inga massa färger bara jag naturligt som vill ha fred. Mellan alla, kvittar vilken färg, sexuell läggning eller religon du har. Det handlar att acceptera folk för det dom är bara! För vi är ju från början alla samma och våra kroppar fungerar på samma sätt. Jag säger inte att alla ska älska alla för det är helt ärligt omöjligt, men att vi ska vara i fred med varandra. Vad hjälper hat, våld och krig? Kommer det något gott av det?!
 
Jag hara använt:
Ögon
Skuggor från 88 paletten
Loreal false lash wings mascara
 
Kinder
MUS Blush Nut
MUS Blush Must have
 
Läppar
MUS Lpistick Bare
Maybelline Colorsensationell lipstick 130
MUS Cake eyeliner Brown
 
 
 

TJABBA :D

Publicerad 2013-08-04 12:26:22 i Allmänt,

YOE PEOPLE! :D Nu är det äntligen dax igen efter en och en halv veckas uppehåll! Och denna gången har jag till och med preppat med mer än ett inlägg så nu kan nu ju iaf få ett inlägg var typ 4:e dag ;P haha kidding jag jobbar på det men det är inte mycket smink som går åt till dessa underbara sommar dagar.
Tycker att vi haft en väldigt underbar sommar och den kommer jag och mitt hjärta förlänga eftersom vi ska på roadtrip i europa där stoppen ligger i bryssel, brugge och sist men inte minst franska rivieran! WEEEI nedräckning har börjat, endast två veckor kvar!
 

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela