My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

Gammal insperation- HAAIIISEBETNAAAJUSWAAHIIIKSHIGGA BAAH

Publicerad 2012-03-31 15:58:26 i Dagens make up,

Ja för er som inte förstod så kom det från Lejonkungen, ni vet den första låten dom spelar?! :P haha Men det var faktiskt därifrån jag fick insperationen till den här maken, nämligen Afrikas soluppgång! Tycker de bilderna man ser på den är så satans vackra!

Idag har det bara blivit chill, jag tänkte fira ikväll att jag börjar skolan på måndag och att jag inte ska jobba på en hel vecka meeen det är tråkigt att vädret är kass ju :/ aja jag beställde fint och ibland för man inte det man beställt ;)

Jag vill bara passa på nu också och göra lite reklam för min otroligt duktiga och helt galna vän Moa som gör riktigt coola kragar! Kolla in hennes hemsida! http://krager.se/skjortkragar/




Like a Pink Rose

Publicerad 2012-03-27 18:46:36 i Dagens make up,

Idag är Johanna Trött! Så jag Bjuder  på några gammla bilder på en rosa/lila make jag gjorde för någon månad sen, nu ska jag ta en powernap så man kanske kan vara lite pigg till mannen kommer hem. Jag har satt på spa relaxation i högtalarena, ska kolla lite i Elle sen lär jag vara avdäckad ett litet tag ;) Ha en fin kväll gott folk!



Tips!

Publicerad 2012-03-27 11:37:00 i My makeup,

För ett litet tag sen tipsade jag ju er om mina två rosa favoriter i läppstifts väg, Tittade vad jag hittade när jag var ute på stan förra veckan! Samma märke men i en orange/korall färg och jag blev kär med en gång! Jag tror jag är i en orange preiod just nu! ;)

Colorsensational Mango Diamonds





Dagens- I just want to tell you something you dont want to hear

Publicerad 2012-03-26 17:23:08 i Dagens make up,

Något som är väldigt på tapeten nu är pasteller (villket det ALLTID är till våren, fast extra mkt nu!) så jag tänkte att varför inte makeupifiera i min egna lilla version?

Det lättare sättet:
En enkel pastellfärg över hela locket är jätte snyggt till en naturlig look och jätte enkelt att göra. Jag tog en lila/blå färg så detta skulle kunna funka utmärkt till vintern också då man kan göra den "isigare"





Det lite svårare:
Med en massa pasteller blandade, en lite festligare Make kanske?!




Happy day! :)

Publicerad 2012-03-26 13:57:54 i Allmänt,

Jag har nog en väldigt bra dag idag! Blev jätte lycklig när jag öppnade bloggen idag och hade hela 4 kommentarer och jag har fortfarande inte berättet för någon att jag har en blogg eller gjort reklam för mig på något sätt! Men väldigt kul att med tanke på att det var väldigt fin respons :)

Innan idag ringde även sektionsledaren på jobbet och frågade om jag ville vara ledig idag och det tackade jag INTE nej till! Hur skulle jag kunna det när det är så fint väder ute och jag på två timmar stresstädade hela lägenheten för att jag skulle hinna med bussen som gick för 20 min sen. Så nu kan jag bara sitta och njuta och bry mig om mig själv, skööönt! Det behöver man ibland, man tar hand om sig själv alldeles för sällan för sitt eget bästa!

sneak a peak på hur jag hottade upp lördagens makeup för kvällen

Here comeback the sun

Publicerad 2012-03-25 14:19:42 i Allmänt,

Mmmm skönt att man var hemma vid 12 i natt så man kunde vakna halv 10 pigg och utvilad nu sitter vi i den underbara solen i bara linne och äter gott!

Gårdagens- purple rain

Publicerad 2012-03-24 11:32:07 i Dagens make up,

Här kommer gårdagens sålänge så slänger jag upp dagens lite senare. Igår var vi på "par middag" hos Jens och Sofie och då fick det bli att matcha min gröna sjal med en lila make. Lila framhäver grön och vice versa.



Sol!!

Publicerad 2012-03-23 17:03:28 i Allmänt,

Jag och min latte trivs här på bänken i varma Hörby! :) Tur det va en svag en, blir så jävla speedad av kaffe i all form! :)

Mobilblogg!

Publicerad 2012-03-22 13:52:26 i Allmänt,

Sitter på bussen nu! Har minst sagt haft en bussy week!! Inte nog att man jobbar som fan så har man tusen andra saker att göra så jag har varit så jäkla utmattad denna veckan! Men men jag börjar ju skolan om 1 1/2 vecka och jag är sjukt taggad! Nu börjar liksom min dröm på riktigt! Snacka om att detta kommer bli våren då allt blir gjort, jag har redan kommit in i fixar andan! Men som sagt börjar skolan nästa måndag och på torsdag ska jag måla mina naglar för första gången på ett år!! NICE! :) Johanna är pepp!

Todays- i'm gonna give all my secrets away

Publicerad 2012-03-14 11:36:27 i Dagens make up,

Hej kompisar!

allt bra idag? Jag har njutit av en välförtjänt (tycker jag själv iaf!) sovmorgon! Jag ska till dom små bebisarna idag med men idag jobbar jag kväll så jag ska inte träffa dom förens kl 14.30! Så jag får väl passa på att städa undan här hemma lite och skaka lite på fläsket. :)

Anyway, Idag tänkte jag att jag skulle pigga upp en brun sotning med lite härlig lila! Till sotningar tycker jag personligen att det är snyggare med neutrala läppar för att det lätt kan bli för mycket annars, eller hur?



Dagens sminkning- I need you

Publicerad 2012-03-13 16:54:41 i Dagens make up,

Fy fan nyss hemkommen från ett skit pass på jobbet! Kass!! men IGÅR firade jag och Ollis vår ett årsdag och jag fick en stoooooor bukett blommor! Fint väder var det också så det fick sponsra till min första "dagens sminkning". Grön, sommrig, blommig, färgglad..

 

New love in town

Publicerad 2012-03-10 12:00:00 i Allmänt,

Titta villka snygginga som har landat i min brevlåda. JAG DÖR så snygga dom är! Lite för kalla att ha på sig utomhus än så länge men snart! :)

When you say nothing at all

Publicerad 2012-03-09 12:50:11 i Dagens make up,

Tja tja!

Jag tänkte att jag skulle börja denna blogg med två tips att pigga upp denna tråkiga gråa dag, nämligen två rosa favoriter jag har. Dessa två läppstift är de enligt mig perfekta rosa läppstiften till vardags och till fest nu i vår.


De är från Maybelline New York och heter Colorsensational i färgerna 108 Pink Pearl och 130 Peach Juice.
De är mjuka, väldigt fuktgivande och ger alldeles lagom med färg. Perfekta till en härlig vårdag på en uteservering eller en runda på stan.


My Make Up Confessions!

Publicerad 2012-03-06 19:43:18 i Allmänt,

Hej hej!

 

Välkomna till min blogg som heter My Make Up Confessions, aka Mmuc.blogg.se!

Mitt namn äe Johanna och detta är min blogg som jag har skapat för att få dela med mig av my dream come true, ni förstår jag ska nämligen bli Make up artist. Detta är något jag har velat bli sen jag var 7 år gammal då jag fick min första necessär med smink av min mamma att ”leka med”, men för mig var det ingen lek! Jag visste då med en gång vad jag ville göra när jag blev stor! Nu i april börjar jag min kurs i Malmö på www.internationalmakeupcenter.se och jag ansåg att det var dags att skapa en blogg så ni kan följa mina framsteg, motgångar och förhoppningsvis äventyr inom skönhetsvärlden!

 

Jag hoppas att det kommer bli läsning ni uppskattar!

 

ENJOY!

 

p.s jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den halvkassa designen men jag är nybörjare på detta så förhoppningsvis har jag snart lärt mig så ni får något vackrare att titta på ;)

Hehe jag är inte så självgod? :P Det lär väl mest bli bilder med smink på mig själv men även annat också!

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela