My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

KABANG!

Publicerad 2013-05-30 22:03:39 i Allmänt,

Har ni tänkt på det hur saker och ting kan verka vara borta eller bra och sen bara smyger det sig upp på en igen att det kanske inte är det och ger igen med en käftsmäll?
Det har jag lagt märke av idag kan jag säga och det var inte alls kul! Satt och prata med Pappa idag hur mycket bättre allting kändes, livet börjar rulla på och mina glada dagar hade hunnit ikapp mig igen. Sen fixade vi med bilen, körde till tippen med saker satt och mös på Nilssons Gästgiveris ute servering i solen och nu ikväll sa det bara KABANG! Allt kändes piss och deppigheten bara var där utan någon förklaring? Helt seriöst, ingen förvarning eller utlösning!
Jag menar så skör kan man väl ändå inte vara så att man bryter ihop för att man avslutat den bästa boken man har läst? (By the way kan jag rekomendera Hungerspelen, Fatta Eld och Revolt) Bara för att det var ett lite halvsorgligt slut?
Hmmm jag undrar då det jag?! :/
Problemet är väl att jag har varit ensam förlänge utan att underhålla eller stimulera mig på något annat vis än att läsa! Men det är väl så, nu då? Den har jag ju läst på morgonen för att vakna till och på kvällen för att tagga ner. Men det är väl den känslan som kom ikapp mig, det är ibland ingen kul känsla alls. När man känner sig sådär tom och tänker:
Jaha och vad nu då?
Lite som dagen efter studenten fast på fel sätt!

Alla helgens looker

Publicerad 2013-05-30 14:05:00 i Dagens make up,

Här ser ni en sliten hjälte från helgen! Den ena för att hon gick upp för tidigt efter att ha sovit för lite och den andra av helt andra anledningar! Men vad gör man inte för att få vara med? :)
Tror min röda tråd i helgen var lätta sminkningar. På den översta har jag bara markerat lite nätt runt ögat med brun kajal och skugga ovanpå, på den undre en enkel koppar skugga med bara mascara till.
Vet inte men det var väl mitt nyvunna självförtroende som ville visa min naturliga skönthet kanske ;P
 

Everything I do, I do it for you!

Publicerad 2013-05-30 10:59:00 i Dagens make up,

Denna looken hade jag i lördes på dagen. Det skulle gå fort, enkelt och inte användas några penslar eller produkter av de jag skulle ha med mig... haha som makeup artist kände jag mig smått handikappad utan mina penslar! Tillslut kom jag på att jag hade min eyeliner från Peggy Sage som har filttopp, alltså behödes ingen pensel och läppenna och läppstift kan man ju alltid ta på utan pensel :)

I know this girl she likes to switch teams and I'm a fiend but I'm living for a love supreme

Publicerad 2013-05-29 17:35:00 i Dagens make up,

Jag vet att jag har snackat tillräckligt om naglar idag men jag vill bara säga att jag blev inspirerad av dem till att göra en söt och pastelig sminkning och detta är resultatet. Det var allt! :)
 
Jag har använt:
Ögon
Viva la diva starlight collection palette
TTC ED Froozen in time
MUS Cake Eyeliner Black
HM Kajalpenna Vit
Loreal False lash wings Mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
MUS Bronze powder Baked
 
Läppar
HM Kajalpenna Vit
Limecrime Lipstick Countessa Flourscent
TTC ED Froozen in time
MUS Lipgloss Virgin
 

När vi ändå pratar naglar

Publicerad 2013-05-29 14:16:00 i Hur jag gör det,

Jag vet inte hur det är med er men jag som har lite längre nagler (dom växer som ogräs!) får ofta mycket skit under dem, det kvittar hur mycket jag tvättar häder och in under naglar där är alltid något! Dessutom äger jag ingen sån som man har för att rensa under naglarna. Har ni det? Till er som har samma problem som mig så har jag hittat en bra lösning! Oftast har man ju faktiskt tops och en sax hemma, vilket räcker för att du ska kunna rensa ordentligt under naglarna. Allt du behöver göra är att klippa av tippen på topsen med ett vinklat jack så har du det perfekta verktyget att rensa under naglar med! Snabbt och lätt löst ett ilands problem här och nu!
 

Pastel trianglar

Publicerad 2013-05-29 11:01:00 i Hur jag gör det,

Såhär söta nagler hade jag i helgen och jag tänkte faktiskt visa hur jag gjorde dom för det var inte så svårt! Okej att vissa kanter är lite ojämna men det var första gången jag gjorde det men ville ändå visa eftersom jag kände mig ändå nöjd med resultatet :)
 
Det ni behöver är:
  • Två olika lack, jag hade tre eftersom det rosa inte täcker så bra direkt
  • Tejp
  • och såklart nagler att måla på ;)
Först målar du den färg du vill ha i bottnen, alltså inte den färg du ska ha på dina trianglar och låter de torka.
Efter det tar du tejp i lagom stora bitar, ett tips är att först sätta tejpen på handryggen för att lite av klistret ska komma av så det inte drar av lacket du målat innan. Sätt tejpen på naglen i kors som jag visar på bilden för att skapa en triangel.
Nu är det dax att måla dit trianglarna och när det är färdigt drar du bara av tejpen
Voila!
 

Vad är en bal på slottet?

Publicerad 2013-05-28 18:39:00 i Dagens make up, Portfolio,

Ja vad är en bal på slottet? Dessa snyggingar sminkade jag i lördes då det var bergas bal som gick av staplen! Dom ville vara romantiska och sexiga, typ. Så till Erica som skulle ha en ljusrosa klänning med silver detaljer gjorde vi en kall sminkning med rosa och bruna toner som gick fint in i varandra, kom på att Erica inte har någon mascara på dessa bilder då hon ville ta på det själv (kan förstå, det är rätt obehagligt att ha någon som sätter mascara på en!). På Mathilda som skulle ha en marinblå klänning även denna med silvriga detaljer valde jag en enkel brun/beige sotning då hon var ovan vid att ha så mycket smink på sig. Det jag ville göra var helt enkelt att forma upp ögat och ge det där lilla extra skimmret på den beiga ögonskuggan för en "baligare" look (yepp baligare är mitt nya ord och det kommer snart finnas i alla svenska lexikon!).
Hade varit extra kul att se hur allt blev med klänningen och smyckena på och Mathildas hår färdigt också kanske, lejonmanen skulle inte vara kvar ;)
 
Det man vill få fram i dessa sminkningar är ju det vackra hos personen och förstärka det så att man kan få känna sig som sitt vackraste jag en sånhär dag! Jag är nöjd och tjejerna var nöjda vilket är bästa resultat :)

Tankeställare

Publicerad 2013-05-28 14:56:23 i Allmänt,

Tankeställare för de flesta va? Samtidigt som det är roligt är det också den brutala sanningen! Jag är inte den som hånar någon för att de har en tro, tvärtom tror jag att man behöver att ha något att tro på annars har man ju inget att typ se fram emot eller "följa". Alla har rätt till en åsikt, men de säger inte att man inte kan ändra sig. Jag är inte direkt kyrklig, kristen eller tillhör någon reilgon över huvudtaget samtidigt som jag kan blanda ihop det jag tycker är bra från de olika religonerna och skapa min egen tro. På samma sätt som vissa behöver ha ett strukturerat schema framför sig för att kunna arbeta så kan de finnas de som behöver en färdig tro att följa medans andra kan få behöva bygga sitt schema/sin tro själv, men vem säger vad som är rätt och vad som är fel? Kan vi dömma en människa för deras tro? Och vilken tro är då den riktiga? Har inte alla religoner sina fel, kryphåll och syndabockar de med?
 
Så vad ska man tro på? Eller som Di Leva säger, VEM ska jag tro på?
 
Jag vet vem jag vill sätta tro till, och det är mig själv! Vem ska annars kunna tro på mig om inte jag gör det?

Hej kompisar!

Publicerad 2013-05-27 22:14:56 i Allmänt,

Hej mina vänner, ni får ursäkta min frånvaro här dessa två närmsta dagarna men jag har helt enkelt inte haft tid eller ork! Söndagen spenderade jag inte alls med min mor som var i Stockholm och jag hemma i lilla Hörby, däremot började jag dagen med att må som jag förtjänade(bläää!!!) sen lyckades jag att pallra mig ur sängen och upp till min faster och kusin där farmor och farfar också befann sig. Resten av dagen spenderade jag utslagen på deras soffa :P 
Gårdagen startade kl 8 på morgonen hos tandläkaren för att dra ut en visdomstand.... AAAAAJJJ!!!!! Det vill jag inte göra om igen Men är så illa tvungen då andra sidan skulle vara värre :( när jag kom hem från tandläkaren rusade jag in till mitt hjärta för att få sympati, någon som skulle ge mig lite kärlek och tycka synd om stackars lilla mig. Sympatin kunde jag glömma, här var det någon som ville sova så jag fick väl göra detsamma! 
När vi vaknade blev det mat (något som lätt slank förbi det värkande hålet), sen vidare till svärmor för att Ollis skulle få fira henne på morsdag också. Kvällen avslutade vi med en grymt god avokadosoppa med räkor och stenbitsrom. MUMS!
 
Så allmänt chill dessa dar men idag är det städning, träning och bloggning på listan! Hörs senare ;) 
ciao

Welcome to the jungle

Publicerad 2013-05-25 16:10:00 i Dagens make up,

Här mina vänner kommer gårdagens look på ansiktet, det var kul att få gå lite nuts på färger igen, just en sånhär sminkning har jag velat göra ett tag nu och nu var tiden inne för denna sminkning. Rätt bra faktiskt att förbereda sig med att sminka på papper dagen innan för då går det hundra gånger snabbare om man vet vilka produkter man ska använda osv! Denna looken hade lite jungle fever över sig också, påminner om någon färgglad fågel eller så :)
 
Idag sminkade jag som sagt två tjejer för sin bal och bilder kommer att komma upp inom en snar framtid, så kul jag kände mig nästan lika taggad som de gjorde över att få gå på bal. Man vet ju själv hur man var innan man skulle gå på bal men till min bal hade jag ju fått träna på det eftersom jag gick på bal året innan också, så hiiiiimla van att gå på bal asså! ;P
 

Balfrisyr på 5 minuter

Publicerad 2013-05-25 11:21:00 i Hur jag gör det,

Idag ska jag sminka två tjejer som ska på bal (suck.....vad är en bal på grand i lund?) och då tänkte jag passa på att visa en fin frisyr som är lite "balig" för den som inte har råd eller lust att gå till frisören och fixa håret. Allt du behöver är ett hårband eller klämmer. Bäst på ett inte allt för långt hår, jag börjar nästan bli lite långhårig för det faktiskt.
 
Det du gör är om du har hårband att sätta bandet på huvudet där du känner att du vill har det, tar en lite större slinga och rullar in runt hårbandet typ och så gör du med hela håret tills det ser ut typ såhär. Släng in en tunn liten fläta lite här och var för en flirtigare look. Har man inget hårband gör man så att men rullar upp slinga för slinga och fäster med klämma istället, så gjorde jag när jag skulle vara lite finare och hade kortare hår iaf.
 
Låter nog svårare än vad det är men kan säga att om jag kan göra denna frisyren så kan ni! Jag är faktiskt tyvärr totalt värdelös med hår!
Så nu har jag nog lärt er allt jag kan om hår... :P
 

Sassy Student

Publicerad 2013-05-24 19:09:54 i Veckans Wanties,

Ja här kommer nästa hela look då :) Till dagens makeup skulle jag nog välja något som är lite mer sött/sassy/elegantare än vad det var på bohem looken. Dessa produkter hittade jag på www.luxurydetails.se, www.nelly.se och på www.hm.se
Hur hade ni klätt er om ni skulle/ska ta studenten i år?

Studentlook- Sassy Pink and a big, fat eyeliner!

Publicerad 2013-05-24 12:00:00 i Dagens make up,

Här kommer ännu en studentlook och denna gången blev den mjuka skuggan pimpad med en stor fet eyeliner! Den största jag har gjort skulle man kunna tro faktiskt. Denna looken är för den som vill känna sig lite mer sassy på sin studentdag, fick faktiskt inspirationen från ett underklädes reportage i nelly magazine där de hade liknande! :)
Dock är det nog ingen makeup jag skulle rekomendera till den som vill göra en "10 minuters make", de där matta skuggorna behövde en hel del arbete innan de blev bra. Kan vara att jag är ovan också eftersom det var längesen jag använde den paletten! Fast jag tycker skuggorna i den är så ojämna för vissa är hur grymma som helst :/ men men resultatet blev ju ursnyggt tyckte jag och jag får lite 60-tals vibbar... Haha mycket refererande till årtal nu känns det som :)
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
Rosa skugga från 88 paletten
MUS MS Ghetto
Nelly.se Earth palette
MUS WP Sahara
Depend kajalpenna Mörkbrun
MUS Eyepencil Vanilla
MUS Cake eyeliner Black
 
Kinder
MUS WP Sahara
Rosa rouge är skuggor från 88 palette
MUS MS Ghetto (shading)
 
Läppar
Claudia cosmetics Lipstick 153 French Pink
Colourworks lipgloss ??? finns inget namn

When you put your arms around me I get a fever that's so hard to bare, You give me Fever

Publicerad 2013-05-23 18:24:07 i Dagens make up,

Idag provade vi på att göra något annorlund som jag aldrig trodde jag skulle gilla på mig själv nämligen, omålade ögon och röda ombre läppar. Men shit vilket power statement det blir med de stora bling halsbandet! Nästan lite 40-tal över det om man bortser från de omålade ögonen.. Asså inte ens mascara?! :P Hur gick jag med på detta egentligen liksom? Jag som tycker mascara gör så mycket för en sminkning! Men det funka på andra hållet också för detta gillade jag :)
 
Jag har använt:
Hy
Clinuiqe Super balanced makeup tient 27 Alabaster
MUS Reflex cover medium
MUS Cover all mix (den gula till finnarna)
MUS Dual foundation Stockholm (puder)
MUS Ghetto (som shading)
 
Bryn
MUS Tri brow color
 
Läppar
MUS Lippencil Russian
MUS Lipstick China Red
MUS Eyepencil Chocolate brown
MUS Lipstick Havanna

My makeup confessions in the making

Publicerad 2013-05-23 12:19:38 i Allmänt,

Okej ska jag vara helt ärlig så hade jag inga färdiga bilder för bloggen och jag hade INGEN aning om vad jag ville skriva om! haha skönt att ha fått det från hjärtat nu.. Jag tänkte i alla fall att jag kunde visa en bild hur jag oftast ser ut förutom när jag jobba med smink eller ska någonstans.... Vilket är typ alla vardagar :)

 Baaahh nu svamlar jag bara och har typ redan raderat 14 nya meningar på denna raden så nu ska jag återgå till att fixa med allt annat som att städa, träna, fixa bilder, fixa naglar och sminka... Jisses packat schema idag! ;)
 
 
 

Bohemstudent

Publicerad 2013-05-22 17:48:00 i Allmänt, Veckans Wanties,

Oooo kände när jag skrev om studenten att jag ville göra mer så här har ni hur jag själv antagligen hade matchat dagens look (i inlägget innan) på min studentdag. BEKVÄMT är den röda tråden.
Platta skor- Du kommer gå i dom hela dagen och tro mig efter att ha gått en hel dag på stan skrikande och sjungande, middag, trängas med de andra ut, åka flak och vild studentfest (kanske till och med utgång om man orkar) kommer dina fötter DÖ av klackar och de kommer vara så skitiga så det knappt är klokt!!
Bekväm klänning- själv hade jag åtsittande tubtopps klänning... men lär av sina mistag och det sista jag vill bry mig om är att hålla koll på är att den vita klänningen håller sig uppe eller att den har blivit skitig av sprutande champagne (YES det kommer alltid att vara någon som spiller champpagne på dig! du kommer inte undan!). Och sist men inte minst,
En lagom stor väska- Det är en del som ska få plats men man vill inte ha för stor så man måste släpa på en miljon grejer!
 
Yepp så skulle jag nog göra om jag tog studenten igen och vetat de jag vet efter den första studenten men vem vet. Jag tror mig veta att det kommer komma upp mer förslag på student sminkningar med matchande outfittar också kanske?

Glömde skriva att klänning, halsband och fjädrar finns på Hm.com. Väskan är från kyssjohanna.se och skorna är wrangler och hittade på nelly.se!

Studentlook- Soft shine

Publicerad 2013-05-22 12:58:00 i Dagens make up,

 
Såhär såg jag ut i lördes då jag först gjorde provsminkningar inför bal på två tjejer (dom var super nöjda och då är jag med super nöjd!) och efter det var det ett möte med min personal waxer (läs boyfriend) för att fälla vinterpälsen på benen. Efter det begav vi oss till Intims uteservering för att njuta av sol, god mat, god dricka och gott sällskap som varade fram till midnatt då jag behövde gå hem och lägga mig eftersom 05.20 ringde klockan för jobb.
Men tillbaka till sminkningen, jag personligen känner att jag fick min midsommar look kirrad! Ja jag ska inte ha min jobbtröja på mig kanske men sminket och hårbandet iaf ;). Ville bara tipsa er som tar studenten nu eftersom jag tror detta är en enkel men snygg look för dagen, lägger man bara i mer kajal i vattenlinjen och lite mer av den mörkbruna skuggan i kanterna så har du dig en snygg partylook också.
 
Bara ett tips från coachen alltså ;) Och jag gör det mer än gärna på er det är bara att ringa och boka tid, mina uppgifter finns i det högra hörnet
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
Isadora Cream mousse eyeshadow 24 Fudge
Loreal Chrome shine 165 Golden Rose
MUS MS Ghetto
Depend Kajal Mörkbrun
Loreal Flase lash wing Mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
Peggy Sage ED Rose Oriental
MUS Bronze powder Baked
 
Läppar
MUS Lipstick Bare

Whoops Fashion

Publicerad 2013-05-21 18:36:00 i Portfolio,

Såg att det hade börjat komma upp bilder från plåtningen som jag gjorde med Whoops Fashion både på deras hemsida www.whoopsfashion.se och på deras instagram @whoops_fashion. Så kul att få se sitt eget arbete på en sida med flertalet besökare! :) Jag gillar verkligen whoops som butik också så det gör saken bara ännu roligare men shopping suget får sig dock en liten törn, se men inte röra! ;)
 

Ta en matta å sen flyger du in i den Orientaliska natten igen

Publicerad 2013-05-21 11:47:39 i Dagens make up,

 
 
Idag blev det lite Disney inspo/inspo från när vi gjorde arabisk brudsminkning i skolan, men jag kände nu när jag sa Disney inspo att jag ser ett tema komma upp framför ögonen på mig! :)
Men tillbaka till sminkning kanske? Nej men jag tycker det är en kul sminkning att göra och de är så himla vackra dessa brudarna att jag också ville vara det, dessutom ville jag prova mina nya fransar som förtjänade en rejäl första makeup ;). Egentligen om det skulle vara en riktig sminkning till ett arabiskt bröllop hade det nog varit massa strazz och sådant på också men jag är rätt nöjd med sminkningen som den är med mörka, sotade kattögon, massa eyeliner och mycket glow i ansiktet. Men jisses tack gode gud att jag äntligen färgat håret för på dessa bilderna var det ju inte vackert!
 
Från det ena till det andra, jag tyckte att jag var jätte duktig idag som gick upp med Oliver och trodde att klockan var typ 9 nu..... Snacka om att jag fick en chock när jag tittade på klockan och den var halv tolv! Tror bestämt att Oliver fick börja senare idag faktiskt :P
Notera att jag inte precis har vaknat då!
 
Jag har använt:
Ögon
TFSI Lemon Drop
MUS HTL Earth
FACEstockholm ED Oriental
MUS MS Diva
MUS MS Pollution
MUS Eyepencil Black
MUS Cake Eyeliner Black
Eylure Sex and the city False lashes Samantha (ångrar så sjukt mycket att jag inte tog Carrie också!)
Loreal False lash wings Mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
Peggy Sage ES Rose Oriental
MUS Bronze powder Baked
 
Läppar
MUS Lippencil Soft
Claudia Cosmetics 153 French Pink
 

Fullt upp!

Publicerad 2013-05-17 14:59:24 i Allmänt,

Har en del att städa i vår lilla lägenhet sen är det alldeles för fint väder för att sminka, redigera bilder eller sitta vid datan över huvudtaget.
Någon mer än jag som är sån att när det är sol ute så släpper man alla "jag måste.." och bara göttar sig i de underbara strålarna?!
Det är sånt här väder jag vill ha året om! Gör inget om det är lite molningt, bara det inte är kallt så man fryser.
I alla fall kommer det upp en sminkning senare ikväll ;)
 

Vill ha till sommarnaglarna!

Publicerad 2013-05-16 18:28:00 i Veckans Wanties,

Ja när vi ändå pratar om produkter hos Frida så kan jag väl säga att detta är en wantie till mina sommarnaglar! Ljusare i verkligheten och en perfekt pastellig grå/lila som kommer vara så populärt i vår/sommar då det är ljusa vita, grå och pastell toner som gäller! Lacket Purple Grey är just ett sådant.... Give me!
 

Nothing more then empty sheets between our Love

Publicerad 2013-05-16 11:55:00 i Dagens make up,

När jag kom till Frida för att prova prudukterna så ville jag ju såklart prova de på och jag försökte prova så många som möjligt på såklart så det blev en lite arabiskt inspirerad makeup då den är väldigt duktiga på att ta i med allt i deras sminkningar! I like!
Kolla min hy här, asså jag kan säga att det har skett en finsk invasion i mitt ansikte ändå ser min hy näst intill perfekt ut på bilden. Har till och med fått till det där snygga naturliga glowet, jag kan säga att jag är super nöjd med de produkter som Frida har tagit in! Grymma grejer det!
 
Jag har använt:
Hy
Pre-make-up cream De maquillage
Restructuring foundation Beige naturel
Concealer Palette
Ett packat puder och ett solpuder jag glömde kolla namnet på :/
Mosaïc-Puder- den ljusa utan det rosa i.... Hur kunde jag vara så korkad och inte kolla upp namnet!! Jag ska fixa! Det är i alla fall detta som lämnar ett vackert naturligt glow på hyn
Rougepuder Plume chic
 
Bryn
Brynpenna Havane
 
Ögon
Kajal penna Noir
ED Hearty silk
ED Sweet berry
Ögonskugge palette Harmonie Minérale
Water proof Eyeliner Noir
Lovely cills Mascara
 
Läppar
Läppenna Bois de Rose
Läppstift 310 Mineral Pink
 
 
 

Charming Pink

Publicerad 2013-05-15 18:07:00 i Dagens make up,

Såhär såg jag ut i lördes när jag gjorde en provsminkning på en bride to be. Hon ville vara en rockig brud men jag själv valde väldigt enkel och sobra färger för dagen. Ville även prova mina nya eyeliner stickers jag hade beställt från Peggy Sage, fräsiga va?
 
Jag har använt:
Ögonbryn
Peggy Sage Brynpenna Havane
 
Ögon
Peggy Sage ES Hearty Silk
Peggy Sage ES Sweet Berry
Peggy Sage Eyeliner stickers ... Självklart slängde jag förpackningen så jag vet inte vad det heter :P
Peggy Sage Waterproof Eyeliner Noir
Peggy Sage Bellcills Ultra Noir
 
Kinder
MUS Bronze Powder Baked
MUS WP Sahara
Peggy Sage ES Rose Oriental
 
Läppar
Peggy Sage Läppenna Bois De Rose
Peggy Sage Läppstift 262 Charming Pink

Peggy Sage På min gata

Publicerad 2013-05-15 11:23:00 i Allmänt,

Som jag har berättat innan så har Frida tagit in smink på sin frisörsalong På min gata och hur gött är det inte att äntligen ha ett ställe i hörby där du kan köpa bra smink för ett vettigt pris? Eller att kunna köpa smink på över huvud taget! :P Ett väldigt bra bas-utbud och jag tänkte visa mina topp 5 favoriter!
Detta är en primer för ansiktet och gud vad skön den är att ha i ansiktet, känns som om man inte har något smink på sig när man har denna under sin foudation. Mycket lätt och dryg formula som gör huden super mjuk och lämnar en jämnare yta att applicera resten av basen på.
Jag hade nog skrivit foundationen också men tyvärr fanns det ingen som passade min ljusa hud :( Men jag provade en som var snäppet för mörkt och jag måste säga att även denna var jätte skön, kändes inte som om man hade smink på sig! Super skön! Enda minus var att den luktade lite parfym men det är ju bara för att jag inte är så glad för parfymdoftande smink men annars var där ingen konstigt med den! ;)
Denna ger den populära cover all mixen från Make Up Store en match fast du får ett större utbud! Den vita blev jag föga förvånad över då den fungerar för att matta ner glansiga partier, ser glansig ut i "burken" men väl på blir den matt och fin. Den rödare hade jag under ögonen för att bli av med de blåa partierna som också va super men den bästa är nog den som är för att täcka för röda märken! Finnar? Ja dom va här innan men nu syns de inte längre! Sen är där en för att blanda ut med för att få den naturligaste färgen som möjligt och ska jag vara ärlig så vet jag inte vad den 5 är till för! :)
När jag har gjort mina ögonbryn innan har jag alltid varit en aning anti mot pennor då jag tycker att de ger ett väldigt ritat och ontaurligt intryck av brynen, men jag måste erkänna att denna pennan kommer jag själv att införskaffa inom snar framtid då jag fick riktigt snygga bryn med den! Love it! Och att den har den lilla bortsen på locket gör den bara bäst! Färgen ser väldigt mörk ut men det är den inte på, den är nästan till och med för ljus för mig!  :)
För er som är ute efter en läppenna som går att använda under så många läppstift som möjligt så är denna ett bra svar på detta. En penna som ger en väldigt naturlig rosa färg till läpparna och som funkar fint under de flesta läppstift!
Detta är egentligen två läppstift ju men jag kunde inte välja vilken av dem jag gillade mest! 310 Mineral pink är det perfekta naturliga läppstiftet och 262 Charming pink kommer nog lätt bli en sommar favorit med sin fina korall/orange/rosa färg. Två super snygga stift som har mycket pigment men ger alldeles lagom med färg och lämnar ett par sammetsmjuka läppar. Det måste bara finnas någon vårdande produkt i dessa då färgen och den mjuka effekten höll sig på mina läppar hela kvällen! Lite som ett extra snyggt lepsyl ;)
 
Yes det var mina topp 5 men ni lär nog få se mer av dessa produkterna då de verkligen är bra produkter för en liten peng!

Behind the scenes

Publicerad 2013-05-14 19:49:00 i Portfolio,

Som jag antar att de flesta av er redan sett så sminkade jag ju för klädes kedjan Whoops i söndes. Det var bilder som skulle in på deras nätshopp och jag hade äran att sminka bedårande Mira och vackra Allan :)
Blev själv nöjd med resultatet och det börjades redan smidas planer inför kommande plåtningar så vi får ju hålla tummarna att det blir jag som smikar igen :).
Här är lite bilder som jag tog i bakgrunden, man måste ju vara med hela tiden fall i fall det skulle behövas förbättringa och för att hjälpa till med styling och tillrättning av kläder!
Skorna längst ner väckte ett visst ha begär hos mig!
 
 
 
 

A splash of colors

Publicerad 2013-05-10 12:58:44 i Dagens make up,

Som jag sa här om dagen så skulle jag visa upp den sminkningen med en twist och här har ni den, glossy eyelids! Ska jag vara helt ärlig tyckte jag det här blev över coolt! Fick inspon från M Magazine där de hade lagt läppglans ovanpå ögonskuggan och booooom färgerna blev näst intill dubbelt så intensiva! Helt sjukt! :)
Dock är det nog den sämsta eyelinern jag någonsin lagt, Skäpning där Johanna..
Idag ska denna kvinna umgås med mannen och antagligen lite med Johanna nr 2 också men helgen däremot, då ska jag umgås med min andra kärlek. Sminket! Jag är taggad då jag börjar lördagen med en sminkning inför ett bröllop och söndag... säger jag inte men det har med smink att göra :)
 
Jag har använt:
Tri brow color
TFSI Lemon Drop
Peggy Sage ES Rose Oriental
En mörkare rosa skugga som ej har något namn!
Tick Tock Cosmetics ED The Nightbus
HM ES Purple
FACEstockholm ED Oriental
Nelly.se Eyeshadow palette Earth (den orangea)
Peggy Sage Semi-permanent Eyeliner Bleu
MUS Lipglss Virgin
Loreal False Lash Wings Mascara
 
 
 

Jobbar på det!

Publicerad 2013-05-08 13:58:00 i Dagens make up,

Jag får be så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering men jag jobbar på det iaf! Dock arbetar jag just nu inne på sjukhuset också så har inte hunnit sminka direkt eller blogga för den delen heller, men jag gör så gott jag kan. Här bjuder jag iaf på en sommrig sminkning som jag senar gjorde en lite twist på som jag ska visa er när dom bilderna är färdiga! Ha en bra dag för nu ska jag till bussen sen jobba! XOXO

GoldenEye

Publicerad 2013-05-07 11:10:00 i Dagens make up,

När man vill ha en vardaglig makeup men ändå prova något nytt tar man bara en eyedust och gör en eyeliner av den med mixing liquid från Make Up Store! :)
 
Jag har använt:
Skuggor på lock från Nelly.se Earth Palette
TTC ED Nightman
Loreal False Lash Wing Mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
Peggy Sage ES Rose Oriental
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
Au Naturel

When the tears come streaming down your face, When you lose something you can't replace

Publicerad 2013-05-06 11:42:00 i Dagens make up,

Gud vilken superrak eyelinervinge jag fick till här :). Denna makeupen hade jag på valborg när jag, mamma och mormor var ute och åt på finrestaurang! Väldigt fin, enkel och romantisk med den ljusa skuggan och det rosa glittret över locket. Hade nog passat sig förträffligt till den vita klänningen på den stora dagen :)
 
Jag har använt
TFSI Lemon Drop
MUS MS Muffin
MUS MS Satin
MUS Glittereyeliner Soft Pink (över hela locket)
MUS Cake eyeliner Black
Loreal False Lash Wings Mascara
 
Kinder
Peggy Sage ES Rose Oriental
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
TBS Lip & Cheek Dome Pinch me Pink
 

Clinique BB Cream

Publicerad 2013-05-05 16:53:00 i Veckans Wanties,

Nu när jag var iväg så hade mamma införskaffat denna BB cream. Nyfiken som jag är och fint väder var det också så jag ville inte hålla på och kleta på foudation på mitt ansikte så lånade jag denna lite and I was Hooked. Jag har ju skrivit om loreals BBcream innan men den är ju verkligen kass om man ska jämföra! Fin färg och bra täckning men täppte ändå inte igen porerna.Den var faktiskt till och med väldigt vårdanade och min hy blev bara finare och finare för varje dag jag använde den. Den kändes verkligen som en andra hy!
Grymt bra BBcream som jag verkligen kan rekomendera till alla som är över 20. Jag tror dock på en ung hy att denna blir lite för vårdande (går det? Jo faktiskt). Själv gillar jag verkligen Clinique som märke och har deras foundation och har även provat några av deras krämer, dock är dom ju lite dyrare men när det kommer till att vårda sitt ansikte så tycker jag inte att man ska vara snål. Hyn ska man ha med sig hela livet!
Det jag ser fram emot nu är att få prova deras CC-Cream eftersom detta ska vara en uppdatering och förbättring på BB-Creamen!

When you love someone but it goes to waste Could it be worse?

Publicerad 2013-05-05 12:47:00 i Dagens make up,

Idag är jag inne och myser med de små bebisarna, förhoppnings vis mysa i solen sen om den är kvar :) Vilken härlig helg det har varit med bra väder och umgänge! Hur har er helg varit?
 
Jag har använt:
TFSI Lemon Drop
MUS Eyepencil Black
MUS MS Velvet
Loreal False Lash Wings Mascara
 
Kinder
TBS Lip & Cheek Dome Pinch me Pink
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
TBS Lip & Cheek Dome Pinch me Pink

Sluta bita på naglarna!

Publicerad 2013-05-04 17:05:00 i My makeup,

Det är många som har det problemet med att bita på naglarna, framför allt män tycker jag det verkar som. Jag känner en man som bor i mitt hus..... och i min lägemhet men jag nämnar inga namn(!:P) som biter väldigt mycket på sina naglar så jag beställde denna lilla produkt till honom från Peggy Sage.
Ett stopp och väx för män som ger en matt finish så att naglerna inte ser så "lackade" ut. Och hör och häpna, det smakar SKIT! Jag har själv smakat och jag förstår varför han inte vill bita längre, bara lukten när han målar på det är vedervärdig!
Jag vet nämligen att han har haft just "stopp och väx" innan också men har bitit ändå. Så om det inte funkar för er så få händerna på ett sådant här lack så kommer ni garanterat sluta med att stoppa fingrarna i munnen!
Det står dock att produkten är för män men jag ändrar den titlen till Hen! ;P
Kommer från Peggy Sage och kostar billig peng, mins inte exakt nu men tror det var typ 40 spänn eller något sådant!

I'm not broken, just bent but I will learn to love again

Publicerad 2013-05-04 11:42:00 i Dagens make up,

Idag är det en enkel vardags makeup som gäller, party makeup får vi spara till nästa vecka ;)
 
Jag har använt:
Ögon
Isadora Cream mousse  Eyeshadow 24 Fudge
MUS MS Muffin
MUS MS Satin
MUS MS Velvet
MUS MS Cupcake
Loreal False lash Wings Mascara
 
Kinder
MUS WP Sahara
TBS Lip & Cheek Dome Pinch me Pink
MUS Bronze Powder Baked
 
Läppar
HM Lipgloss Pink
 

Tjena!

Publicerad 2013-05-03 17:40:54 i Allmänt,

Hej mina vänner! Nu är jag hemma från den lilla ön bort om havet och kan säga att det var otroligt skönt att få somna hemma inatt! Har så klart en miljon bilder i kameran som måste in i datan, cencureras, redigeras osv. samt en resväska som märkligt nog inte packar upp sig själv... Märkligt lämnat den där hela dagen och inget har hänt! ;)
Medans jag fixar med detta så tänkte jag bjuda på bilder från förra veckan när vi var Köpenhamn sålänge.
Sminkningarna och de vanliga inläggen samt semesterbilder börjar komma upp imorgon.
 
Ciao
 
Haha sån nöjd rackare denna :) Gud vad jag älskar vattnet, det är verkligen vackert att titta på både över och under ytan!
Familjen annorlunda har fått en helt ny innebörd ;)
 
 

Dax att komma hem

Publicerad 2013-05-02 11:14:23 i Allmänt,

Jaha då var det dax att checka ut från hotellet igen då. Vårt plan går inte för ens 7 ikväll så vi får i alla fall några timmar till i denna underbara stad! Har verkligen haft bra dagar här, verkligen en trevlig och gemytlig stad och bra väder har vi otroligt nog också haft! :) nej nu ska vi checka ut och äta frukost, vi får höras imorgon igen! Kram kram

Ut på landsbygden

Publicerad 2013-05-01 08:51:41 i Allmänt,

Hej hej gott folk :) Nu är de tidsinställda slut, hann inte mer innan jag skulle åka! Men som tur är har Johanna hittat gratis wifi :P hehe Just nu sitter jag i sängen och väntar på att vi ska ta vår buss ut till den vackra landsbygden här men vi har nog hunnit med en hel del de andra dagarna. Typ som gå på museum, kolla shoppingen, varit på guinness bryggeriet, kollat utbudet av pubar, ätit god mat och lyssnat på irländsk folk musik :) Så jag har en hel del bilder med mig hem för att visa er!
Nej nu är tanterna färdiga ;) hej svejs!

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela