My Make Up Confessions

My MakeUp~My World!

Mirror mirror on the wall tell me who has the best light of them all

Publicerad 2012-11-15 13:19:42 i Allmänt,

Dessa mörka årstider är verkligen en mardröm för makeup artister då det bästa ljuset för att lägga makeup så gott som försvinner och lämnar oss till de värdelösa glödlampornas ljus! Fördelen med dagsljus är om man som mig sitter vid fönstret och sminkar är att man får ljuset från alla håll, problemet nu när man måste ha lampor tända är att det typ alltid faller en skugga på något håll och det blir svårt att läga en make där ansiktshalvorna faktiskt ser ut till att tillhöra samma ansikte. Det bästa redskapet är ju bra ljus. Helst lampor med dagsljus då färger har en tendens att försvinna lite i glödlampornas ljus och när man kommer ut har man en make som är ALLDELES för tung för vardagen.
 
Ett bra sätt för att undvika att detta är en spegel med lampor runt som denna, problemet för mig är att jag har svårt att hitta en jag gillar! Hittade en bra men den var på tok för liten för vad jag känner att jag vill ha! (Denna bilden hittade jag på google och den hade varit perfa för mig!)
 
.... fast frågan är om ljuset hade varit tillräckligt bra med de pytte lamporna!? Vill ni ha något liknande men inte behöver ha så stor så finns det alltid DEN HÄR hemsidan. De verkar faktiskt väldigt bra och seriösa så det kan vara ett hett tips!
 
När vi ändå pratar om rätt ljus så kan jag säga att jag gör allt för att få i mig de D-vitaminer och C-vitaminer jag behöver. Att man kan bli såhär slö och down när det är mörkt är ju faktiskt helt galet! Jag har verkligen blivit född i helt fel land för mitt eget bästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

My Make Up Confessions

Hej hej Hallå! Jag är en 23 år gammal Johanna med en blogg. Jag är en utbildad makeupartist som jobbar på Make Up Store i malmö. Själv bor jag i hörby och driver denna bloggen för er att kunna se mina verk och min utveckling. Det är även ett perfekt redskap för mig att få skriva av mig av alla mina tankar och ideér i mitt märkliga lilla huvud ;) Enjoy! Vill ni kontakta mig kan ni göra det på min mail [email protected]

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela