My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

Äntligen de sista årtalen!! del 1

Publicerad 2012-05-31 14:41:02 i Portfolio,

Nu är äntligen årtalen heeelt avklarade! Gött! Läget med er idag, kul att folk går in här nu när man har påmint er, hoppas jag att jag ska lyckas hålla kvar er :) Har en hel del mer att visa med tanke på att vi har minst en sminkning om dagen! Enjoy!





Jag var nog lite för snäll med mitt rouge känner jag nu när jag ser det :/




Sjukt nöjd!

Publicerad 2012-05-30 14:49:58 i Portfolio,

Temat för Dagens sminkning var 1000 och en natt/ arabisk sminkning och fy fan vad kul de va! Väldigt speciell då det är mycket av allt, ändå kände jag att jag höll tillbaka lite för att hinna med men nöjd det blev hon! Så lycklig denna tös blev när fröken sa att min skuggning va i toppklass, ja nu förstår va? :)

Här kommer en bild på hur det såg ut idag

Hatet på bussen

Publicerad 2012-05-27 09:34:00 i Portfolio,

Måste bara berätta! Asså denna rutin man går igenom varje morgon åtminstonde 5 dagar i veckan e ju fan bisarr! Det börjar med att man väntar på bussen där alla cirkulerar som gamar som gör allt för att komma på bussen så fort som möjligt så man kan få smaka på den luvliga smaken att få en hyfsad sittplatts, helt sjukt vad folk kan tränga sig!
Som den största gamen med min extremt stora väska så parkerar jag nu längst fram såklart innan någon annan har hunnit ställa sig där. Detta betyder att när jag då kommer på bussen så får jag min plats längst fram där jag sätter väskan som tar upp ett helt säte!
hehe jag får sitta själv! Men innan jag får sitta ner i lugn och ro så ska de börjas tjata, busschafförerna verkligen himmlar med ögonen när jag kommer med väskan och den ständiga frågan om jag inte kan lägga den i kofferten är ett faktum. NEJ säger jag!
Och inte snacka om när man ska fylla på sitt jojo kort!! JISSES! Har nog inte ens plats att skriva om detta i ett inlägg utan att skrämma er med ett mils lång novell!
Ja iaf nu sitter jag ner då är de fan ta mig inte lugn för ens man har satt på sig bältet enligt vissa. Sen sitter dom jävlarna och skickar sms, dricker kaffe, kör med benen så man kan öppna sin kära termos, kör som idioter, pratar i telefon större delen av färden eller håller på att köra på en stackars cyklist..... Tro fan att dom ber mig om att sätta på bältet!!!
SEN kan jag typ få sitta i lugn och ro, jag vill ju bara sova när jag kommer på bussen kvart i sju på morgonen!

Väl framme på skolan kan man göra något sådant här, detta är min version av en "finare" dagsmake på fina Felicia




Lördag

Publicerad 2012-05-26 17:53:13 i Allmänt,

Idag har de jävlar i det hänt grejer i hemmet, man kan ju nästan se det som färdigt! Bara lite små pyssel kvar och det är jäkligt gött vill jag säga :) Jag ska snart bege mig på 30-års fest men jag tänkte jag bara skulle slänga upp ett litet inlägg här först.


Detta kommer nog bli bra när vi är färdiga men såhär ser vår tapet ut :)

Såhär ser jag ut ikväll

sommerfeeling

Publicerad 2012-05-25 17:50:03 i Allmänt,

haha jag verkligen njuter av sommaren!! Var hemma typ 10 över två, satte mig vid datan till halv tre kanske sen somnar jag fan i mig till 17 när Oliver ringer och väcker mig!! OOOPPS! pretty bad när det är så fint väder ute, shame on me!

Tänkte jag skulle lägga upp de bilder jag tog med mobilen idag på josse som jag sminka så fint men som vanligt gör inte kameran på mobilen bilderna rättvisa och korkade jag glömde den andra hemma hmpf :/ men jag kan börja med att bjuda på några gamla favoriter som jag tycker är sååå sköööna!!






Nu är de sommar

Publicerad 2012-05-24 19:37:19 i Allmänt,

Jag, ett glas asti och två fina pågar på en parkbänk på bakgården i solen och grannen spelar hög mysmusik med balkongdörren öppen.... På en torsdag!!! Jo nu är det jävlar i det sommar!

Pink lemonade

Publicerad 2012-05-24 17:44:00 i Allmänt,

ÄNTLIGEN kan jag få visa er mina fina lack från Isadora! Dom är så jäääävla snygga! Jag börjar med min favorit Pink lemonade. Tyckte det var alldels perfekt rosa och sommrigt, helt i min smak!



My way of living

Publicerad 2012-05-24 10:00:00 i Allmänt,

Ungefär i detta är vad jag lever i just nu... ja okej vi har faktiskt ett golv men saker ÖVERALLT!!!!!

JOHANNA BLIR TOKIG!!!!!


Okej ska jag vara ärlig så är det lite finare än såhär men absolut lika stökigt!!!
Känns som om det kommer bli en fixar dag idag!

Snöat in mig?

Publicerad 2012-05-23 17:24:37 i Portfolio,

Känns som om jag snöat in lite på läppar så man ska kanske bjuda på något inlägg som inte handlar om det ;) Kan inte hjälpa det, tycker det är så jäkla snyggt med en enkel sminkning i övrigt och sen bara explodera med färg på läpparna! haha vilket är den perfekta sminkningen nu på sommaren då för mycket bas och skugga kan kännas överflödigt!! :)
Dessutom har vi haft så mycket årtal nu så de är ju inga direkt "normala" sminkningar som man gör själv. Jo kanske 40-tal men jag kan visa er några årtals maker så länge så jag kan få in de "vanliga" sminkningarna i datan!

(vill bara påminna er om nu att detta är första gången jag gör sådana här sminkningar och jag vet att de inte är perfekta men jag lär fortfarande!)

20-tal
Ledsna ögon och små hjärtformade munnar




30-tal
Enormt förhöjda bryn, guldigt och egenskapad globlinje mer spetsiga munnar




40-tal
Inte för mycket färg eller rouge!! Välvårdade bryn och bara framhäva de kvinnliga formerna i ansiktet, båtmun och måsvinge till ögonbryn




50-talet glömde jag ta foto på :( vi såg ut som marilyn allihopa!! :)

60-tal
CRAZY! Mycket färg, väldigt spaceat, dit målade fransar markerade globlinjer och mycket ljusa läppar




weeei

Publicerad 2012-05-21 18:34:28 i Portfolio,

Det händer något här! Mindre pepp är Johanna på livet just nu men det kommer väl sig, just that time of the month i guess! Oooo snart är det bröllop bara tre månader kvar typ ;P
Jag tänkte faktiskt bjuda på någon bild från vad jag gjort i skolan och vad jag övat på och det är idag LÄPPAR. Alla tror att det är ögon som är det svåraste men jag kan säga att fixa de perfekta läpparna i en knallig färg är bra mycket svårare än att tona ut ögonskugga (ojojoj!)
Självklart är inte en avancerad ögonmejk a piece of cake men man ska ju få läpparna jämna och det kan bli pilligt satan om man inte har tur och gör rätt med en gång!

Min perfekta röda och 3D läppar (bilden är halv för vi var två stycken som öva på Josse)


Och här kommer fri lek från mig :)

 

 

 

Ja det var vad jag hade att bjuda på sålänge tills jag har ork att lägga upp något nytt

men lite kred till mig som fick tummen ur och gjorde så fint ;)

 

 

Hos min fina mamma

Publicerad 2012-05-09 18:13:00 i Dagens make up,

Godagens kära vänner!

Sitter just nu ute hos mor min. Tanken var att jag skulle hjälpa henne att fixa inför hennes kommande loppis, mamma ska flytta om en månad så innan dess ska hon ha tömt huset...... Hur fan de ska gå till? Men som vanligt när jag och mamma ska göra något så gör vi typ 2% av det vi borde sen försvinner bara tiden iväg med allt annat av någon konstig anledning!? Haha eller inte både jag och mamma är extremt tankspridda människor som lätt kan börja tänka på massa annat!

Så kan det va bjuder på en liten smakligt av min nya svin coola läppenna som heter fluffy. Ni ska få bättre bilder senare!

Trött kvinna!

Publicerad 2012-05-08 16:24:47 i Allmänt,

Denna kvinnan har mått bättre i sina dagar! Blir lite orolig för jag har mått rätt dåligt de senaste dagarna där efter ett snåret och trodde det var för att jag blev utmattad av antibiotikan men nu säger min saktionsledare på jobbet att jag inte borde må dåligt när jag gick på antibiotika utan bättre... huh? Vad fan är det som fattas mig då då??
AJA jag vill bara be om ursäkt för mitt hemskt dåliga uppdaterande och ska försöka bättra mig lite nu, jag har iaf lagt in bilderna från skolan i datan och tänkte fixa till och beskära dom lite först bara!

See yaaa

Gammal bild när jag var blond, söt och lite vältränad iaf.. det gick över :P

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela