My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

Rule brittania!

Publicerad 2012-09-30 17:24:00 i Allmänt,

En kväll som denna tänker jag bjuda på bilderna från mitt underbara England. Älskar det landet! Varning för bild bomb deluxe!
 
Visst är Ollis och Ted lika som bär..... hehe
De lilla huset
Mina vänner för kvällen sen kom den trevligaste och jobbigaste dagen efter!
This is how we ride, country side MTF!
 
 
 

Oh boy you make me feel so oh boy you really turn me on boy and I don't know what you do

Publicerad 2012-09-30 11:17:31 i Dagens make up,

Jaha går lite upp och ner nu va? händer en hel del här. Det är kalas hit och dit och middagar här och där men de är ju trevligt när de händer lite i livet. Såhär såg jag ut igår när vi firade veve som fyllde 21 år. Så störigt var det dock för jag fick till de perfekta läpparna så satte jag på lipsealern från MUS, det funka uppenbarligen inte på detta läppstiftet för de bara drog ihop sig och blev kornigt som ni ser på bilderna. Istället för att hålla stiftet på plats utan att färga av sig blev det snarare tvärt om och det sluta med att jag fick ta av det och göra om i all hast så det blev inte lika bra. Gör om gör rätt!
 

Fly me to the moon, let me play among the stars

Publicerad 2012-09-27 20:37:00 i Dagens make up,

Kolla runt lite i mina gömmor idag och titta vad jag hittade bland allt oanvänt och glömt, ett läppstift från oriflame som är ett sånt där perfekt vardags läppstift nu till hösten! Blev verkligen glad när jag hitta detta för det är ett riktigt mjukt återfuktande läppstift som är perfekt till vardags, tänk en penna under också så kan de bli riktigt mörkt, bärigt lila! Påminner om ett sådär lite tantigt läppstift men på en ung själ blir det på nytt fött "to it's glory in the 50's" typ tänker jag på i alla fall :)
Enda minus jag skulle vilja ge är väl att det luktar en hel del parfym och det gillar jag inte men annars var det bra.
 

Stugan

Publicerad 2012-09-27 11:20:00 i Allmänt,

Har haft lite dålig med idéer till inlägg sen kom jag ju på att jag har massor av bilder som jag inte har visat typ som när vi var i stugan, england och köpenhamn! Jag tänkte börja med en bildbomb från stugan :) VARNING! Min familj är inte klok!
 
poser!
sådan farfar..
sådant barnbarn
Ollis fyllde ju år så de skulle så klart firas!
Grillning med fin besök :)
Spelkväll!
         
Åka båt :)
 
Visst ser det underbart ut? Perfekt när man behöver komma ifrån och kolla av!
 
 
 

Inspiration!

Publicerad 2012-09-26 19:16:00 i Allmänt,

Detta är hur man hittar insiration, en god öl och en bra tidningen på altanen i ett soligt värmland! Tänk att nu är det höst på riktigt... å vi som knappt haft någon somma :/ SUCK vad trött jag börjar bli på Sverige nu!
 

Age of the dragon, i'm in love

Publicerad 2012-09-26 13:13:00 i Dagens make up,

Kände för att prova min nya skugga Age of the dragon som jag fick på köpet av Tick tock cosmetics och ser man på, jag föll pladask för denna underbara ögonskugga! Ska påminna om skinnet på en drake och de gör jag med de hårda naturliga bruna och det magiska gröna och blå shimmret som man ser i rätt vinkel. Pure Perfection!
 
Vad tycker ni? Å vad tycker ni om mina nya fransar från Ardell?
 

Lady marmalade

Publicerad 2012-09-25 20:01:00 i Allmänt,

Såhär kan de sluta en tråkig kväll med inte allt för mycket på listan att checka av ;) Detta är efter jag ahde provat det svarta glosset som jag bestämmde mig för att piffa upp det lite extra!
 
 
 
 

Du är inte nån som man låser in, inte något som man har!

Publicerad 2012-09-25 11:30:00 i Dagens make up,

Rätt så passande rubrik med tanke på att jag på senaste tiden varit lite rebell mot mitt arbete då det har haft en tendens att lägga in arbetspass alla dom dagar som mitt umgänge helt plötsligt fått för sig att hitta på kuligheter, därför trotsar jag och hänger på trots att det innebär att det bara blir några fåtalet timmar sömn som man lätt kan räkna på fingrarna på ena handen!
I lördes var en sådan dag, Oliver och jag tajmar ju varandra så bra att jag jobbar de helger han är ledig (SKÖNT!...not!) och vi kände att det var dax att hälsa på Linus och Mame i Malmö. Så vad gör man inte för sin skatt som vill ha med en. Yes, Oliver har en personlig chafför och jag två jobb! ;P I alla fall. Vi började kvällen hos Linus och Mame, fortsatte in till lilla torg för att pröva en ny restaurang som hette Jospers. Grymt god mat och en väldigt lång vinlista.... Och redan där kunde man ju inte hålla band på mig, villket resulterade i att när vi hade ätit färdigt mätta och lite små lulliga låg T.G.I.F oförskämt nära för att bara gå förbi (låg precis bredvid :P) så blev det ett besök där. BAHAMA MAMA och RASPBERRY DAIQUIRI är två nya vänner från den kvällen. Hemma vid två var det rakt i säng för att gå upp kl 05... Jag var lite trött i söndes kan man väl säga men mådde faktiskt oförskämt bra!
 
I alla fall så det jag ville få ut med detta inlägget är att såhär var jag sminkad :) Enkel sminkning som jag lätt hade kunnat göra apsnygg med ett par knalliga läppar, men jag vill kunna pussa Oliver så jag undviker faktiskt smink på läpparna när han är där. Mame tyckte jag var tråkig "Du är ju make up artist, varför gör du inte värsta sminkningen alltid då?"
Förlåt! Är det bara Make up artister som för gå runt i hårdaste sminkningarna? :P
 
 
Gjorde världens tabbe när jag hade duschat, då tog jag i lite av bodyshops olja för det sa dom att de skulle vara bra för håret. MY AS! Håret såg fettigt ut och blev som svinto, så de gör jag inte om igen!
 

Creatures of the night

Publicerad 2012-09-24 18:53:38 i My makeup,

Jag sa ju att jag skulle visa upp det nya läppglanset jag hade fått hem och jag sa ju att det var riktigt coolt!
 
Detta är ett gloss som är svart och fyllt med massa småglitter (som tyvärr bara syns i rätt ljus men de gör inte så mycket eftersom bara färgen är ju rätt utstickande i sig), luktar super gott och blir lite sådär härligt kallt på läpparna. Mint är ingridiensen som gör det.
Riktigt bra och täckande är det också med MASSOR av pigment! Påminner om ett kompakt läppstift, ger lika mycket färg och täckning iaf! Dock med tanke på att det är ett läppglans och i mörk färg är det bäst att ha en läppenna under annars har det en tendens (precis som läppstift) att rinna ut så får man ränder runt munnen sen som inte är så snyggt!
 
 
 
Såhär täckande är glosset med bara ett lager utan något under.......!!!! Asså en naturlig sminkning + ett par snygga lösfransar till detta kommer ju vara sååååå coolt!

Wiie äntligen :)

Publicerad 2012-09-22 12:35:00 i My makeup,

Äntligen har mitt andra packet kommit från Tick Tock och precis som förra gången var sakerna jätte fina och precis som förra gånger ger inte bilderna dom rättvisa :D Här är lite bilder på hur ögonskuggorna såg ut, jag beställde nämligen ett lipgloss också som var riktigt coolt men de kommer senare.
 
På bilderna är det först med primer sen utan, skuggorna i sig är jätte fina utan primer men eftersom det är puderskuggor håller dom sig längre på locket med primer!
 
Från vänster: Clepsydra, Showtime, Tempus fugit
 
Från vänster: Midlife crisis, Midnigh t magic, Deadly nightshade
 
Från vänster: Pocket watch, Awkward moment, Age of the dragon (fick man på köpet och det tacker jag verkligen för ",), Witching hour
 
Alla skuggorna utan primer (och lite avslitna :P), fina va? :)

Det är dags för fredagsmys!

Publicerad 2012-09-21 20:27:46 i Dagens make up,

Tänkte visa dagens lite snabbt innan jag håller fredagsmys. Men jag lovar att det kommer komma upp lite inlägg nu och inte vara samma frånvaro som de senaste dagarna! Idag har jag haft en väldigt enkel sminkning, tänkte jag kunde bjuda på som lite omväxling från de senaste rätt tunga sminkningarna.
 

Burn in the ring of fire

Publicerad 2012-09-18 20:05:43 i Dagens make up,

Hej hej :)
Här kommer dagens sminkning
 
Jag har använt mig av MUS (kan säga att allt på ögonen kommer från MUS) Eyedust Mistletoe som jag suddat ut med den svarta färgen i tri brow shadow. Tills det hota jag upp det med strazzet som heter fire! Riktigt fina och coola stenar!
 






 
Jisses, nu börjar det verkligen bli svårt att få bra bilder på sminket när det börjar bli mörkt! Därför det är blandade bilder med och utan blixt.

I wanna be a billinaire so freaking bad, buy all of the things I never had

Publicerad 2012-09-17 11:37:00 i Allmänt,

Ibland önskar man faktiskt att man hade haft lite mer pengar ut varje månad så man hade sluppit sitta och dregla över bilder på alla dessa vackra ting som finns i världen! Detta hade jag spenderat i om jag hade haft mer pengar att spendera: Sminkat Alltid!, rest runt Jorden, Klätt mig i kläder jag är kär i, Safari, roadtrip in the USA, dykt på alla varma vackra platser som i typ Australien, Gift mig (kan vänta några år med den faktiskt!), Ställt upp som volentär och flyttat till varmare breddgrader för att bara nämna några få saker jag skulle gjort ;)
 











 

Santa can you hear me? I have been so good this year and I really really want these!

Publicerad 2012-09-16 19:16:00 i Allmänt,

En stor kyss till den som vill köpa dessa skorna från Isabel Marant till mig, kostar bara typ 1 500 € men fy i helvetes jävla fan vad snygga dom är! (Ursäkta mig i så hemskt mycket för språket men de e så de e!)
 
 
Helt seriöst, hur grym är inte fröken Mrant på att göra skor? Jag tror jag dör en skvätt! LOVE THEM ALL!

What a difference a day makes and the difference is you!

Publicerad 2012-09-16 14:33:50 i Dagens make up,

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering denna helgen men jag har haft och göra, detsamma gäller idag tyvärr. Hemmet ser ut som om man har sprängt en bomb här inne och det säger nog en hel del för folket som vet hur bra jag och Oliver är på att städa! ;)
 
Här kommer iaf ordentliga bilder på min sminkning från igår där jag använde mig av rosa och lila färger som jag tycker är riktigt snyggt tillsammans och det matchade mitt nagellack ;)
 
Skuggor kommer från FACE (Lila), Tick Tock (Mörkaste rosa), MUS (vit) och Ullared men märket heter Claudia cosmetics (Ljusrosa)
 


 




Vilken skillnad det är när man tar bilderna ute! Fast jag kände mig lite dum att stå där och ta foto på mig själv medans jag väntade på min "ride" hem till Mormor och Morfar igår. Hoppas ni får en bra söndag så får vi höras imorgon ;)

På väg till tolånga..... Ja vet ni vart de är va? :P

Publicerad 2012-09-15 17:21:00 i

Nu sitter jag i bilen på väg till mormor! Riktigt tråkigt att jag inte hann lägga upp bild på sminkningen idag för den blev bra men de kommer imorgon ;) Ni kan få en liten smyg titt på sminket men tänk nu på att detta är mobil bild, bättre kommer imorgon!

Medans jag väntade på moster viola (som inte är min moster utan mammas) och Göran så hitta jag en lite nyckelpiga :)

If you moust you moust! Nothing mousie about that

Publicerad 2012-09-15 15:02:24 i My makeup,

Hellu gott folk ledsen för dålig uppdatering men jag och mitt hjärta tog en liten paus från omvärlden efter mamma hade åkt igår villket var behövligt! Igentligen har jag inte riktigt tid att sitta här och blogga eftrsom jag ska på middag hos Mormor och har inte gjort mig iordning ett skvatt!
 
Ville iaf visa två nya lack jag köpte på flygplatsen när vi skulle flyga hem från England. Dom kommer från OPI och tillhör mimmi mus kollektionen, det rosa är en perfekt barbierosa som alltid funkar (If you moust you moust) och så har jag använt ett rosa glittrigt lack ovanpå som har små hjärtan i sig (Nothing mousie about it). Dagens sminkning lär komma upp imorgon för jag har definitivt inte tid att lägga upp den idag! Hoppas ni får en grym lördag! 
 



 
P.s måste bara säga hur glatt överraskad jag blev efter jag hade fått på mig dessa lacken! Torkade på två sekunder och sitter som berget utan något toplack. Det är nog första gången jag har målat naglerna utan att det har blivit något märke på dom eller jack eller ni när man kommer emot tyg innan lacket riktigt har torkat!
 
 

TIPS till sotade ögon

Publicerad 2012-09-13 19:04:00 i My makeup,

Väldigt många som frågar vad knepet är till att göra sotade ögon som inte ser ut som panda och inte blir randiga. Jag kan ju säga först att en grym suddpensel är makeup artistens nära vän! Själv älskar jag mina: en rundad från MUS och nr 217 från MAC. För att se till att skuggan sitter där kan man börja med en bra bas, en primer eller liknande. Jag använder faktiskt oftas hightech lighters från make up stor för att ge lite men det funkar även med en bra primer!
Men mina tips är kort och gott är:
  • Bra suddpensel
  • Bra primer till ögat
  • Börja inte med för mycket utan ta lite i taget och arbeta fram det!
  • ÖVA öva öva ju mer man övar desto bättre blir man
Lycka till!
 
När jag gör mörkt sotade ögon på senaste tiden har jag använt mig av MUS hightechlighter som heter Space och är kolsvart vilket ger mörka sotningar. Ju mörkare du vill ha desto mer tar du på liksom men som sagt börja försiktigt!
 
Till dagen sminkning till exempel använde jag först Space sen skuggor med lite färg i och då blev det såhär snyggt!

Every night a raven visits me, telling tales of sorrow. Every night araven visits me, telling a forgotten memory

Publicerad 2012-09-13 13:12:00 i Dagens make up,

Jag måste säga (och jag tror inte det är många som håller med mig) att korpar är ju himla vackra! Titta bara på deras fjädrar, nattsvarta men ändå fulla med många olika färger och det tycker jag är vackert. När något är mer än vad ögat först ser! Yes de gillar jag.
 
Lite mörk i själen idag kände jag, och här är en sminkning inspirerad av dessa nattsvarta men ändå så färgglada fjädrar. på närbilden av ögonen i mitten har jag tagit fotot med blixt för att visa hur vackert glittriga skuggurna är och hur jag riktigt skimmrade i olika färger likt en korpfjäder :)
 
 
  

 

 

Baby we gotta make a decision, We leave tonight or live and die this way

Publicerad 2012-09-12 18:00:00 i Dagens make up,

Denna sminkningen gjorde jag igår och matcha mitt humör och vädret på en och samma gång. det kändes väldigt grått igår kan man väl säga ;) Meningen var att det skulle vara en grå lite dyster sminkning men när jag fick på ögonskuggan Time Square från Tick Tock såg jag att den glittrade i alla möjliga färger och är en perfekt partyskugga! Som vanligt är det omöjligt att få detta småiga glitter på bild vilken jag tycker är riktigt tråkigt när det är så jäkla fint så vill man ju visa alla!
 
Just nu är jag på jobbet, jobbar ikväll och imorgon och efter det har jag så lyxigt schema att jag jobbar ett pass på åtta dagar :P När jag jobbade natt i måndes fick jag vara med om något av det häftigaste jag har varit med om, jag fick nämligen följa med våra skötorskor att hämta på snitt OCH jag fick turen att få vara med inne på snittet och se ett litet liv komma till denna världen! Det var verkligen en grym upplevelse och jag hade ett stort leende på läpparna flera timmar efter. Det var något verkligen speciellt och vi från neo brukar inte få vara med inne på snitten men jag fick fan i mig första parket vilket jag är grymt tacksam för att jag fick :D Dock kan jag säga att det är sjukt bordust, skit coolt! Men sjukt bordust också :P 
 
Hoppas ni får en super kväll gott folk!
 






 
 
 

Come to MAMA!

Publicerad 2012-09-12 11:21:00 i My makeup,

Som ni kanske märker så kan jag verkligen inte få nog av smink och här är ett litet smakprov av vad som är påväg från Amerikat till mig. Come home babys and make mama very happy! Perfekt till halloween och jag har en känsla av att jag kommer älska allt lika mycket som jag älskade förra lasten jag fick av Tick Tock Cosmetics, kan varmt rekomendera detta lilla men väldigt bra företag!
 
 
Halloween Set Deadly Nightshade {FULL SIZE} Creatures of the Night {Lip Gloss} Midlife Crisis {FULL SIZE}

I am all ears!

Publicerad 2012-09-11 10:23:00 i Allmänt,

Börjar ju faktiskt trilla in en hel del folk här dagligen nu så jag har bara lite frågor som jag hoppas att få svar på. Vet redan vilka några av är er men hade varit kul och veta villka härliga människor jag har och göra med och vad ni tycker? Vad tycker ni om för inlägg? är det något ni vill veta mer om? ja jag är all ears som sagt!
 
 

Eyes on target, get set, GO!

Publicerad 2012-09-11 10:07:00 i Dagens make up,


Snappa upp inspo från gårdagen och slängde ihop en sommrig sport make med influenser från hunger games. Tänkte jag skulle passa på att match de sista sommarstrålarna med lite härlig färg och sport modet verkar komma väldigt hårt nu så varför inte göra en sminkning som passar ett sportigt event typ. De knalliga och skapa kanterna snappa jag upp från när jag såg hunger games än en gång då jag tycker den är grymt bra!
 
Ja jag låter väl bilderna tala för sig själva, I just went crazy! ;)
 
  

 

Och vinnar skalle som man är tar man i till tusen ;)
 
 

dagens sminkning: Ingela

Publicerad 2012-09-10 15:52:54 i Portfolio,

Som sagt sminkade jag min faster i Lördes när dom skulle iväg hon och några kompisar, jag körde dom dit också och kan säga att dom är ju inte kloka någon av dom :) haha
 
Tyvärr syns färgerna inte så bra eftersom de va kvällssol när vi tog fotona (eftersom kvällsol har ett mycket gulare ljus än dagsljus försvinner färgerna mycket mer än vanligt!) så man ser inte färgerna så mycket men jag tyckte Ingela blev väldigt fin i det guldiga och bruna faktiskt! Hon ville ha en fin sminkning men inte så mycket smink. Så jag valde det guldiga för att piffa upp en annars ganska (enligt mig) enkel sminkning
 
Jag använde på ögonen 24 carat från MUS och grandfather a'clock från ticktock cosmetics och svart cake eyeliner från MUS såklart ;)
och lite av solpudret Baked från MUS (ett riktigt bra solpuder enligt mig faktiskt!) för att framhäva kinderna och kindbenen
 
 
 
 
 
 
 

AP TRÖÖöÖÖÖT

Publicerad 2012-09-09 15:43:26 i

Yes you hörde tröt! :) fyyy har inte sovit många timmar i natt! Tror jag äntligen somnade vid tre och 20 över 5 var det dax att gå upp och jobba...... Blääää! Att jag fortfarande lever är ett under man man får väl skylla sig själv, man lever bara en gång!
Önskar att jag hade såhär mysigt nu och inte satt på en äcklig buss som bara luktar häst! Snart så har jag en mycket mysigare och lurvigare vän i min famn ;)

Vägen till Hollywood benen?!

Publicerad 2012-09-09 12:53:00 i Allmänt,

Antar att det inte bara är jag som vill ha sånna läckra, långa, glansiga och som det ser ut väldigt lena ben som alla stjärnorna springer runt med i Hollywood? Trodde inte de va.... ;)
 
Tänkte ge några tips som jag såg i en gammal ELLE tidning på jobbet, den var typ från början av 2000-talet men där stod det en väldigt bra artikel om hur man skulle få Hollywood benen som jag annama direkt! Nu efter att ha provat lite kan jag nog säga att, ja det funkar! Hur smala och bruna du vill ha dina ben (Även om jag föredrar lite kurvor) står du för själv ju men vill man vara fin får man faktiskt lida lite pin!
"Hemligheten" är att vaxa benen och olja... Inte så svårt va? Varm vax då! Jag köper veets varm vax som doftar ljuvligt av vanilj och har min personliga vaxare i mitt hem som torterar mig, men alla har ju inte sån tur som jag att ha en pojkvän som är grym på att vaxa ben ;) Tips är då att gå till en salong för bästa resultat, eller att någon annan gör det. Jag kan säga att det är typ omöjligt att vaxa benen bra själv då man drar för löst och åt fel håll.
Efter du har vaxat benen finns där oftast några fåtal hårstrån kvar som man får raka bort sen smörjer man in benen med någon olja t.ex babyolja eller någon annan olja till kroppen. Jag kan varmt rekomendera The bodyshops nya oljor! Jag har oljan som doftar moringa och tycker den luktar galet gott!
Ett bra tips är att inte vaxa benen samma dag du ska vara fin för det ser ut som om någon har mördat hårsäckarna på en MEN det blir ett jäkligt bra resultat sen som faktiskt håller! Det är mer än en vecka sen jag gjorde det sist nu och mina ben är fortfarande lika lena som en bebis rumpa!
 
Saken är när man vaxar benen rycker man håren från roten vilket gör att håret inte växer ut där igen, utan de håren som senare växer ut är då dom nya mjuka ljusa håren som de ser ut från början innan man har börjat raka dom! När man rakar benen klyver man av håret och det är det som gör att håren ser mycket mörkare och grovare ut!
 
Vill du ha ben som dessa kvinnor?
 

Allt du behöver är:

och

Vill inte visa mina ben i detta inlägget nu då mina ben inte är i närheten så syggt bruna och vältränade som dessa kvinnors! :P Det kommer kanske en annan dag är ju inte dax att vaxa för ens två veckor nu så ;)
 
 
 
 

Señiorita I feel for you

Publicerad 2012-09-08 18:17:00 i Dagens make up,

Suck nu börjar verkligen hösten komma! Har redan invigt min nya vinter jacka...... Det är sorgligt faktiskt med tanke på att vi inte haft någon sommar typ! Kul är det ju att Halloween närmar sig :P Och kul är det att jag nu när jag har jobb har beställt liiiiiiiiite smink till :D schhhhhh säg inte det till någon ;)
 
Tänkte jag skulle ge mig på att köpa vax osv och försöka sminka sår om de kan va något folk vill se? Om inget annat tänkte jag för min egen skull ;)
 
Nej nu kom jag av ämnet! Denna sminkningen är till alla señiortias som fortfarande kanske har det lite varmt och ska ut på en LOCO kväll ikväll/ lite burlesque look. Oj oj OJ! Min Spanska börjar bli bra va? :P ÅÅåååå jag vill till Spanien... Jag vill från den är j**la hålan över huvud taget igen, trivs inte här längre direkt :/ Ursäkta språket!
 
Men nu hände det igen! Det jag ville säga är att läpp pennan Russian och läppstiftet China red från MUS är skit bra till att få sånna här riktigt snygga intensivt röda läppar och är ett måste i sminkbyrån för min del :P och jag behöver en till haha:D
 






 
 

FRULLE!

Publicerad 2012-09-08 09:00:00 i Allmänt,

Hallå mina vänner :) just nu jobbar jag och ska antgligen äta frukost typ nu, vilket jag tänker tillägna detta inlägget till. FRUKOST! Äter ni frukost? Jag brukar bara äta frukost när jag jobbar morgon eller på semstern, så typ väldigt sällan. Nu efter semestern har jag försökt fortsätta att äta frukost på "morgonen" men jag är inte ett jätte big fan av det men det kan ju inte va bra för magen att börja med en riktig lunch väl?
 
Vad äter ni till frukost? Min favorit kombination är nog macka med typ philadelphiaost med smak och salami, det tycker jag är riktigt mumma och många tycker att jag är konstig :P
 
 
När vi ändå pratar mat, vad tror ni? Tror ni vi dricker mycket saft eller? :P

Jag är lyckligare nu

Publicerad 2012-09-07 17:07:00 i Dagens make up,

Jaha då har man haft Mormor på besök och färgat hennes fransar och bryn. Imorgon fortsätter jag jobb på Neo, tydligen hade jag en månad till där och på kvällen ska jag sminka min faster Ingela. Dagens sminkning har är en som är väldigt passande nu till helgen. En sotning med lite vit för att öppna upp ögat.
 
Jag har använt:
Face stockholms vita skugga clarity och den svarta är från Bodyshops palette som heter: eye palette 01 silver balck. På kinderna har jag MUS MS dramatic och på läpparna har jag Elisabeth Arden 8 hour cream.
 






Puss på alla er som läser min blogg, hoppas alla får en superbra helg!
P.s Haha ser ni vad jag har glömt på första bilden? Så kan de va när man blir avbruten mitt i och börjar tänka på annat ;P

Tote Bag

Publicerad 2012-09-07 11:10:00 i My makeup,

Köpte även ett super snyggt gråbrunt lack från Fnug som heter Tote bag. Jag gillar det verkligen, riktigt typiskt höst lack som är jäkligt snyggt! Haha det är lite på gränsen att se ut som bajs dock(förlåt för omgna mig men kan inte hjälpa det ;P) fast jag älskar det ändå!
 


Ni får ursäkta de utsträckta bilderna, jag vet inte vad som hände!

Baby you're the meaning in my life, you're the inspiration

Publicerad 2012-09-06 12:56:00 i Dagens make up,

Här kommer äntligen lite bilder från hur saker och ting gick till på det underbara bröllopet jag var på i Lördes. Det var så jäkla roligt även om det slutade med att jag "gjorde en Oliver" (som han själv kallar det :P) vilket jag inte tänker berätta vad det är men det är inte att kräka eller något sådant om ni tror det ;)
 
Eftersom det var vad dom kallar "A white wedding" så ville jag ha väldigt enkel men vacker sminkning så jag gjorde en klassisk med den rosa skuggan "everyday pink" på locket och en grå/brun skugga i ögongloben väl uttonad
 






A perfect Match!

So Chic

Publicerad 2012-09-05 17:46:23 i My makeup,

Ooi ooi ooi! Hemkommen från England igår och idag är man jäklar i det sliten, men det har varit så sjukt skönt och underbart att få ha dessa 3 veckorna ledigt! Längtar redan tillbaka tills vi ska till Ted och Mandy igen och att komma hem och ha en miljon saker att få ordning och reda på gör INTE saken bättre :)
 
Nu ska jag väl kunna komma igång med bloggen som vanligt igen och första sminkningen kommer upp imorgon men så länge bjuder jag på mitt fina nagellack från Fnug som jag hade till bröllopet. Det heter So Chic och är köpt på Matas. Väldigt enkelt och elegant vilket passade perfekt till min underbara klänning jag hade på mig!
 


En liten sneak a peak på hur jag var klädd i Lördes

A beautiful day för a white wedding

Publicerad 2012-09-03 17:44:37 i

Vi njuter v sista dagen här i England så jag kan tänka mig att ni förstår varför det inte är så mycket inlägg här! Vi får höras på onsdag igen när jag är back on track igen

English countryside

Publicerad 2012-09-02 19:03:48 i

Wow vilket bröllop igår! Det var vackert underbart and absolutly briliant! Bjuder på en bild på sminket jag hade när vi var på middag dagen före bröllopet

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela