My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

God save the Queen!

Publicerad 2012-08-31 12:49:00 i Dagens make up,

Just nu är jag ju i England men jag tänkte bjuda på den enda sminkningen jag gjorde när vi var uppe i stugan på semester. Ville passa på att vila min hy den den verkligen är i krig med mig just nu! Detta kan man väl säga att det är inspirerat av det underbara sjövattnet som inte alls är blått faktiskt men när man tänker vatten tänker man ju oftast blått ändå ;)
 






Har faktiskt bara lite puder i ansiktet för jag vill inte ha för mycket på huden som jag hade brännt lite som ni kanske ser ^^,
 
 

Fairytale ocean

Publicerad 2012-08-30 13:35:00 i My makeup,

När jag handlade mina andra lack från Hm inhandlade jag även denna goding! Den heter fairytale ocean och är ett riktigt kameleont lack! Det har en färg i solljus, en heeeelt annan i skugga och på kvällen är det en ny färg!
 
Titta! Första bilden är i mulet dagsljus, den andra är i skugga och den sista är med blixt och är även så det ser ut i solljus

Hello darknes, my old friend

Publicerad 2012-08-30 11:42:00 i Dagens make up,

Närmre titt på hur jag såg ut när jag i tisdes när jag sökte jobb, det gick nog bra kändes det som :) Uppdateringen kommer funka som den gjorde förra veckan när vi var i stugan!
 




Packar inför imorgon

Publicerad 2012-08-28 23:38:01 i Allmänt,

Här är packandet i full gång och tvätt maskin och diskmaskin är i full gång så att det ska vara rent och fint här hemma medans vi är borta
 

Jobbsökande

Publicerad 2012-08-28 13:59:58 i

Jaha då sitter man här på väg in till stora staden för att söka jobb. Ska väl erkänna att jag är smått nervös va :) men jag tror ben hårt på att jag kommer ro hem något idag, jag måste annars kommer de ju inte att funka! :)

Hade ni anställt mig?

Mellan landar

Publicerad 2012-08-27 22:01:29 i

Hej gott folk :) kom hem från stugan igår vilket var skönt men också lite tråkigt, idag jobbade jag mitt kanske allra sista arbetspass på Neo vilket också var skönt med också riktigt tråkigt! Imorgon blir det till att vara arbetssökande på hel tid och ska ta en sväng till Malmö och lund för att söka jobb! Sen på onsdag morgon flyger man mot Birmingham för att hälsa på ollis bror och gå på deras bröllop.... Sen, vad händer sen? :O ääää jag kommer få nått av jobben jag söker annars får man väl vidga "arbets-vyerna"

You got a fast car, I won a ticket to anywhere mayby together we can get somewhere

Publicerad 2012-08-22 18:52:00 i Dagens make up,

Idag hade jag samma problem som hände med It's Only forever skuggan. Detta är en jääätte fin skugga som är lite brun/beige med ett härligt blått glitter i, men precis som den andra ville den inte få med det på bild såklart. Men fint är det iaf ;) Får se om de går att lösa på annat vis..
                                                                                           
 
 

Absolut Greyhond på Push, Göteborg

Publicerad 2012-08-21 12:20:00 i Allmänt,

I Fredes var jag ju som sagt i göteborg och hälsade min lilla Mammi och gjorde sista jobbet för Absolut Greyhond eventena. Måste säga att jag är nöjd över min insatts och att jag har träffat två väldigt härliga tjejer från Göte-la-borg som jag jobbade med där. Var såååå nervös för att jag skulle få göra detta själv men det visade sig att så va inte fallet. Jätte duktiga va dom så sjönk aningen och jag kände mig lite som en gröngöling men baaaaah jag är fortfarande grym och det kommer bara till att bli bättre ;)
Blev inte så mycket bilder på vad vi gjorde men lite bilder från när det var jobbat färdigt iaf
Bra tryck och sköna människor :) Haha Micke redo för att vara med på bild i alla lägen + Micaelas arm
Posers? :)
VARNING Dessa bilderna som kommer nu är alltså hur jag var sminkad.. Dock tagna halv fyra på morgonen, så lite bortslitet jämfört med början av kvällen ;)
 
 

Baby there you go again maken me love you, got you stuck on my body just like a tatto

Publicerad 2012-08-20 12:00:00 i Allmänt, Dagens make up,

 Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
NEJ det är ingen vanlig dag för det är min Ollis födelsedag
HURRA HURRA HURRA
 
Idag firar vi att Ollis blir hela 23 år gammal med en lite klänning och lila Make up
Ska jag vara heeelt ärlig är detta ett förinställt inlägg och det kommer dom flesta inläggen vara denna veckan eftersom stugan ligger mitt ute i skogen lär det inte vara den bästa mottagningen! Och för att jag vill kunna vila och mysa till max! ;)
 
♥♥♥♥I Love you Mr Carzy ♥♥♥♥
 
 

We only watching the stars heaven gotta wait another year, hold on to yor visions tonight

Publicerad 2012-08-19 19:33:00 i Dagens make up,

Dagens sminkning är baserad på insiration från min nya t-shirt från HM och ett av mina favorit program Big Bang Theory! Haha det är sååå bra :) BAZINGA!
 
Jag ville göra spaceade ögon och få det att se ut som massa stjärnor med glittret... Glittret syns mer på riktigt så det är synd. Bilderna gör inte sminkningen helt rättvisa men man ser tanken och det färdiga verket i alla fall!
 
Just nu räknar jag minutrarna tills vi ska köra till stugan.. Har jag sagt att jag längtar? :)
 
 
 
 
 

Pure art!

Publicerad 2012-08-19 12:37:40 i Allmänt,

ÅÅÅÅ MYYY GOOOOOOD!!! Jag vaknade imorse och bara precis var mega förkyld igen! Idag ska jag ta det lugnt och småfixa tills vi ska köra ikväll, under tiden lyssnar jag på skönt musik och njuter lite gran över att få ha det lite lugnt! Tänkte bjuda på två låtar som jag älskar. Hade en period för två år sen när vi var i London där vi lyssna på dessa oavbrutet och OJ villka minnen som kommer tillbaka!
 
Denna är ju bara så vacker i sig själv men är nog 100 gånger bättre när min kära vän Lilja sjunger den (Hon är faktiskt min favorit artist! Sjunger på låtar hon har skrivit för längesen fortfarande när ingen annan hör hur jag förstör dom med min stämma ;P)
 
 
Första gången jag hörde denna tänkte jag bara "va fan är detta?", andra gången tänkte jag "Men gud den är ju inte to bad ändå", tredje gången "Pure magic!". Efter 1 000 000:te gången tycker jag fortfarande att detta är något av det vackraste jag hört!
 

Into the wild, i'm back by noon!

Publicerad 2012-08-18 18:04:31 i

Något måste man ju underhålla sig med på en tre timmars busstur, eller hur?? Detta är mina nya lack, back by noon och into the wild och är från hm:) Mycket nöjd tjej! Både över lackningen och för att jag kan ha nagelack igen :) vad tycks?

Into the wild, i'm back by noon!

Publicerad 2012-08-18 18:02:50 i

Något måste man ju underhålla sig med på en tre timmars busstur, eller hur?? Detta är mina nya lack, back by noon och into the wild :) Mycket nöjd tjej! Både över lackningen och för att jag kan ha nagelack igen :)

Tick tok cosmetics

Publicerad 2012-08-17 20:12:00 i My makeup,

NU, nu tänkte visa er min fina saker från Tick Toc Cosmetics innan jag går tillbaks till att fixa inför vår semester till stugan uppe i värmland imorgon :D. Så himmla roligt va de när jag fick packetet för det var ett personligt litet medelande och paljetter och godis och massa kul :) Trevligt med små företag, det är mycket personligare och bättre på något vis! Såg dock att typ alla ögonskuggor var slut i fulla förpackningar och att det bara var sampels kvar! Det gör inte så mycket för att dom är så pass stora att dom räcker ett bra tag!
 
 
 
Swtaches (jag har provat färgerna på två olika primers så därför är det två av samma färg!) från vänster:
Salvador dali, The night bus, Eleventh hour, killing time, midsummer night, partytime excellent!, everyday pink
Vänster till höger: I <3 U 4EVA, Expiration date, Stop...Zombie time, Spring Forward, Big Ben, Once In A Blue Moon, Cuckoo, Frozen in Time, Time Square, I'll sleep when i'm dead, Digital, Time wrap...Again, Back to the future, Sexy Time

Vänster till höger: Free bird, Half-past Crazy, Grandfather clock, It's only forever, nightman, Dusk 'til dawn, Atomic clock, Dayman, Deathray (mycket clock i dessa namnen ;P)

High on Ipreen!!

Publicerad 2012-08-17 14:18:40 i

Efter en rejäl dos Ipreen och en hemsk bussresa som inte är färdig än har jag bestämmer mig för att jag fan ska fixa att sminka 3 timmar ikväll! Vad gör jag inte för att få göra de jag älskar? :) De lär bli några fler Ipreen innan jag ska men jag ska fixa det! Får nog först vila lite när jag kommer till mor!

Hallå trötta Johanna! Sliten idag?..... Yes! :)

Återkommer!

Publicerad 2012-08-17 14:08:00 i Allmänt,

Har haft en liten paus men jag återkommer med uppdatering så fort jag kan för nu ska jag iväg till centersyd med Carro;)
 

7 flowers under the pillow and a dream about the one I love

Publicerad 2012-08-16 19:58:00 i Dagens make up,

Idag matchade jag min nya,stora, mysiga, vinröda tröja från gina tricot med en ögonskugga i liknande färg. Jag ber om ursäkt för påsarna under ögonen! Har Mått bättre... ( JA NÄR JAG INTE MÅR BRA FINNS DET INGEN DET ÄR MER SYND OM ;)!) IMORGON ÄR DET SEMESTER!!!
 
Det är synd att jag inte använde primer för känns som om bilderna inte gör färgen rättvisa.. Jag får återkomma med det ;)

Pinch me pink

Publicerad 2012-08-16 14:19:23 i My makeup,

När jag på nova härom dagen med min lilla kusin var vi på bodyshop och köpte en smart liten sak. Jag köpte ett rosa.. jag vad ska man kalla det, läpp och rouge stick från deras Lily Cole kollektion. Det är ju främst för att ha som rouge men är jätte fint på läpparna också! Använde detta på både kinder och läppar till sminkningen i förra inlägget. Väldigt fräscht och går på ett kick att sätta på.
 

It's only forever

Publicerad 2012-08-15 17:09:49 i Dagens make up,

Usch äntligen är mina nätter färdiga och jag mår PISS! Riktigt illamående och förkyld. Men det är bara att bita ihop för har jag tur är det min sista dag innan semestern :) Skulle inte förvåna mig om jag inleder den med att bli sjuk!
 
Det var inte det jag skulle berätta. Här kommer sminkningen jag gjorde igår, en lite enklare och vardagligare eftrsom det på senaste tiden har varit mycket av de lite extremare slaget. Så nu valde jag att ta en skugga som jag är lite kär i och en enkel måsvinge eyeliner i brunt till det. Ögonskuggan är en av dom från tick tock cosmetics och den heter It's only forever. Jätte vacker skugga som ser beige shimmrig ut på bilderna tyvärr ficka jag inte med för den shimmrar i ljust grönt och det är riktigt vackert! Men men den ser fint ut ändå :) Jag har även ett nytt rouge på mig från bodyshop som är jätte fint men de berättar jag mer om imorgon ;)
 
Vad tycker ni om mina nya örhängen? Jag är kär i dom! :) Det är antagligen de enda örhängena jag kan använda med nickel i eftersom det faktiskt är clips :P

Fullt ös medvetslös!

Publicerad 2012-08-14 16:22:26 i Allmänt,

Yes kan säga att det just nu är FULLT ÖS i mitt liv därför verkar jag aningen MEDVETSLÖS här på bloggen!  höhö Det är så j***a mycket att göra både hemma och på andra ställen nu innan semstern börjar (på fredag, HELL YEAH!) och vi ska iväg. Igår till exempel hann jag tvätta och upptäcka att tvättmaskinen va sönder, besiktiga bilen inför körningen till vår stuga, åka till novamed Fanny och shoppa till mig och födelsedagspresent till Ollis, åka hem och lämna Fanny, lägga mig och vila en timme inför natt arbete, äta och stjäla lite kvalitetsmys med Ollis innan jag var tvungen att köra för att jobba natt... Gissa om jag var död imorse när jag slutade!? Sämsta natten jag har varit med om, mådde PISS!
 
men men bjuder på en bild från en gammal sminkning medans jag ska arbeta med att uppdatera blogga, tvätta lite mer då Ollis fixade problemet :), börja packa lite inför helgen (Roligt nog jobbar jag HELA veckan innan semstern, vilket är mindre kul och jag lär vara död när vi väl har kommit upp till stuga.. oo vilket påminner mig att jag måste ringa till farmor och farfar och säga att vi kommer), antagligen packa min sminkväska eftersom jag ska en snabbis till Göteborg på fredag (får åka direkt efter jobbet men de är ju bara kul då jag ska få sminka och träffa mammis hoppas jag :D)
 
Jag ska göra allt jag kan för att hålla er uppdaterade!
 
 
 

I was born a weak and worried thinker with an eagerness to know myself

Publicerad 2012-08-11 13:22:00 i Dagens make up,

Jag tror jag är lite kär i denna sminkningen... Vill ni veta varför de gick så fort att fixa den igår? För att jag bara har sminkat läpparna :P Men jag fick genast en bild om hur jag ska sminka mig för absolut eventet på push på fredag! Fy f*n jag älskar mörka läppar och mörklila är defenitivt i topp! Dessa läpparna kommer ju vara as snygga i höst när det är de dova färgernas tid! Jag vet inte jag gillar väl lite Goth känslan över de hela mörka intrycket, lite magiskt på något vis. Vet inte varför men jag tänker bara på sago filmer typ twilight, harry potter, snövit... bara jag eller som känner så? :)
 

Friday i'm in love

Publicerad 2012-08-10 17:01:15 i My makeup,

GUUUUUUD Idag är Jag trött!! Det är ju helt sanslöst egentligen känner jag väl mest för att burra ner mig i sängen och stanna där resten av kvällen..... Tror de blir hämtmat idag! Haha men de kan jag få för jag va så himmla effektiv igår och jag (kors i taket) lagade mat helt själv! Inte den mest avancerade maträtten, BUT STILL! ;)
 
Frågan är om jag ska vara så duktig och göra en sminkning och lägga upp idag, eller om jag ska vara ännu duktigare och sticka och träna?!? Mmmm vi får väl se vad som händer ;) Men kan ju visa mitt otroligt fina, nya läppglans från Tick tock Cosmetics som jag älskar (använde detta i sminkningen från förra inlägget). Passande nog heter det Friday i'm in love och är ett läppglans i sådär mjuk men kall rosa. Väldigt lätt och okladdigt med mint i som gör att de känns lite sådär kylligt om läpparna som jag gillar :) Vill ni ha ett bra läppglans som alltid funkar kan jag definitivt tipsa er om detta!
 
   
 
 

I got another confession to make, i'm a fool!

Publicerad 2012-08-08 15:21:10 i Dagens make up,

Usch Jag har blivit såååå förkyld men icke tänker jag låta det stoppa mig! För sminkat mig de har jag gjort idag och nu ska jag gå och tvätta av det för jag ska på ansiktsbehandling :P Men först tänkte jag visa vad jag gjort :) Har använt mina nya skuggor (Everyday pink, Partytime! Excellent, Midsummer night, Half past crazy!) från tick tock cosmetics, I love them!
 
Haha kolla bakgrunden på bilden längst ner till vänster! :P Mitt hem för dagen och min hög med snor papper :)

Lycka!!

Publicerad 2012-08-06 18:19:10 i

Johanna är idag en fortfarande sjuk men lycklig tjej, för idag kom paketet jag har väntat på! Massa smink och jag håller på och aka prova ALLA! Ni kommer nog få se ett gäng snygga sminkningar framöver!! ;)

Nice and natural

Publicerad 2012-08-05 13:25:25 i

Såhär såg jag ut igår väldigt enkelt med solpuder lite mörkare skugga i globlinjen, eyeliner och mascara. Nu är de bort tvättat och jag ska och jobba, förkyld som as men men. Vad gör man inte för att tjäna lite pengar? ;)

Gay pride!

Publicerad 2012-08-03 17:44:01 i Dagens make up,

Så missnöjd bloggredigeringen vill inte arbete med mig :P Nu ska jag gå och grilla hos Far och visa er något jag däremot är stolt över, min hyllning till Gay pride veckan ;) Hoppas ni också gillar
 
 
 

A dream is a wish your heart makes

Publicerad 2012-08-01 01:41:23 i

Hallo, nu sitter jag och fördriver tid och ska göra de enda till klockan 7 imorgon bitti oii! När man sitter här i sin ensamhet är det lätt att drömma sig bort, långt, långt bort! Mina drömmar är väl rätt så tydliga här men för att jag ska se dom tydligt alltid har jag lite små knep. Jag är en människa med tusen drömmar och vill helst uppfylla alla nu på en och samma gång men har definitivt inte ekonomin till det och därför inte tiden heller! Men jag är rätt bra på att hålla mig påmind vad mina verkliga mål är och ett sätt jag har för att påminna mig själv är att i alla mode tidningar och liknande ersätta make up artistens namn med mitt eget för en vacker dag kommer det vara mitt namn som står där och någon make up tokig tjej som kommer drömma om att få stå där!

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela